4 nemme trin til et nyt køkken

Er du vild med tanken om et nyt køkken, men ikke selve projektet? Det bliver måske ikke nemmere end hos IKEA, hvor du kan få eksperthjælp til det hele.

Du behøver på ingen måde at være gør-det-selv-typen for at købe et IKEA køkken, for der er professionel assistance at hente til det hele: opmåling, bestilling, levering og installation.
Konceptet hedder gør-det-for-mig, og din vigtigste opgave bliver faktisk blot at fortælle IKEAs køkkenkonsulenter, hvor meget (eller lidt) hjælp du ønsker. Processen kan koges ned til disse simple trin:

###

  • Opmåling

Korrekt opmåling er alfa og omega, når du skal have lavet et nyt køkken. Du skal selvfølgelig vide præcist hvor meget plads, du har at gøre godt med. IKEA samarbejder med forskellige fagfolk der kan foretage en professionel opmåling for dig, så du med ro i sindet kan vælge de grundelementer, der passer perfekt til dit køkken. Kontakt en køkkenkonsulent i varehuset eller ring til IKEA kundesupport.

###

  • Bestilling

Når du skal beslutte, hvordan dit køkken skal se ud og indrettes, kan du selv designe løs i IKEAs online 3D-tegneprogram. Du kan også benytte dig af de dygtige køkkenkonsulenter fra IKEA. De kan rådgive dig til det bedste resultat i tråd med din personlige stil og de konkrete behov. Book tid online eller mød op i varehuset og få gratis hjælp af en køkkenkonsulent.

###

  • Levering

De fleste af os er bekendte med at man hos IKEA selv skal hente sine varer. Men et køkken er som oftest både stort og tungt at håndtere. Derfor kan du både få hjælp til levering af køkkenet, samt indbæring til dit hjem. Dette uanset om du bestiller køkkenet på IKEA.dk eller i varehuset.

###

  • Installation

Du kan få hjælp til en komplet installation af dit køkken inkl. håndværksopgaver. Det gælder alt lige fra installation af vask til el-arbejde og håndværksmæssige opgaver. Tilbud på installation af køkkenet får du i varehuset, og andre håndværkeropgaver kan IKEAs samarbejdspartner give dig en pris på.

LÆS OGSÅ: Indret dit køkken med 3D-tegneprogram
Vil du have en guide til, hvordan du kan indrette dit køkken med et gratis tegneprogram? Så se denne vejledning til, hvordan du bruger Sketchups 3D-tegneprogram i dine projekter.