5 smukke ting til køkkenet

Det er ikke altid lige nemt at finde smukke og funktionelle ting til køkkenet, som ikke behøver blive gemt væk når de ikke er i brug. Georg Jensen har dog mange fine ting til køkkenet, som sagtens kan blive stående fremme. Læs med her og få idéer til 5 skønne ting til dit køkken.

Termokande Georg Jensen
© Georg Jensen

Termokande

Bernadotte er det fine og elegante navn til denne smukke termokande fra Georg Jensen. Bernadotte er i sit design meget funktionelt og æstetisk flot, hvilket gør det muligt at lade den stå fremme i køkkenet og vise sit værd.

Prisen for termokanden er 1499,- v/ Georg Jensen

Beholder Georg Jensen
© Georg Jensen

Beholder

Vi alle har brug for opbevaringsmuligheder ude i køkkenet og det må gerne være i et smukt design. Beholderen fra Georg Jensen er flot og kombinationen af forskellige materialer giver den et unikt og anderledes udseende.

Prisen for beholderen er 399,- v/ Georg Jensen

Brødkurv Georg Jensen
© Georg Jensen

Brødkurv

Elegant, nutidig og et strejf af abstrakt design er at finde i Georg Jensens brødkurv. Brødkurven kan stå på spisebordet og pynte eller den kan bruges i køkkenet til opbevaring af frugt. Mulighederne er mange med et så klassisk og fint design.

Prisen for brødkurven er 419,- v/ Georg Jensen

Salatbestik Georg Jensen
© Georg Jensen

Salatbestik

Salatbestikket i egetræ vil pryde ethvert middagsbord. I designet af salatbestikket fra Georg Jensen, er der tænkt over alle detaljer. Det nederste stykke på salatbestikket har en lille plade af rustfrit stål, hvilket gør bestikket anderledes fra så mange andre designs.

Prisen for salatbestikket er 319,- v/ Georg Jensen

Køkkenrulleholder Georg Jensen
© Georg Jensen

Køkkenrulleholder

Med denne køkkenrulleholder fra Georg Jensen, er du sikret at dit køkken får stil. Designet er enkelt og kan fremhæve noget så hverdagagtigt som en køkkenrulle på en meget smuk måde.

Prisen for køkkenrulleholderen er 599,- v/ Georg Jensen