Spejl

Blomsterranker og fugle
© bobedre.dk

Blomsterranker og fugle pryder baderumstilbehøret skabt af den fantasifulde hollandske designer Tord Boontje med inspiration fra 1800-tallets romantik. Hello Lovely-spejl, 2870 kr., Hansgrohe.

Farverigt
© bobedre.dk

Farverigt Firmaet Glas Italia er, som navnet antyder, eksperter i brugen af glas og spejlglas. Det ses i spejlet Color-on-color, designet af Johanna Grawunder. Det består af fire farver glas, der lapper ind over hinanden og derved skaber flere nuancer. Spejlet måler 55 x 55 x 8 cm og koster 8465 kr., Sibast.

Spejl
© bobedre.dk

Spejl med drivtømmerramme, 70 x 70 cm, 2450 kr., Bleu Nature.

Convex Mirror
© bobedre.dk

Convex Mirror er Sebastian Wrongs bud på et spejl. Inspirationen er hentet fra bakspejlet i en bil. H 90 cm, 4500 kr.

Et stort spejl
© bobedre.dk

Et stort spejl giver større rumfornemmelse og er praktisk, hvis du har din garderobe i soveværelset. Her er det modellen Pure Nature med ramme i finsk genbrugstræ, 95 x 210 cm, 5800 kr., House Doctor.

Spejl, Deja-vu Mirror
© bobedre.dk

Spejl, Deja-vu Mirror med ramme i poleret aluminium, designet af Naoto Fukasawa, fås i flere str., h 190 x b 73 cm, 9104 kr., Magis/Casanova Møbler.

Spejl fra Casa-serien
© bobedre.dk

Spejl fra Casa-serien h 147 x l 33 cm, 755 kr., IDEmøbler.

Gulvspejl
© bobedre.dk

Gulvspejl i glas og træ, h 180 x b 45 cm, 999 kr., Lene Bjerre.

Klassiker, Milo
© bobedre.dk

Klassiker, Milo er siluetten af den græske skulptur Venus fra Milo, der er udstillet på Louvre i Paris. Spejlet, som Carlo Mollino designede i 1937, er stadig blandt det bedst sælgende fra italienske Zanotta. Mål 43 x 87 cm, 3708 kr., Hultmann Interior.

Opbevaring Spejlvæggen i det lille badeværelse tjener flere funk- tioner, for ud over de mere praktiske dele – at kunne se sig selv og gøre rummet større og lysere – så fungerer spejlet også som opbevaring. Bag spejlene er der nemlig blevet plads til hylder. Fronterne er forsynet med klikbeslag. Snak evt. med snedker og glarmester.

Som et billede
© bobedre.dk

Som et billede Spejlet er placeret så langt nede, at man skal helt ned i knæ for at se sig selv. Upraktisk ja, men spejlet har i denne indret- ning fået en helt ny opgave, nemlig at fungere som et billede, der hele tiden skifter motiv. Spejlet Francois Ghost er designet af Philippe Starck og findes i to str. og fem farver, 65 x 79 cm, 1600 kr., Kartell.

Rumudvidelse
© bobedre.dk

Rumudvidelse Her får man et godt indtryk af, hvad et stort spejl, som går helt til loftet, har af betydning for et rum. Ved første øjekast ser det ud, som om badeværelset er meget stort, men det er altså på grund af spejlets evne til at udvide et rum visuelt. Vil du være sikker på, at spejlet ikke dugger, når du bader, så sørg for, at det er opvarmet på bagsiden ved hjælp af fx varmetråde. Spørg eventuelt din glarmester til råds.

Noget af det nyeste
© bobedre.dk

Noget af det nyeste på spejlfronten er deciderede spejlmøbler. Disse er designet af Paola Navone for det italienske møbelhus Casamilano. Spejlene er naturligvis todimensionelle, men netop fordi de er spejle, bliver de helt rummelige. Stolen Big, 73 x 100 cm, 6358 kr., Sibast.

Spejlmøbler
© bobedre.dk

Spejlmøbler Noget af det nyeste på spejlfronten er deciderede spejlmøbler. Disse er designet af Paola Navone for det italienske møbelhus Casamilano. Spejlene er naturligvis todimensionelle, men netop fordi de er spejle, bliver de helt rummelige. Books, 66 x 181 cm, 8975 kr., Sibast.

Store spejle
© bobedre.dk

Store spejle De velkendte store spejle med brede mørkbejdsede egetræsrammer gør sig godt i vores moderne og lyse boliger. De hvide vægge skaber en god kontrast til spejlet, men lad være med at sætte det fast til væggen. Lad det hellere stå som her, så du har mulighed for at flytte rundt med det. På den måde får det en større fleksibilitet og dermed flere anvendelsesmuligheder. Spejlet Limo-881 måler 116,5 x 200 cm og koster 3955 kr. i BoConcept.

Gulvspejl, Prèt à Porter
© bobedre.dk

Gulvspejl, Prèt à Porter i lakeret træ, 3920 kr., Casamania/Image Collection.

Ikke så firkantet
© bobedre.dk

Ikke så firkantet CIRCLE spejl med opbevaring. Leg med formerne og skjul det kedelige. Bag de runde spejle gemmer der sig hylder til alt det, der ellers ligger og roder. På billedet ses også; Skyline, 3D knagerække fra 999 kr., designer; Karl Rüdiger. Vizion wall, fra 1999 kr., designer; Karl Rüdiger. Vision, skab fra 4899 kr., designer; Karl Rüdiger. Galleriet er sponsoreret af Bolia.com.

Spejl, Pablo
© bobedre.dk

Spejl, Pablo designet af Gabriela Rosa for Zanotta, kan hænges lodret eller vandret, h 143 x b 106 cm, 15.242 kr., Hultmann Interior.

Spejl, Smooch
© bobedre.dk

Spejl, Smooch til at klæbe fast på væggen, h 100 x b 50 cm, 469 kr., Hay.

Spejl i drivtømmer
© bobedre.dk

Spejl i drivtømmer h 85 d b 65 x d 8 cm, 2499 kr., The Moood.

Spejl
© bobedre.dk

Spejl Spejl, Venus fra Milo i silhuet, designet af Carlo Mollino i 1937, h 81 x b 43 cm, 3387 kr., Zanotta/Hultmann.

Vægspejl
© bobedre.dk

Vægspejl i smukt formet, rokokoinspireret ramme. 75 x 60 cm, 2800 kr., Design by Us.

Bella Vista
© bobedre.dk

Bella Vista er navnet på et nyt kosmetik- og barberspejl, der står med en glorie af blødt, indbygget lys, så du får den optimale belysning til ansigtet. Spejlet har forstørrelsesfaktor 3 og fås både som bordog vægmodel. Diam. 21,8 cm. 4810 kr., Wislo.

Gulvspejl
© bobedre.dk

Gulvspejl Gulvspejl, h 158 x b 38 cm, af Claesson, Koivisto og Rune. 3490 kr., Swedese/Poul Isak.

Spejl
© bobedre.dk

Spejl Spejl med mørk ramme i zebranotræ. H 80 x b 40 cm, 499 kr., Idemøbler.