7 design du og dit køkken bliver glade for

Køkkenet er måske hjemmets vigtigste rum. Både fordi det er her, vi laver vores mad, men måske især fordi det er familiens samlingspunkt. Derfor er det så vigtigt, at have praktiske og ikke mindst pæne ting i køkkenet.

FOCUS DE LUXE CHOPSTICKS
© Gense

Mad, der skal spises med pinde, bliver mere og mere populært. Fx er japanske Ramensupper det nye hit lige nu, og her er et par spisepinde uundværlige, hvis man vil være lidt autentisk. Spisepindene fra Gense er et flot design, der klæder bordet. Focus de Luxe Chopsticks tåler opvaskemaskine og koster 499 kr. for to sæt, Gense.

VABENE
© Alessi

Hvis man er løbet tør for ideer til, hvad man skal købe til køkkenet, har Alessi et forslag. Vabene er en af de ting, man ikke ved, man mangler, før man ser den demonstreret: en pastafanger, der skal anvendes, når man skal prøvesmage pastaen for at være sikker på, at den er al dente, som mama ville lave den. Udført i rustfrit stål. 245 kr., Alessi.

SPIS
© Lindhardt og Ringhof

Mikkel Karstad er en af landets mest kendte kokke og madstylister. I SPIS deler han ud af sine bedste opskrifter til os, der holder af hjemmelavet mad. Alle retterne er inspireret af årstidernes skiften og de råvarer, der er aktuelle. 149,95 kr., Lindhardt og Ringhof.

ARNE CLAUSEN COLLECTION
© Lucie Kaas

Lucie Kaas har efterhånden lanceret en hel kollektion med den norske kunstner Arne Clausens ikoniske Lotusmønster. Seneste tilføjelse er disse lågkrukker, der fås i to størrelser og farverne grå, mørkeblå, lyseblå, pink og orange. Fås i to højder, h 12 og h 16, til henholdsvis 249 kr. og 329 kr., Lucie Kaas.

DIVIDE
© Piece of Denmark

Et smukt fad kan gøre hele forskellen på et veldækket bord. Og med de smukke bejdsede træfade Divide fra Piece of Denmark, er man sikker på at få et design, der både er markant og funktionelt. Fås i to størrelser, h 6 x diam. 26 cm og h 4 x diam. 36 cm. til henholdsvis 950 kr. og 990 kr., Piece of Denmark

TOOLBOX
© Eva Solo

Toolbox er en ny serie opbevaringskrukker fra Eva Solo. De kan bruges både i køkkenet, på bordet, badeværelset, kontoret eller ... fantasien sætter grænserne. Tool Box er udført i keramik med håndtag i egetræ g fås i to størrelser, h 20 eller h 15, til henholdsvis 349,95 kr. og 299,95 kr., Eva Solo