kaffe kaffebryggningen kafferutin HAY
© HAY

5 smukke opgraderinger til din kafferutine

Kaffe er en essentiel del af vores hverdag, og for mange endda en nødvendighed for at starte dagen. Vi har dermed fundet en masse fine bud på at gøre kaffebrygningen derhjemme lidt sjovere og mere æstetisk.

kaffe kaffebryggningen kafferutin Fermliving
© Fermliving

Nyd processen

Lad dig selv nyde brygningsprocessen, og genskab den fulde pour-over-kaffeoplevelse. Sekki-serien har genfundet det magiske ved traditionel fremstilling i sin cremefarvede, glaserede ler med små, grå pletter og den pragtfulde overflade, der føles helt speciel.

Sekki Coffee Dripper, ferm LIVING

kaffe kaffebryggningen kafferutin Zara Home
© Zara Home

Kvalitetssmag

Den enkle stempelkande har et lækkert, let udtryk, der med garanti vil pynte på morgenbordet. Samtidig er stempelkanden fremstillet i borsilikatglas, hvilket betyder, at kaffens smag og duft vil fremstå ren og fyldig.

Stempelkande i borsikilatglas, Zara Home

kaffe kaffebryggningen kafferutin HAY
© HAY

Farverigt twist

Her har den klassiske stempelkande fået et farverigt twist og søde detaljer. Som prikken over i'et kan du servere den friskbryggede kaffe i en matchende kop!

French Press Brewer - 1L, HAY

kaffe kaffebryggningen kafferutin Yielddesign
© Yielddesign

Keramisk udgave

Der en grund til, at stempelkander er en klassiker, og her har vi fundet en keramisk udgave i den dejligste gule farve, der vil være en funktionel og smuk tilføjelse til køkkenet.

Ceramic French Press - 850mL, Yield

kaffe kaffebryggningen kafferutin Ssense
© Ssense

Unikke former

Denne smukke pour-over karaffel i borosilikatglas er en utrolig stilfuld tilføjelse til den daglige kafferutine. Her er den vist i en tåget grå, men du kan finde den i mange flotte farver.

Grey Pour Over Carafe, 950 mL, Ssense

Kaffekande glaskande
© Spinchy

Den nemme løsning

Med denne kaffebrygger fra Carl Henkel kan du meget nemt gøre din kafferutine hurtig og lækker. Kaffekanden behøver intet filter, kun dine yndlings kaffebønner og kogende vand. Kanden kan fås med en farvet hank og passer ellers ind i de fleste køkkener med sit simple glas-look.

Carl Henkel – ARCA X-Tract Brew, 800 mL, Spinchy