3 gode grunde til at vælge et snedkerkøkken

Gå den stilsikre og langtidsholdbare vej med håndlavede detaljer og æstetikken i højsædet, hvis du går med store køkkendrømme.

Går du med drømme om et nyt køkken, der både passer til dit hjem og dine behov, fremhæver din personlige stil og kan holde til at blive brugt i mange år, får du her 3 gode grunde til, hvorfor det er værd at overveje et snedkerkøkken.

Form 1 er et stilrent og ikonisk snedkerkøkken, designet af Multiforms grundlægger, Carsten Michelsen. Selv i dag, over 30 år efter sin lancering, fremstår det moderne og tidløst. Foto: Multiform

1. Tidløst design

Ligesom et klassisk, dansk designermøbel kan et snedkerkøkken holde i flere generationer – både når det kommer til funktion, men i særdeleshed også æstetik. Med langsigtede løsninger, naturens smukke materialer og det gode snedkerhåndværk får du nemlig et køkken, som aldrig går af mode.

Det klassiske Form 1 køkken fra Multiform er skabt i 1982 af grundlægger Carsten Michelsen med fokus på traditionelt og kompromisløst håndværk. Det enkle og minimalistiske design gør køkkenet tidløst og elegant, mens materialer og farver kommer til sin ret med det stringente formsprog, så køkkenet nærmest fremstår som et møbel i sig selv.

Med et snedkerkøkken er der kælet for detaljerne - helt ned i indretningen af skufferne. Multiforms håndlavede køkkenskuffer i massiv træ er lavet til at holde i generationer. Foto: Multiform

2. Kvalitet, der holder

Et godt køkken er lig med god kvalitet, der ikke bukker under for tidens slid og brug. Kompromisløsheden i materialevalg og håndværk gør, at skabe og skuffer i et snedkerkøkken holder til at blevet åbnet og lukket flere gange dagligt gennem mange år. Et håndlavet snedkerkøkken er ofte lavet efter netop de principper, hvilket gør det til et sikkert valg.

Hos Multiform bliver alt bygget fra bunden efter klassiske snedkerprincipper. Derfor bliver der kælet for hver en detalje for at sikre en høj kvalitet – skuffer lavet i håndplukkede trækvaliteter med hjørnesamlinger lavet til at holde gennem generationer er blandt det, der sikrer et holdbart og kvalitetssikret køkken.

Et snedkerkøkken er skræddersyet til at passe til dig, dit hjem og dine behov. Form 6 er Multiforms bud på et eksklusivt køkken med uanede muligheder for personlige detaljer. Foto: Multiform

3. Bæredygtigt valg

Det er nødvendigvis ikke kun æstetikken og funktionaliteten, der er vigtigt, når du skal du skal vælge nyt køkken i dag – det må også gerne være en bæredygtig løsning, når det kommer til både produktion og holdbarhed. Et snedkerkøkken holder gennem flere årtier i stedet for bare 5-10 år, hvilket sparer på jordens ressourcer, da det ikke behøver blive udskiftet.

Det er tilfældet hos Multiform, hvor kombinationen af CO2-neutralt træ fra Europa, grøn el fra nordiske vandkraftanlæg og et hold af nogle af de bedste håndværkere sørger for et køkken, der lever op til høje standarder om bæredygtighed. Det sikrer dig et køkken, der holder i generationer og kun bliver smukkere med tiden.