Sådan indretter du med grønt i maling, møbler og planter

Grønne nuancer som Aloe Vera og kaktusfarve er den store trend i boligindretningen. Se her, hvordan du kan få alt i din bolig til at spille sammen i nuancer af grønt.

Indret med grøn og grønt

Der er mange gode grunde til at mørkegrønne nuancer for tiden er hypermoderne i boligindretningen. En af dem handler om, at den grønne farve afspejler et skift mod en mere økologisk og naturnær tankegang. Når naturen er grøn, er det et godt signal at sende, at man også er grøn både indeni og i sin boligstil.

Den grønne farve går samtidig på blændende vis i spænd med moden i planter.

I dag er grafiske planter som kaktusser, sukkulenter og palmer højeste mode. Den type planter havde indtil for få år siden et dårligt ry. Svigermors skarpe Tunge, Aloe Vera og bregner forbandt de fleste med tobakstunge mormor-stuer. I dag er der grønne planter uden stor blomsterpragt allevegne i velindrettede boliger med waow-faktor.

Grønt på Pinterest

Her har vi samlet nogle af de bedste eksempler, vi har kunnet finde på Pinterest på boligindretning med grøn farve, grønne møbler og grønne planter.

Modefarver kommer og går. Der vil også komme en tid, hvor de hotte grønne og mørkegrønne nuancer i boligindretningen vil blive afløst af andre - og til den tid endnu mere hotte - farver.

Der er dog noget fortrøstningsfuldt ved at tænke på, at naturen ikke vil skifte til en anden modefarve engang med årene. Sålænge den består, som vi kender den, vil grøn bare klæde den perfekt.