6 fantastiske fund til dit køkken

Vi har fundet de flotteste trends til dit køkken lige nu. Inviter disse design ind i dit køkken og gør din tid i køkkenet til en nydelse.

Lækre viskestykker i flot, dyb farve
© Cirkelpige

Viskestykker i lækkert design af Pernille Vea fås i en dyb mørkegrå farve med små, fine detaljer. Viskestykkerne er lavet af 100% bomuld, og måler 48 x 90 cm. Viskestykkerne koster 99,95 kr. og kan købes på coop.dk.

Krus i forførende farver
© Eva Solo

Nyd din kaffe i Eva Solos lattekrus-serie som fås i et elegant design og findes i et hav af flotte og forfriskende farver til dit hjem. Den silikonebaserede beklædning sikrer et godt greb, og kan tåle opvaskemaskine. Få to flotte krus der kan rumme 36 cl til 199,95 kr., Eva Solo.

Tekande i råt design
© Én Gry og Sif

Tekanden fra Én Gry og Sif kan med sit smukke, rå design byde gæsterne på en varm fristelse. Den rå stentøjsserie blev lanceret i foråret 2017, og er håndlavet, så ikke to kander er ens. Fås i runde, forførende former, og måler 12 x 12 cm til 399,95 kr., Én Gry og Sif.

Enkel salt -og peberkværn til middagsbordet
© Irma

Kværnen fra Irmas nye køkkenserie er i et enkelt og fint design. Det sortlakerede egetræ og den lille messingtop udgør et harmonisk samspil, der giver et enkelt og gennemført udtryk. Kværnen måler 26,1 x 7,2, og fås til 249 kr., Irma.

Stilfuldt design til dit køkken
© Wyatt Porcelain

Dette flotte sæt er i et gennemført design af Ralph Lauren fra den nye køkkenserie der udkommer til efteråret 2017. Det elegante mix af læder og porcelæn giver produkterne et råt udtryk. Sættet kan købes på ralphlauren.com.

Forførende ask
© Zone

Zone Danmark har lanceret en ny serie i flot, forførende ask. Silva-serien er designet af Jacob Leth-Espersen i et tidsløst design. Hakkebrættet måler 24 x 24 cm, og koster 398,95 kr. Køb den lille, elegante vuggekniv seperat til 298,95 kr., Zone.