
3 trin til perfekte madresultater
Det kan du gøre for at minimere risikoen for branket eller brændt mad
AfDer er noget meditativt over at lave et godt hjemmelavet måltid, men realiteten er ofte anderledes i en travl hverdag, hvor du haster hjem fra jobbet – måske endda med børn og uendeligt mange praktiske punkter på to-do-listen. Det hele kan, bogstaveligt talt, brænde på. Læs videre her for at hente tre stensikre tricks til at opnå succes med madlavningen imod alle (førnævnte) odds.
1. FÅ INTELLIGENTE KOGEPLADER
Her er en hemmelighed, du måske ikke var klar over: Tidens avancerede teknologi kan hjælpe dig, så maden ikke branker eller brænder på. De nye intelligente flexInduction kogeplader fra Siemens har en særlig funktion kaldet fryingSensor Plus, der registrerer og måler temperaturen under hele tilberedningen og sikrer en jævn og præcis varmetilføring. Hver ret har sine faste indstillinger, så maden stort set passer sig selv.