© Siemens hvidevarer

4 musthaves til det luksuriøse og minimalistiske køkken

Hvis hvidevarer og klodsede kaffemaskiner spolerer dine køkkendrømme, er den luksuriøse redning her.

Hvis du drømmer om et minimalistisk, moderne køkken, kan den helt store udfordring være de tunge hvidevarer og køkkenting, der er nødvendige, men fylder i horisonten. Selv hvis du forsøger at gemme det væk i skabe og kroge, kan det i stedet blive upraktisk.

Derfor får du her fire luksuriøse løsninger, som integrerer dine produkter naturligt i køkkenet og forener praktik, æstetik - og smart innovation. Alle produkterne er nemlig også Wi-Fi-tilsluttede og kan kontrolleres fra en app, uanset hvor du befinder dig.

1. Et køleskab, du kan integrere - og betjene fra mobilen

Det er svært at komme udenom et køleskab i køkkenet. Funktionen er vigtig, men det kan det nemt gå hen og fylde meget og skille sig ud fra det resterende design. En god idé er derfor at købe et indbygningskøleskab, som du nemt kan integrere, så overfladen og udtrykket bliver ensartet i hele køkkenet.

En luksus og innovativ udgave er et iQ500 indbygningskøle-/ fryseskab fra Siemens, der er Wi-Fi-tilsluttet og kan tilsluttes din smartphone gennem appen Home Connect. Det betyder, at du kan betjene det, uanset hvor du er. Ligesom andre køleskabe fra Siemens Home Connect, har køleskabet i øvrigt indbyggede kameraer. Det betyder, at du kan kigge ind i dit køleskab, mens du står og handler og pludselig bliver i tvivl om, hvad du mangler.

2. En indbygget espresso kaffemaskine

Hvis du er kaffedrikker, er det forholdsvist upraktisk at gemme sin kaffemaskine væk. Desværre fylder den oftest en del, og det kan være svært at finde en model, der matcher drømmene om et minimalistisk køkken med rene linjer og finesser. Der findes dog en eksklusiv løsning på problemet. Siemens har nemlig lanceret en indbygget kaffemaskine.

© Siemens hvidevarer

Maskinen integereres som en del af dine køkkenskabe, hvilket efterlader et gennemført luksuriøst og rent udseende. Derudover er den Wi-Fi-tilsluttet, så du kan betjene den med Home Connect-appen, uanset hvor du er. Du kan altså bestille kaffe fra sengen, bilen eller altanen, og du kan desuden tage imod dine gæsters kaffebestillinger direkte i appen.

Som en bonus har den indbyggede kaffemaskine funktionen autoMilk Clean, der renser mælkesystemet helt automatisk med damp efter hver kop, så du slipper for mælkerester og rengøring.

3. En opvaskemaskine udover det sædvanlige

Følelsen af et luksuriøst køkken opstår oftest, når dine produkter kan mere end det sædvanlige. Med en Siemens Wi-Fi-tilsluttet opvaskemaskine kan du med hjælp fra Home Connect-appen få anbefalet det helt rigtige program alt efter energibesparelse, hurtighed og typen af service. Du skal blot besvare nogle nemme spørgsmål, hvorefter du bliver anbefalet et ideelt program, som du kan sende videre til opvaskemaskinen. Du kan desuden sætte den igang, uanset hvor du er.

Med funktionen Tab Counter får du tilsendt en meddelelse, når du er ved at løbe tør for opvasketabs. Du kan også få besked, når niveauet af salt og afspændingsmiddel er lavt. Som en lækker, æstetisk detalje kan du tilmed skifte lyset i din opvaskemaskine, så du kan skabe en unik stemning i dit ellers enkle køkken efter behov - vælg mellem appens 256 farver.

© Siemens hvidevarer

4. En ovn, du aldrig behøver tjekke

Et andet sted, du kan hente minimalistisk design og eksklusive fornemmelser, er ved en Siemens ovn med Home Connect. De er designet til at minimere dit arbejde i køkkenet og give inspiration til madlavning. Med appen Home Connect kan du for eksempel overføre madopskrifter og indstillinger for temperatur direkte til ovnen, hvorefter den tilpasser sig indstillingerne og klarer resten. Du kan i løbet af madlavningen tjekke i appen, hvor lang tid der er tilbage, eller få en besked, når maden er klar.

Du kan desuden starte og afslutte madlavningsprogrammer og ændre indstillinger – uden at være i køkkenet. På den måde kan du påbegynde madlavningen, før du overhovedet er kommet hjem ved at lynopvarme ovnen, så den er klar, når du kommer ind af døren.

© Siemens hvidevarer

De mange muligheder med Home Connect

Der findes mange flere Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer med Home Connect fra Siemens. Home Connect har endda indledt samarbejde med andre berømte virksomheder, så du kan kombinere en masse intelligente muligheder. Det er for eksempel den stemmestyrede højttaler, Amazon Alexa, som du kan bruge til at styre dine hvidevarer med stemmen.

Du kan læse meget mere om Siemens hvidevarer med Home Connect lige her.