11 trends du ikke vil gå glip af│Se alle efterårsnyhederne til køkkenet

Med disse ting skal du indrette dit køkken til efterår og vinter. Her er AW17 kollektionens nyeste trends.

køkken design bitz fad
© Bitz

Elegant stentøj

Imponer middagsgæsterne med en flot opdækning på bordet. Bitz har lanceret en rå, rustik spisestelsserie, der virkelig kan pynte på et opdækket middagsbord.

Fadet måler 40 cm, og fås i flere flotte farver. Kan købes for 499,95 kr., Bitz.

køkken design kähler lysestager
© Kähler

Inviter efterårs-skoven indenfor

Lav din egen skovbund inde i dit hjem med de nye skov-inspirerede lysestager fra Kähler, der ligner skovens mange dekorative svampe. Skab efterårshygge i dit hjem med disse nye lysestager i serien Ahlmann, der udkommer i slut september.

Stagerne fås i forskellige højder og farver, og koster fra 129,95 kr., Kähler.

køkken design Créton Maison bestik
© Créton Maison

Bestik i flotte farver

Dette fine stel fra Créton Maison fås i flere flotte farver. I guld, sølv og mat sort. Bestikket kan pifte anretningen op med de flotte farver og elegance.

Er du vild sættet, så hold øje med lanceringen af dem til efteråret, Créton Maison.

køkken design kähler vase
© Kähler

En nyfortolket klassiker

Pynt bordet med den flotte klassiker fra Kähler. De ikoniske striber fås nu i en fin stålblå farve. Serien rummer fire forskellige vaser, tre lysestager, to skåle og et fad. Så der er noget at se frem til ved lanceringen til efteråret 2017.

Kan købes fra 149,95 kr., Kähler.

køkken design maze køkkenholder
© Maze

Hæng dine køkkenting op på væggen

Få orden på tingene i køkkenet med Mazes nye serie Brass. Disse vægophæng fås i flotte farver, og kan pynte på væggene i køkkenet. Flotte, men også praktiske. Hav alle dine køkkenting lige ved hånden og få orden på sagerne.

Brass-serien udkommer snart – så hold øje med den, Maze.

køkken design gefu salatbestik
© Gefu

Fine linjer

Byd gæsterne på mad med det smarte salatbestik. Bestikket har nogle fine linjer, og er praktisk at tage maden op med, med det smarte greb. Salatskålen kan købes seperat, og er lavet af porcelæn, der matcher salatbestikket.

Bestikket er i rustfrit stål, og måler 21 cm, Gefu.

køkken design salvatori bakke
© Salvatori

Råt og rustikt

Salvatori har lavet en ny serie i et unikt design. Denne multifunktionelle bakke er fin til at have stående fremme på køkkenbordet, middagsbordet eller andre steder i dit hjem. Brug det som bakke til servering eller lad det pynte med krydderier og andre småting på køkkenbordet.

Fås til ca. 1.900 kr., Salvatori.

køkken design
© Normann Copenhagen

Varme nuancer

Simon Legald har designet serien Junto for Normann Copenhagen. Seriens karaffel og kopper er i den flotteste røde farver, der bringer varmen ind i hjemmet i de kolde efterårsdage.

Serien er lavet i terrakotta. Karaffelen måler 28,5 x 8,5 cm, og koster 249 kr. Kopperne måler 9 x 8 cm, og koster 89 kr., Normann Copenhagen.

køkken design salvatori bakke
© Salvatori

Opdelt bakke i natursten

Brug denne skønne bakke til en smukt anrettet servering og imponer dine gæster. Bakken hører under Salvatoris PLAT-EAU serie, der er i et flot, rustikt design.

De smukke bakker er lavet af sten, og koster ca. 1.600 kr., Salvatori.

køkken design Normann Copenhagen bakke
© Normann Copenhagen

Fransk flet

Glæd dig til lanceringen af denne flotte bakke af Normann Copenhagen designet af Simon Legald. Serveringsbakkerne er i fransk flet. Brug den både til pynt og til servering til gæsterne.

Bakkerne fås i fire størrelser, og koster fra 499 kr., Normann Copenhagen.

køkken design gefu grøntsagssnitter
© Gefu

Spaghetti på en helt ny måde

Lad dig imponere af denne smarte opfindelse. Hvis ikke du allerede har den, er det med at få fingrene i den. Grøntsagssnitteren forvandler nemlig dine grøntsager til de fineste strimler, lige til at spise, eller til at pynte maden med. Du kan også lave en sund spaghetti af strimlerne.

Fås i flere størrelser, så dine strimler kan blive præcis, som du ønsker dem, Gefu.