Keramisk tapet - nye serie af magiske vægfliser fra Mosaikhjørnet

Man skulle tro, det var løgn, men det er fliser, det er på væggen. Ny teknologi har nemlig gjort detaljerige motiver på ultratyndt keramisk porcelæn muligt.

Keramisk tapet
© Mosaikhjørnet

Man skal knibe med øjnene, men "tapetet" på væggen bag sofaen er faktisk ultratynde vægfliser af kun 3,5 millimeters tykkelse.

Fliserne er baseret på en helt nye teknologi, der gør det muligt at udføre selv meget små detaljer på helt tynde fliser i keramisk porcelæn.

Winter Garden
© Mosaikhjørnet

Denne nye serie af keramiske vægfliser lanceres under fællesbetegnelse Winter Garden.

Ønsket er ifølge Mosaikhjørnet "at genskabe den lidt ‘glemte’ og grå årstid med nedtonede farver".

Bambus vægfliser
© Mosaikhjørnet

Det er Mosaikhjørnet, der står bag den nye serie af vægfliser. Mosaikhjørnet er en af de største danske fliseforhandlere med både ekslusive designs og mere prisvenlige produkter i deres sortiment.

Vægfliserne hører absolut til i den dyre ende med en vejledende udsalgspris på kr. 2.998. Fliserne leveres udelukkende i formatet 50 x 100 cm.

Mosaikhjørnets showrooms
© Mosaikhjørnet

Mosaikhjørnet har butikker i Brønshøj, Glostrup og Aalborg. Så hvis du vil have det fældende bevis på, at "tapetterne" faktisk er udført i keramisk porcelæn, så kan du finde adresserne på showrooms på Mosaikhjørnets hjemmeside.

Fliser kun til vægge
© Mosaikhjørnet

Det fleste vil nok sige, at der kun ligger fliser på gulvet på dette billede. Det kan dog ikke tilrådes at skifte marmorfliser på gulvet som dem på billedet ud med vægfliserne på væggen. Vægfliserne egner sig udelukkende til netop vægge.