6 bud på dit nye walk-in

Hvis du selv går med en drøm om et walk-in-closet, er det måske tid at leve den ud. Der findes løsninger i alle prisklasser – vi har samlet nogle af dem her.

1. Frederiksberg Møbelsnedkeri

Specialudført walk-in-closet i et udfordrende rum med skråvægge og mange skæve vinkler. Men også et eksempel på, at et walk-in-closet kan udnytte svære m2. Udført i røget eg med tappede skuffer i eg. 156.250 kr.

2. Svane Køkkenet

Legra-skuffesystemet er blevet opdateret, så det nu fås i en lang række farver, der gør det muligt at matche fronterne med rummet eller med de elementer, man evt. har i køkken og bad. Et godt alternativ til flotte skuffer i dit walk-in-closet. Endnu ikke prissat.

3. Kvänum

Skabsdørene Hamilton med glatte fyldninger giver et klassisk og nobelt udtryk. Det hele er bygget i asketræ, der er malet sort-grå. En ø midt i rummet giver skuffeplads og mulighed for at lægge ting fra sig. Pris på forespørgsel.

4. Boform

Infinity fås til både køkken, bad og som her garderobe. Det maskuline udtryk forstærkes af den gråbejdsede eg på fronter og korpus. Her et skuffemodul med hylder og en buksehænger med skuffer til slips o.l. Priser fra 12.000 pr. element.

5. Simonsen & Czechura

Specialfremstillet walk-in-closet med fronter og interiør i sprøjtelakeret højglans. Pris for korpus med to låger, to skuffer, bøjlestang, hylde og sokkel 35.000 kr.

6. Kvik

De Luxe Combi-skydedøre i Black Wood med spejlfelter lukker af til det rummelige walk-in-closet, der er indrettet med hylder, skuffer og skabe i modellen Vario 19. Skydedøre fra 2899 kr., dele til Vario 19 fra 199 kr.