Reol

Container
© bobedre.dk

Container Designet af Alain Gillesqui for Casamania. På en base af elmetræ rejser sig en lille skyline af forskellige materialer og funktioner.

Reol, String Soft
© bobedre.dk

Reol, String Soft i olieret valnød og lakeret metal, fås i flere farver, kan udvides med flere reoler, h 75 x b 80 x d 20 cm, 1699 kr., Designdelicatessen.

Det er helt skævt
© bobedre.dk

Det er helt skævt En vedbend er en plante, der kravler op ad muren og langsomt vokser sig større. Det samme er gældende for reolen Ivy (vedbend på engelsk), som er designet af Thomas Bernstrand for Swedese. Reolen i ask eller pinjetræ består af elementer, man kan stable oven på hinanden, og de kan stables lige eller skævt, som man ønsker det. B 88 cm. Fra 2520 kr., Swedese ved Søren Møller.

Den religiøse, Babel
© bobedre.dk

Den religiøse, Babel fra Italienske Bonaldo er designet af Mario Mazzer. Reolen er fremstillet i miljøvenlig plast og opkaldt efter tårnet i det gamle testamente, da alle mennesker talte samme sprog. H 180 x diam. 50 cm, 5200 kr., Skanbach Furniture.

Nu skal bogen lægges i reolen
© bobedre.dk

Nu skal bogen lægges i reolen Reolen Paperback er skabt af hollandske Studio Parade og fås i to størrelser: 60 x 60 cm og 120 x 60 cm. Den består af 13 hylder i 3 millimeter tyk laminat, og finten er, at reolen er designet, så bøger skal ligge ned. Det er en mere velegnet både at opbevare de bløde paperbackudgaver på, som holder sig pænere, hvis de ligger ned. Prisen for den lille version af Paperback er 2300 kr. Den store koster 3300 kr., Witehauz.

Den enkle, Store
© bobedre.dk

Den enkle, Store Stigereolen med navnet Store fås i sort og hvid. 1599 kr., IDEmøbler

Den designnørdede
© bobedre.dk

Den designnørdede Ny serie fra Italienske Cassina. Møblet er designet af Le Corbusier og stod oprindeligt i den berømte arkitekts tegnestue. Det viste møbel koster 28.130 kr., Design Embassy.

Den foranderlige, Alternata
© bobedre.dk

Den foranderlige, Alternata er et nyt modulsystem fra italienske De Padova. Designet har Lemongras stået for, og ved hjælp af de forskellige bogkasser kan du skabe dit eget opbevaringskunstværk. Pris oplyses ved Thorsen Møbler.

Den firkantede, Quby
© bobedre.dk

Den firkantede, Quby er designet af Stefan Bench for italienske B-Line. Det er et system af bogkasser i miljøvenligt plast, der kan stables, stakkes og hænges i en uendelighed. Fås i mange farver. 1450 kr. pr. stk., Paustian.

Den ordentlige, New Order
© bobedre.dk

Den ordentlige, New Order fra britiske Established & Sons er designet af Stefan Diez. De pulverlakerede aluminiumsrammer kan forsynes med diverse tilbehør i træ og kan stables og udvides efter behov. Fra 4799 kr., Frama.

Reolen undergår
© bobedre.dk

Reolen undergår store forandringer i disse år. Iwanka Studio & Concrete Company har deres egen personlige fortolkning af opbevaringsmøblet. Asztal-reolen er støbt i beton. Iwanka.hu.

Reol med jalousiunderskab, designet af Arne Vodder
© bobedre.dk

Reol med jalousiunderskab, designet af Arne Vodder Arne Vodder reol med jalousiunderskab fremstillet i teak og bøg. Blev produceret hos Bovirke.

Stor Montana-reol med silketryk
© bobedre.dk

Stor Montana-reol med silketryk Montana har doneret en stor reolopstilling med ni moduler og glaslåger med silketryk-motivet af grønne blade, Ash. Den klassiske Montana-reol blev oprindeligt designet i 1982 af Peter J. Lassen. Den er siden blevet fornyet i et utal af farver og størrelser, og den har præget mange danske hjem gennem mere end tre årtier.

Montana-reolen
© bobedre.dk

Montana-reolen Design Peter J. Lassen, 1982, Montana.

Bogkasserne har fået en renæssance
© bobedre.dk

Bogkasserne har fået en renæssance de senere år og er gode både til udstilling af nips, billeder og bøger. De er også blevet redesignet i nye udtryk – som fx Vario-reolsystemet her, der fås i et utal af kombinationer og farver.Lavet i bæredygtigt bambus og måler l 230 cm, pris fra 7199 kr., WE:DO:WOOD.

Stablede skydelåger
© bobedre.dk

Stablede skydelåger Den britiske designer Matthew Hilton har netop præsenteret sit nye kommode-hylde-system, som består af et element med skydelåger. Flere elementer kan stables oven på hinanden, hvilket skaber et dynamisk møbel. Systemet er skabt for De La Espada. CPH Square.

Reol, House
© bobedre.dk

Reol, House kan bruges enkeltvis eller sammensættes til en reolvæg, fås også i sort og i andre str., d 28 x b 35 x h 202 cm, 1999 kr., Bolia.

Sammensat reol
© bobedre.dk

Sammensat reol Snedkermester Ejnar Pedersen har kreeret denne sjove reol, der som et puslespil sættes sammen af små brikker. Reolen hedder Link, og den viste løsning koster bare 4200 kr., Davinde Savværk.

Født i en askesky
© bobedre.dk

Født i en askesky Da askeskyen lammede flytrafikken over Europa i foråret strandede designeren Søren Ulrik Pedersen og producenten One Collection i Milano. Ventetiden udviklede sig til et samarbejde om bogkassen Just In Case. Fås med to rum fra 2075 kr., One Collection.

Møbler: Den nye orden
© bobedre.dk

Møbler: Den nye orden New Order er navnet på et nyt opbevarings-system fra britiske Established & Sons. Systemet bygges op af moduler i forskellige farver, og der kan indsættes fx trælåger. Designet af Stefan Diez. Fra 2999 kr., Frama. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Storage Wall
© bobedre.dk

Møbler: Storage Wall Denne reol var startskuddet for en stærkt sammenarbejde mellem designeren George Nelson og Herman Miller, der satte reolen i produktion kort efter.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: WoodxPlastic
© bobedre.dk

Møbler: WoodxPlastic er navnet på kinesiske Hunn Wais elegante reolmøbel af birketræ og røgfarvet akryl. Benene er presset igennem den varme akryl, hvilket giver en utrolig effekt i hylderne. Hunn Wai er uddannet fra Design Academy Eindhoven. Hunnwai.com.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Reol/brændopbevaring, Rigo
© bobedre.dk

Møbler: Reol/brændopbevaring, Rigo i pulverlakeret stål, l 42 x b 30 x h 112 cm, 3199 kr., Living Flames.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Multiuse
© bobedre.dk

Møbler: Multiuse er oprindelig designet tilbage i 1964 af Angelo Mangiarotti. AgapeCasa har i år relanceret en række af Angelo Mangiarottis klassiske design. Dette reolsystem er enkelt i sin opbygning og tilbyder et utal af muligheder. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Ét trin op
© bobedre.dk

Møbler: Ét trin op One Step Up er en reol designet af Francis Cayouette for Normann Copenhagen. Francis Cayouette har ladet sig inspirere af stigen og har skabt et nyt fleksibelt møbel. H 200 x d 40 x l 80 cm, 3000 kr., Normann Copenhagen. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Naturlig opbevaring
© bobedre.dk

Møbler: Naturlig opbevaring Den bæredygtige Blockshelf er designet af svenske Amy Hunting for Green Furniture Sweden. Den er frem- stillet af overskudstræ fra gulvindustrien, som er trukket op på et reb, hvilket betyder, at der ikke er brugt lim til fremstillingen. H 80 x b 120 cm, 3800 kr., 2RETHINK.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Radar
© bobedre.dk

Radar er designet i træ af Pierro Lissoni for Cassina. Møblet er bygget op af en række simple, geometriske felter – nogle åbne og andre lukkede. Fås i syv størrelser fra h 64 x l 180 x d 61 cm., til 43.300 kr., 3 Falke Møbler.

Møbler: Reolen som skulptur
© bobedre.dk

Møbler: Reolen som skulptur Ikke overraskende hedder denne nye reol Zig Zag. Reolskulpturen er bygget op af moduler, som kan sættes sammen efter behov. Zig Zag kan bruges fritstående som vægreol eller rumadskillelse. Reolen er frem- stillet i en micro- præget hvidlakeret mdf, og bag designet står den tyrkiske arkitekt og designer Aziz Sariyer. 14.115 kr. pr. element, Paustian.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Vægreol, Sting
© bobedre.dk

Møbler: Vægreol, Sting i lakeret træfi nér, designet af Nisse Strinning, l 60 x h 50 x d 15 cm, 1489 kr., Lerche Design. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Reol, Warehouse
© bobedre.dk

Møbler: Reol, Warehouse i genbrugstræ, h 260 x d 54 x l 100 cm, 13.700 kr., stige 3700 kr., Villa Collection.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Woody fra HAY
© bobedre.dk

Møbler: Woody fra HAY er en moderne udgave af den traditionelle stigereol. Samlingerne er synlige og indgår som en væsentlig del af formsproget. Fremstillet af sæbebehandlede egetræsstave, stålplader og skruer. Fås i tre farvekombinationer. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Woody Low
© bobedre.dk

Møbler: Woody Low Woody er en moderne fortolkning af den traditionelle stigereol. Den har ingen for- og bagside og kan derfor fungere som både fritstående møbel og op ad en væg. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Sættekasse
© bobedre.dk

Møbler: Sættekasse til en lille udstilling af det fineste nips. Fox Box er udført i transparent plast og fås i flere farver og to størrelser, 30 x 76 cm, 599 kr., 53 x 13, 1799 kr., Neon Living. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Samlesæt
© bobedre.dk

Møbler: Samlesæt Designeren Paul Leroy har skabt den modulære reol PLS med et eget udtryk og et utal af valgmuligheder. Konceptet består af 10 forskellige moduler, og Paul Leroy har med egne ord forsøgt at gøre en banal mdf-plade til noget særligt. Som vist 8850 kr., Paustian. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Reol, Tetris
© bobedre.dk

Reol, Tetris i aluminium, h 62 x l 125 x d 20 cm, 5399 kr., Bolia.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Cd-reol, Ziigzaag
© bobedre.dk

Møbler: Cd-reol, Ziigzaag i lakeret stål, h 84,5 x b 14 x d 14,5 cm, 600 kr., Morfo.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Collect reolen er designet af Ole Jensen
© bobedre.dk

Collect reolen er designet af Ole Jensen Collect er en reol, der med sit skrå udtryk og forårsgrønne farve er designet til alle designelskere, der kan lide møbler med kant. Brug reolen som ramme til ting af betydning – ting der vækker gode minder.

Møbler: Alt falder i hak
© bobedre.dk

Møbler: Alt falder i hak TETRIS kan bruges enkeltvis eller kombineres med andre Tetris enheder. Kan monteres på fire forskellige måder, som giver reolen forskellige look. Tetris reol moduler, hvid Dibond (Fås også i creme, sort, aluminium) Fra kr. 2.999,-. På billedet ses også; Chandelier, lysekrone, glas og krom. 1799 kr., designer; Bolia Designteam. Galleriet er sponsoreret af Bolia.com.

Møblet Kiddo
© bobedre.dk

Møblet Kiddo er designet af USUS v. Isabel Ahm. Kiddo er en caddy, der kan indeholde alverdens sager, lige fra legetøjrodekasser over cd’er til videospil og tegninger. Endnu ikke prissat.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: More er en reol
© bobedre.dk

Møbler: More er en reol du kan sammensætte, som du vil. Fremstillet i genbrugspap og designet af Giorgio Caporaso. Mere på caporasodesign.it.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Hollandsk bogspin
© bobedre.dk

Møbler: Hollandsk bogspin Hollandske Linteloo har samarbejdet med designeren Roderick Vos, som har udformet en utrolig litteraturkarrusel. Møblet hedder Nureyev og med sin højde på 190 cm og en diameter på 105 cm er der plads nok til en god bogsamling. Har du ingen bøger, så brug den til noget andet. Ca. 29.900 kr., Linteloo.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

OTO 100 - hvid
© bobedre.dk

OTO 100 - hvid PIL BREDAHL OM DESIGNET " OTO100 kan skilles og samles på ingen tid. Reolen er smuk og skulpturel, og du kan samle den, præcis som du selv ønsker det. ”

Møbler: OTO 100 - sort
© bobedre.dk

Møbler: OTO 100 - sort PIL BREDAHL OM DESIGNET " OTO100 kan skilles og samles på ingen tid. Reolen er smuk og skulpturel, og du kan samle den, præcis som du selv ønsker det. ” Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Stacked - fyrretræ
© bobedre.dk

Møbler: Stacked - fyrretræ JDS ARCHITECTS OM DESIGNET "Stacked er et modulbaseret reolsystem i tre forskellige størrelser. Sammensætningen er helt op til dig. Resultatet kan nogle gange være en tilfældig stak kasser og andre gange et koordineret system af effektiv opbevaring… - eller begge dele!” Stacked fra MUUTO findes i hvid og fyrretræ.

Stacked - hvid
© bobedre.dk

Stacked - hvid JDS ARCHITECTS OM DESIGNET "Stacked er et modulbaseret reolsystem i tre forskellige størrelser. Sammensætningen er helt op til dig. Resultatet kan nogle gange være en tilfældig stak kasser og andre gange et koordineret system af effektiv opbevaring… - eller begge dele!” Stacked fra MUUTO findes i hvid og fyrretræ.

Møbler: Reolsystem med kombination
© bobedre.dk

Møbler: Reolsystem med kombination af to moduler, l 139 x d 47 x h 48 cm, 13.700 kr., Montana.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Reol, Courier
© bobedre.dk

Møbler: Reol, Courier designet af Michael Marriott for Established & Sons, h 200 x b 90 x d 32 cm, 19.680 kr., Cph Square.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Sat i system
© bobedre.dk

Møbler: Sat i system Ligne Roset har i samarbejde med designeren François Bauchet skabt opbevaringsserien Roman, der består af et tv-bord og to bogreoler. Fremstillet i aluminium og fås i hvid og sort. For priser kontakt Haslund Interior. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Sammensat reolsystem
© bobedre.dk

Sammensat reolsystem Part er et modulsystem skabt af den danske designerduo Goodmorning Technology. Reolen består af to elementer: Hvide hylder og hvide eller sorte metalopdelere. Den viste: B 236 x d 35 x h 75 cm. 9259 kr., CasaShop. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Endeløs
© bobedre.dk

Endeløs Med Fluid har designeren Arik Levy skabt et opbevaringssystem for italienske Desalto. Det består af ét enkelt element, som så kan sættes sammen til den ønskede størrelse opnås. Den viste løsning måler b 168 x h 159 x d 27 cm, 17.710 kr. Hvert element er b 42 x h 32 x d 27 cm. og koster 885 kr. Fås i hvid, sort, grøn og amarant. Desalto.

Møbler: Ordenstegn
© bobedre.dk

Møbler: Ordenstegn Serien Sign er designet af svenske Sanna Lindström. Den lille reol kan bruges til opbevaring, men fungerer også som siddemøbel. Fremstillet i birketræ. Mål b 154,4 x h 64,1 x d 33 cm. 9600 kr., Karl Andersson & Söner. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Stabelkasser
© bobedre.dk

Møbler: Stabelkasser Stacked-systemet er designet af JDS Architects for Muuto. Det opbygges af tre rektangulære elementer, som kan kombineres på utallige måder. Systemet er netop blevet udvidet med tre nye kuber i fyrretræ. Stor h 43,6 x b 65,4 x d 35 cm., 1095 kr., Muuto.

Rummelige farver og felter
© bobedre.dk

Rummelige farver og felter Reolen Level er designet af den israelske designer Arik Levy for italienske Zanotta. Fremstillet i egefinér med bagpaneler i grå, orange og grøn. Foto viser to stk. sat sammen. Mål pr. stk. b 156 x h 172 x d 32 cm. 34.200 kr., Zanotta.

Møbler: Aluminiumsfyldninger
© bobedre.dk

Møbler: Aluminiumsfyldninger Systemet Fill fra italienske Desalto er skabt af Design Studio Ausenda Greco. Det er fremstillet i aluminium, og konstruktionen er ekstremt let, men alligevel stærk. Reolen samles efter behov. Den viste model måler b 261.5 x h 159 x d 30 cm. Fås i sort og hvid. Pris 35.060 kr., Desalto.

Møbler: Ny 505'er
© bobedre.dk

Møbler: Ny 505'er Modulsystemet 505 er designet af Luca Meda for italienske Molteni & C.. Der er kommet nye 120-cm-moduler, hylder i forskellig tykkelse og elementer uden bagbeklædning, der øger systemets fleksibilitet betragteligt. Den viste løsning koster 84.900 kr., Molteni & C.

Højt IQ
© bobedre.dk

Højt IQ Den tyske arkitektduo Giorgio Bottega og Henning Ehrhardt står bag reolen IQ. Frem- stillet i massivt træ uden brug af metal. Kan skilles ad og varieres i størrelsen. Hvert felt måler 40 x 40 x 40 cm. Pris ikke fastsat. Holz Manufaktur. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler .

Møbler: Ræveæske
© bobedre.dk

Møbler: Ræveæske Med Fox Box har du et lille sted til alle de dimser, som er for pæne til at blive gemt væk. Skab din egen udstilling, og send en hyggelig hilsen til den gode, gamle sættekasse, som for alvor er blevet populær igen. B 53 x h 130 cm. 1800 kr., Neon Living.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Et sted til ting
© bobedre.dk

Et sted til ting Thingstead er et kombineret bord, sidde- og opbevaringsmøbel i ét. Skabt af Christina Strand for Softline. Møblet er inspireret af de kendte krenitskåle fra 1950’erne. B 57 x h 32 x d 30 cm. 1390 kr. pr. modul, Softline. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Magnetboks
© bobedre.dk

Magnetboks Sotiris Lazou har designet Octavia for græske Varangis. Systemet udgøres af ét enkelt element i laserskåret metal, der kan sættes sammen med små magneter i et uendeligt mønster. 40 x 40 x 40 cm. Endnu ikke prissat. Varangis.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Samlemøbel
© bobedre.dk

Møbler: Samlemøbel Collect er skabt af Wis Design for tyske Schönbuch. Den fås med 15 eller 18 skuffer og med front i forskellige træsorter, hvilket skaber et varieret udtryk. Rammen er fremstillet i mdf med stålben. Den viste model med 15 skuffer måler b 114 x h 100 x d 38 cm. 39.759 kr., Schönbuch.

Åbent hus
© bobedre.dk

Åbent hus Reolsystemet Open Store fra hollandske Arco er designet af deres eget Design Studio. Systemet fås i elementer med hvide bagpaneler og kan sættes sammen efter behov. På billedet vises to moduler, som hver måler b 250 x h 150 x d 32 cm, 34.495 kr., Arco.

Møbler: Livlig væg
© bobedre.dk

Møbler: Livlig væg Denne reol hedder Vita, hvilket betyder liv på italiensk. Det levende består i, at elementerne, den er bygget op af, kan flyttes og drejes, så reolen fuldstændig kan skifte udtryk. Designet af Massimo Mariani for MDF Italia. B 60 x h 60 x dybder i varierende cm. 440 til 800 kr. pr. modul. Interstudio.

Møbler: Reol, Woody
© bobedre.dk

Møbler: Reol, Woody i egetræ med hylder i pulverlakeret stål, hylder fås i hvid, grå samt pasteller, h 196,5 x l 206,5 x d 45 cm, 7000 kr., Design by Hay/Hay. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Reolsystem
© bobedre.dk

Reolsystem Sistemi, kan sammensættes i str. og materialer, fx korklåger, b 319 x h 192 x d 45 cm, 90.900 kr., Cappellini/Gubi.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Rum i reolen
© bobedre.dk

Møbler: Rum i reolen Tom Stepp har formgivet reolen Case for Zeta Furniture. Med rum i forskellige størrelser har den et variabelt og dynamisk udtryk. Den fås i lime, sort, orange og rød med sider i valnød eller sortbejdset eg. H 175 x b 58 x d 29 cm. Pris 8500 kr., Zeta Furniture.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Reolmoduler
© bobedre.dk

Møbler: Reolmoduler der fås i tre str. og kan samles efter behov, 21,8 x 43,6 x 35 cm, 43,6 x 43,6 x 35 cm og 65,4 x 43,6 x 35 cm til hhv. 595 kr., 895 kr.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Den fantasifulde reol
© bobedre.dk

Den fantasifulde reol OTO 100. Fremstillet af glasfiberrør samt justerbare stropper, som gør reolen 100 % fleksibel. Kommer snart i flere farver. Pris 3995 kr., Muuto.

Variabel reol
© bobedre.dk

Variabel reol Israelske Arik Levy har designet reolen SH05 for tyske E15. Den blev præsenteret på Møbelmessen i Køln i januar, og elementerne kan sammensættes på et utal af måder og skabe vidt forskellige udtryk. Mål b120 x d35 x h192 cm. Fra 12.750 kr. pr. modul, CasaShop.

Møbler: Ny gammel mester
© bobedre.dk

Møbler: Ny gammel mester Franco Albini er netop blevet indlemmet i Cassinas serie Maestri, hvor den italienske producent relancerer klassikere. Reolen Infinito er designet i 1956-57, og nu kan den og tre andre klassikere altså købes igen. Den viste reol i mørk, skifergrå ask måler b 260 x h 268-290 x d 35. Pris 107.550 kr., 3 Falke Møbler.

Møbler: Reol, Lecco
© bobedre.dk

Møbler: Reol, Lecco med mange muligheder for opbevaring, h 133 x b 282 x d 41 cm, 17.879 kr., BoConcept.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

We:Do:Wood
© bobedre.dk

We:Do:Wood Skulpturel reol, designet af We:Do:Wood.

Møbler: Reol og liste til ophæng
© bobedre.dk

Møbler: Reol og liste til ophæng designet af Sebastian Jørgensen og Henrik Thygesen, 35 x 35 x 35 cm, fra 1995 kr., We:Do:Wood.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Sættekasse i plexiglas
© bobedre.dk

Sættekasse i plexiglas 30 x 75 cm, 599 kr., 55 x 130 cm, 1799 kr., fås i flere farver, Neon Living.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Modulopbygget reol
© bobedre.dk

Møbler: Modulopbygget reol Contenitore Modulare, i tre str., h 40 x d 43 x b 70, 180 eller 250 cm, fra 11.875 kr. pr. modul, CasaShop. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Sættekasse, Fox Box
© bobedre.dk

Møbler: Sættekasse, Fox Box fås i to str. og flere farver, h 55 x l 130 cm, 1800 kr., Neon Living.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Montana-reolen af Peter J. Lassen, 1982
© bobedre.dk

Montana-reolen af Peter J. Lassen, 1982 I dag er det nærmest en selvfølge, at de møbler, vi omgiver os med, er multifunktionelle og kan ændres efter behov. Det var langt fra tilfældet i 1982, hvor Peter J. Lassen designede Montana-reolen. De 42 moduler i fire dybder, 43 lakfarver og seks finértyper giver over 5 milliarder kombinationsmuligheder. Fra ca. 2000 kr. pr. modul, Montana.

Møbler: MK-reolsystem af Mogens Koch, 1932
© bobedre.dk

Møbler: MK-reolsystem af Mogens Koch, 1932 Mulighederne er utallige med Mogens Kochs reol-system. Serien fås i lys eg, fyr, ask, mahogni, oregonpine, kirsebær og teaktræ. I 1991 fik reolsystemet ID-prisen, som gives for design, som har været fremstillet uændret i mere end 25 år. Fra 7225 kr., Rud Rasmussens Snedkerier.

Møbler: Sætterkasse sætter ind igen
© bobedre.dk

Møbler: Sætterkasse sætter ind igen Curiosity Box hedder den nye fortolkning af den klassiske sætterkasse, med rum i forskellige størrelser. Den er designet af Hay, fremstillet i plexiglas og fås i versioner med fem, seks eller syv rum. Alle kasserne måler 50 x 60 cm. Pris 499 kr., Hay. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Fra gulv til loft
© bobedre.dk

Møbler: Fra gulv til loft Dette originale hyldesystem har fået navnet Support og er designet af Claus Langhoff. Ved at kombinere størrelser og vinkler på reolelementerne, kan reolen tilpasses både praktiske og designmæssige ønsker. Pris fra 15.900 kr., Hoffi.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Stabel af reoler
© bobedre.dk

Møbler: Stabel af reoler Box, design af James Irvine i hvidlakeret træ, h 157 x b 42 x d 42 cm, 17.600 kr., Interstudio.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Patricia Urquiolas reolsystem
© bobedre.dk

Patricia Urquiolas reolsystem Shift består i al enkelhed af vandrette hylder, vanger og skydelåger. Karakteristisk er imidlertid, at vangerne ikke er lige dybe, hvilket gør hele forskellen. Reolen produceres af B & B Italia og koster som vist 34.160 kr., 3 Falke Møbler.

Møbler: Der er noget puritansk
© bobedre.dk

Møbler: Der er noget puritansk og luksuriøst over et kridhvidt reolsystem. Opstillingen er sammensat af den brede reol Modern med skydelåge og Sidewall, en høj, smal væghængt reol. Modern måler d 80 x l 360 x h 104 cm, 75.620 kr., Rønnow. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Selv om fladskærme
© bobedre.dk

Møbler: Selv om fladskærme kan være flot designede, vil mange stadig gerne have mulighed for at skjule dem. Reolen med skydelåge har gjort plads til skærmen og har desuden hylder og smalle skuffer. D 43 x l 328 x h 179 cm, sortbejdset egefinér, 24.579 kr., valnøddefinér, 23.450 kr., BoConcept.

Møbler: Ryd op i klare æsker
© bobedre.dk

Møbler: Ryd op i klare æsker det giver overblik. Fås i et væld af størrelser, kan stables eller som her stå i en reol på hjul. Reol i krom, d 46 x l 91 x h 205, 2902 kr. Bokse fra 167 kr. pr. stk., alt fra Nomess.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Kaar er en moderne udgave
© bobedre.dk

Møbler: Kaar er en moderne udgave af den klassiske kassereol - her i formpresset og lakeret krydsfinér. Roterende beslag giver mulighed for at dreje enhederne. Hver boks måler d 41,5 x l 50 x h 41 cm. Designet af Setsu & Shinobu Ito for spHaus. 7547 kr., Punktum.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Hylderne
© bobedre.dk

Møbler: Hylderne i Piero Lissoni og Lorenzo Porros væghængte reol Bibliotech kan individuelt justeres i højden. Som vist måler den d 31,5 x l 376 x h 189 cm, 50.900 kr., Porro/Rønnow. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Reolen Pattern
© bobedre.dk

Reolen Pattern designet af Alfredo Häberli, der har sat simple geometriske former sammen. Udført i lakeret aluminiumskomposit, hvor de enkelte rum er skruet sammen til en homogen helhed. Fås i fire forskellige størrelser og kan også stå vandret. D 36 x l 130 x h 195 cm, 28.595 kr., Aform.

Møbler: Level er et genialt møbel
© bobedre.dk

Møbler: Level er et genialt møbel udtænkt af Arik Levy. Genialt, fordi reolen også kan bruges som rumdeler og har plads til mange bøger. Kan fås med eller uden 6 lakerede kasser, og så kan den i øvrigt også stilles vertikalt. D 32 x l 148 x h 190 cm, 53.730 kr. med kasser, 40.890 kr. uden, Lerche Design.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Random
© bobedre.dk

Møbler: Random er et godt navn til denne reol, fordi hylderne er placeret ?tilfældigt?. Det gør, at reolen udført i tynde træfiberplader virker både let og levende. MDF Italia står bag og har allerede vundet 6 forskellige design-priser for møblet. D 25 x l 81,6 x h 216,3 cm, 11.920 kr., Interstudio.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Radiatorskjuleren
© bobedre.dk

Møbler: Radiatorskjuleren er her blevet integreret i en reolvæg i samme dybde. Det giver et mere harmonisk udtryk med plads til bøger og blade, samtidig med at den lange hylde øverst kan udnyttes til både billeder, vaser og nips. Vase, 690 kr., Audrey Hepburn- og Elvis-silketryk af Conrad Leach, 5500 kr. pr. stk., lampe med lilla skærm, 3500 kr., alt fra Rue Verte Plus. Træfad, 999 kr., Normann Copenhagen.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Det er, som om reolen
© bobedre.dk

Det er, som om reolen her er blevet barrikaderet til. Det fantasifulde møbel Khaos er udtænkt af designeren Ferruccio Laviani for Emmemobili og fås i flere forskellige træ-sorter. D 41 x l 240 x h 190 cm, 63.600 kr., Bjarnhoff.

Møbler: Italienske Baleri
© bobedre.dk

Møbler: Italienske Baleri har i nogle år været helt ude af billedet, men ikke længere. Deres nye reolsystem Obo er et innovativt bud tegnet af Jeff Miller. Møblet består af rombeformede reolkasser, der skrues sammen. Fås også til vægophæng og i forskellige farver. 1200 kr. pr. stk., Fiorini Trading.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Rød, gul, grå,
© bobedre.dk

Møbler: Rød, gul, grå, grøn, hvid, sort og orange kan man få reolen Freddy i. Er tegnet af Hertel Klarhoefer for Elmar Flötotto. Lavet som system, man selv kan tilpasse. Her d 35,5 x l 116,5 x h 194,5 cm, 15.345 kr., Søren Rounborg.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Funktionelt lille bibliotek
© bobedre.dk

Møbler: Funktionelt lille bibliotek med skuffemoduler og bogkasser. Dybde hhv. 38 cm og 30 cm. Fås i flere farver. Som vist 23.659 kr. inkl. sokler, Montana.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Reolen Libri
© bobedre.dk

Møbler: Reolen Libri fra Swedese kan enten stå alene eller sammen med flere. Som fritstående reol er den særlig funktionel, idet den kan placeres efter rummets indretning. 4750 kr., Swedese.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Lines fra Ligne Roset
© bobedre.dk

Møbler: Lines fra Ligne Roset er en opbevaringsserie designet af Peter Maly. Der er masser af arkitektoniske elementer i serien, ikke mindst de asymmetriske linjer, der går igennem den viste reol. Netop asymmetri som form optager mange designere i disse år. Pris oplyses hos forhandler, Ligne Roset.

Møbler: Peter Marigold
© bobedre.dk

Møbler: Peter Marigold Designer: Peter Marigold bliver af mange regnet for en af de mest talentfulde, nye designere. Mest kendt er hans reolsystem Make/Shift, som er designet til at fylde rummet ud mellem vægge og karme. Men de kan naturligvis også stå frit i rummet. Hold øje med Peter Marigold.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Peter Marigold
© bobedre.dk

Møbler: Peter Marigold Designer: Peter Marigold bliver af mange regnet for en af de mest talentfulde, nye designere. Mest kendt er hans reolsystem Make/Shift, som er designet til at fylde rummet ud mellem vægge og karme. Men de kan naturligvis også stå frit i rummet. Hold øje med Peter Marigold.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Peter Marigold
© bobedre.dk

Møbler: Peter Marigold Designer: Peter Marigold bliver af mange regnet for en af de mest talentfulde, nye designere. Mest kendt er hans reolsystem Make/Shift, som er designet til at fylde rummet ud mellem vægge og karme. Men de kan naturligvis også stå frit i rummet. Hold øje med Peter Marigold.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Organisk trædesign
© bobedre.dk

Møbler: Organisk trædesign Omtanke for naturen og referencer til træets grundlæggende struktur af grene og kviste ses tydeligt i både boghylden og bordet med fællesnavnet Legend designet af Christophe Delcourt. Tømmeret stammer fra skove, som forvaltes på en måde, hvorpå man så vidt muligt bevarer den biologiske mangfoldighed, ligesom møblerne overfladebehandles med vandbaseret lak. Legend laves af den franske producent Roche Bobois, som har revurderet alle led i produktionsprocessen og reduceret forbruget af energi med 30 procent takket være økologiske sparemetoder. www.rochebobois.com.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Crate, serie med reolmoduler
© bobedre.dk

Crate, serie med reolmoduler og små borde i genbrugstræ, 1049 kr. pr. stk, Jasper Morrison.

Møbler: Slangende reol
© bobedre.dk

Møbler: Slangende reol Reolen er både god til bøger og til at stille fladskærmen på. S-formet reol, sortbejdset egefiner, h 105 cm, b 170 cm, d 47,5 cm, 4999 kr., BoConcept.

Møbler: Asymmetrisk
© bobedre.dk

Møbler: Asymmetrisk Den asymmetriske form er overraskende, og reolen er flottest med få ting på. Reolsystem, Babilonia big al, h 50 cm, b 78 cm, l 117 cm, 7980 cm, Zeus/Casa Shop.

Møbler: Bevægelig
© bobedre.dk

Møbler: Bevægelig Den vil være et anderledes blikfang i stuen snarere end en egentlig opbevaringsløsning, da der er begrænset hyldeplads. Roterende reol, Joy, designet af Achille Castiglioni, h 74-190 cm, b 96 cm, d 30 cm, malet sort, aluminium eller grafit, 32.910 kr., natur eller wengébejdset eg, 43.075 kr., Zanotta/Casa Shop. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Orange kuber
© bobedre.dk

Møbler: Orange kuber Møbler, som reoler kan også være gode til at give farve i hjemmet. Reolssystem, Calidris Colour, teaktræsfinér og mdf i højglans, fås i syv farver, h 42 cm, b 77 cm, d 44 cm, 15.665 kr., Dansani. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Helhedsløsning
© bobedre.dk

Møbler: Helhedsløsning Få en hel reolvæg med plads til tv, hylder og skabe efter eget ønske. Mulighederne er uendelige. Reolsystem, Wall system, h 192,5 cm, d 42/60 cm, l 450 cm, vejl. pris 79.999 kr., Poliform v. Lysign. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Hæng anlægget på væggen
© bobedre.dk

Møbler: Hæng anlægget på væggen Hi-fi er en af stuens mindst kønne ting, men med dette ophæng kan du gemme det triste anlæg bag hvide låger. Modulet fås også med stoflåger, som remoten kan skrue op og ned, selv om lågerne er lukkede. Vægmodul til anlæg, model 111, bagest huller til kabler, h 20,5 cm, b 52,6 cm, d 45,6 cm, med låge, 3600 kr. pr. stk., med skuffe, 3950 kr. , Clic.

Møbler: Fleksibelt
© bobedre.dk

Møbler: Fleksibelt Fleksible elementer, der både kan være et bord og en reol. Firkantet modul, Optic, h 41 cm, b 41 cm, d 41 cm, fås i seks farver, uden låge 1250 kr., med låge 1470 kr., Kartell. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Industristil
© bobedre.dk

Møbler: Industristil Rå og robust reol som er god til entréen eller kontoret. Bogreol, Metro, h 205 cm, b 91 cm, d 35 cm, med fire hylder, fås i flere størrelser, 4626 kr., Nomess.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Holdeplads til den bærbare
© bobedre.dk

Møbler: Holdeplads til den bærbare Reol med arbejdsstation, der kan åbnes eller lukkes efter behov. Reolmodul med klap til bærbar pc. Mistral, h 61 cm, b 89 cm, d 42 cm, hvid, 2434 kr., hvid bøg, sæbebehandlet bøg og sæbebehandlet eg, 3238 kr., Hammel Møbelfabrik. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Hyldeplads med farver
© bobedre.dk

Møbler: Hyldeplads med farver Reolen giver farve til boligen og har god plads til fx bøger eller musikanlæg. Reolsystem af foldende metalplader, Part, designet af Goodmorning Technology, fås med sorte, gule, hvide og grønne metalplader, reol med fire hylder, 8900 kr., Weber Furniture. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Vinreol i plastic
© bobedre.dk

Møbler: Vinreol i plastic kan stables, fås i sort eller hvid, 35 x 35 cm, 135 kr. pr. stk., Koziol/Inkoncept.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Cd-rack
© bobedre.dk

Møbler: Cd-rack i aluminium med sorte elastikkryds i siderne. H 107 x b 19 cm, 790 kr., Intermezzo.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Cd-rack
© bobedre.dk

Møbler: Cd-rack i aluminium med sorte elastikkryds i siderne. H 107 x b 19 cm, 790 kr., Intermezzo.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Louise Campbell - Casual cupboards
© bobedre.dk

Møbler: Louise Campbell - Casual cupboards Dekorativ nytænkning af et opbevaringsmøbel. Designet 1999.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Reol
© bobedre.dk

Møbler: Reol Oblique af Marcel Wanders i egetræ. B 105 x d 6 x h 210 cm. 9595 kr., Moooi/Møller & Rothe.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Rumdeler
© bobedre.dk

Møbler: Rumdeler eller reol eller måske tv-bord? Det anvendelige møbel er af sortbejdset egetræsfinér. B 170 x d 47,5 x h 105 cm. 4999 kr., BoConcept. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Synlig opbevaring
© bobedre.dk

Møbler: Synlig opbevaring opbevaring i klare akrylbokse, der kan klikkes sammen. Fås i utallige str., fx lille skoboks 17,5 x 33 x 10,5 cm til 119 kr., Nomess.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Vinreol
© bobedre.dk

Møbler: Vinreol Merlot, gennemfarvet transparent rødt akryl, plads til 9 flasker, h 39 x b 37 x d 15 cm, 315 kr., R.O.O.M.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler