7 elegante ting til et smukt sommerbord

Der er ikke længe til de varme aftener på terrassen eller altanen. Ved at tilføje enkelte elementer, kan du nemt dække et elegant og farverigt sommerbord til dine gæster.

Pastelgrøn vase

Porcelænsvase fra Lyngby i en mat grøn farve. Vasens smukke farve bringer naturen med op på middagsbordet. Vasen kan både stå alene, eller pynte dit sommerbord med en stor buket blomster.

Gør din blomsterbuket mere personlig, ved selv at plukket en buket eller sæt et bundt kirsebær- og æblegrene sammen i vasen.

Vase fra Lyngby findes i flere størrelser. 799,95 kr. (Stor størrelse: 25 x 14,4 cm) v / Lyngby Shop

Himmelblå serveringskande

Fin Hammershøj serveringskande i en sart blå farve. Kanden er beregnet til servering af mad eller drikke, samtidig med at den pynter på dit middagsbord.

Anvend kanden til supper, lemonader eller vand.

Serveringskanden findes i flere farver og måler 14 x 22,5 cm. Kanden kan indeholde 1,25 liter. 499,95 kr. v / Kähler Design

Lanterne i nordisk stil

Sæt dine levende lys i en lanterne og få en atmosfærefyldt udendørs lampe. Sæt lanternen på middagsbordet og skab en hyggelig stemning i skandinavisk stil.

Lanternerne fra Holmegaard kan anvendes året rundt, både til indendørs og udendørs brug. De kan nemt placeres både på bordet, gulvet eller i en vinduesskam afhængig af størrelsen.

Lanternerne er udført i mundblæst glas med en rem i kernelæder. 499,95 kr. (24,8 cm) v / Holmegaard

Skål i guld og rosa

Smuk skål fra Louise Roe i 100% messing med indvendig emaljebelægning i sart rosa. Skålen er fødevaregodkendt og er derfor perfekt til servering af mad. Anvend skålen til en frisk sommersalat, snacks eller friske jordbær.

Skål fra Louise Roe findes i flere farver. 599 kr. v / Royal Design

Skålen kan både bestilles i rosa eller blå med en størrelse på 18 x 18 cm.

© Trendy Living

6-kantet bakke

Server dine velkomstdrinks eller snacks på denne smukke bakke fra HAY. Bakken kan både anvendes som serveringsbakke eller stå på bordet, som bund i et stilleben med en buket blomster eller flere mindre skåle.

Bakken er også dekorativ i sig selv med sine seks kanter og skønne abrikosfarve.

Kaleido bakken fra HAY findes i flere farver og størrelser, 143 kr. ( 22x19 cm) v / Trendy Living

Køkkenrulleholder

Pynt din køkkenrulle med en dekorativ køkkenrulleholder fra by Wirth. Køkkenrulleholderen er udført i massivt egetræ med tilhørende strop i kernelæder, der holder papiret på plads.

Køkkenrulleholderen fra by Wirth findes i findes i flere farver, 299 kr. v / Trendy Living

© Illums Bolighus

Tallerken med mønster

Udskift den normale hvide tallerken med en blå mega riflet tallerken fra Royal Copenhagen. Tallerkenens riller, den blå farve og det smukke mønster giver liv på middagsbordet.

Tallerkenen kan både benyttes til almindeligt brugt eller som fad til anretning af mad og desserter.

Der findes flere lignende tallerkner fra Royal Copenhagen, 479 kr. (23 cm) v / Illums Bolighus