7 inspirerende køkkennyheder

Gør dit køkken glad: Se de nyeste design til hjemmets vigtigste rum.

Svævende marmor
© Menu

Hover Bowl er, som store dele af produkterne fra Menu, designet af Norm Architects. Ideen er, at der er noget fascinerende ved et tungt objekt, der ser ud, som om det svæver. Hover Bowl er udført i marmor og kan anvendes til det, man vil – fx sæbeskål, til at lægge lidt frugt i eller til småting fra lommerne.

Fås i to størrelser h 2,7/3,5 x diam. 5,4/21,5 cm, der koster henholdsvis 500 kr. og 800 kr., Menu.

Orden i sagerne
© Eva Solo

Toolbox er et par nye krukker til opbevaring udført i keramik med håndtag af træ. De fås i to størrelser, der passer til henholdsvis grydeskeer o. lign. og til opvaskebørste, svampe og klude.

Fra 299,95 kr., Eva Solo.

Elegante bakker
© Silo-Design

Silo-bakkerne er fremstillet i egetræ eller ahorn med bakker i lakeret metal i fire farver. Fås rumopdelt som på foto eller med én stor metalbakke.

Bakkerne er designet af Tue Elskær og koster 799 kr., Silo-Design.

Neo-retro
© Staub

Staub har lanceret to nye gryder, der tager afsæt i Staubs design fra 1970'erne. Vintage-Cocotte, som gryderne hedder, er fremstillet i smedejern og måler diam. 12 cm eller 20 cm.

Vintage-Cocotterne koster 699,95 kr. for den lille og 1399 kr. for den store, Staub.

Luksuskaffe
© Rocket Espresso

Italienske Rocket Espressos nye kaffemaskiner er til dig, der tager kaffen seriøst. Der fås to modeller, Evoluzione R, hvor man kan tilslutte vand til, og Type V med manuel vandpåfyldning. Begge maskiner har såkaldt PID, der giver optimal varmekontrol af kedlen og mulighed for at indstille vand- og damptemperatur.

Fra 13.000 kr., Rocket Espresso.

Lækre bobler
© SodaStream

SodaStream Spirit er den seneste udgave den danskvands- eller sodavands-maskine, mange kan huske fra barndommen. I dag er SodaStream-maskinerne populære som aldrig før, ikke mindst fordi designet er fulgt med tiden. Ifølge SodaStream kan man lave op til 60 liter danskvand på en enkelt kulsyrecylinder, hvilket svarer til en literpris på 1,70 kr.

Fås i sort eller hvid, 799 kr., SodaStream.

Bøffen skal også mærke, det er sommer
© Röshults

Designduoen Amsell Berlin står bag en flot og funktionel serie grillredskaber, der består af en burger-vender, stegegaffel, kniv, tang og grillspade.

De er udført i børstet rustfrit stål og teaktræ og koster fra 550 kr., Röshults.