Orange

Pendel, Joker
© bobedre.dk

Pendel, Joker fås i flere str. og farver, designet af Christian Ræder, 995 kr., Le Klint.

Topersoners sofa, Luna
© bobedre.dk

Topersoners sofa, Luna i luganould og aluminium, fås også som trepersoners, og i antracit/grå, designet af Studio Hannes Wettstein, l 200 x h 74 x d 64 cm, 24.698 kr., Erik Jørgensen.

Håndlavet kande i keramik
© bobedre.dk

Håndlavet kande i keramik fra stellet Italian Tableware, h 28 cm, 350 kr., Magasin.

Fyrfadsstage, Pado
© bobedre.dk

Fyrfadsstage, Pado i glas, fås også i grå, grøn og blå, h 8 cm, diam. 7 cm, 19 kr., Bolia.

Bil/skål, Reality Pickup Orange
© bobedre.dk

Bil/skål, Reality Pickup Orange i polyresin, designet af Harry Allen, fås i flere farver, h 12,7 x l 30,5 x b 15 cm, 899 kr., Superstudio.

Opbevaringsmøbel, Malm
© bobedre.dk

Opbevaringsmøbel, Malm i malet træ med skydelåg i 100 % polyester, designet af Eva Lilja Löwenhielm, h 30 x b 85 x d 42 cm, 399 kr., Ikea.

Kurv i filt
© bobedre.dk

Kurv i filt samles med tryklåse, h 36 cm, diam. 42 cm, fås også i grå, 269 kr., BoConcept.

Fin trådstol, Tio Chair
© bobedre.dk

Fin trådstol, Tio Chair fås nu i nye farver, fremstillet af metalwire, designet af Chris Martin, 1830 kr., Massproductions.

Smørebrætter, Buttering Board
© bobedre.dk

Smørebrætter, Buttering Board i lamineret birkefinér, fås i flere flotte farver, 20 x 15 cm, 99 kr. pr. stk., Ferm Living.

Italienske Missoni
© bobedre.dk

Italienske Missoni kan noget med farver og mønstre. Puf, Vevey Outdoor, diam. 80 cm, 4278 kr. Puderne hedder også Vevey Outdoor og er 60 x 60 cm og koster 1637 kr. pr. stk. Stolen koster 9597 kr., Form 4.

Chouchin
© bobedre.dk

Chouchin Designet af Ionna Vautrin for Foscarini. Smukke glaslamper, inspireret af japanske papirlygter.

Tufty-Too
© bobedre.dk

Tufty-Too Designet af Patricia Urquiola for B&B Italia. En klassiker er kommet i helt ny forklædning og lækre farver.

Invite
© bobedre.dk

Invite er en nyhed fra norske Varier. Den er skabt af husdesigner Olav Eldøy. Fra 4900 kr., Varier.

Saks
© bobedre.dk

Saks Saks, designet af Olavi Lindén i 70'erne, Fiskars/Raadvad.

Godt miljø på gulvet
© bobedre.dk

Godt miljø på gulvet Svanemærket linoleum er fremstillet af linolie, harpiks, træ- og kalkstensmel tilsat naturlig farve. Det kan tilmed holde op til 25 år, og nu er der også basis for at introducere det på børneværelset. Forbo Flooring har lanceret en række glade farver, mønstre og figurer, der sætter fut i fantasien. Pris på forespørgsel, Forbo Flooring.

Boy
© bobedre.dk

Boy Boy, der er designet af Norway Says, er en enkel og morsom puf, der er let at flytte rundt på. Den bruges både i den private og offentlige indretning, hvis det er behov for ekstra sidepladser. Boy er beklædt med elastiske, farverige tekstiler, der sidder tæt til puffens organiske form.

Bakke i kraftig plast
© bobedre.dk

Bakke i kraftig plast fås i flere farver, diam. 35 cm, 170 kr., IDEmøbler.

Dækkeserviet i filt
© bobedre.dk

Dækkeserviet i filt l 45 x b 35 cm, 40 kr., Speedtsberg.

Pendel i trykt aluminium
© bobedre.dk

Pendel i trykt aluminium designet af Waterquest Design, diam. 24,5 cm, fås i syv farver, 300 kr., Waterquest.

Dug, Forglemmigej
© bobedre.dk

Dug, Forglemmigej i akryl, fås i flere str. og farver, fra 299,95 kr., Sødahl.

Tree Planting Robot
© bobedre.dk

Tree Planting Robot

Håndknyttet tæppe, Dippy
© bobedre.dk

Håndknyttet tæppe, Dippy i 100 % tibetansk uld, 2,30 x 1,50 m, 18.950 kr., The Rug Company.

Lysestage, Blob
© bobedre.dk

Lysestage, Blob i porcelæn, designet af Cederfeld + Hansted, fås i syv farver, l 27 x b 20 cm, 199 kr., Rikki Tikki.

Lysestage i lakeret træ
© bobedre.dk

Lysestage i lakeret træ fås også i turkis og grøn, h 15/25 cm, 69/99 kr., IDEmøbler.

Plantekrukke, Vlek
© bobedre.dk

Plantekrukke, Vlek i polyethylen til inde og ude, fås i otte farver og to str. samt med integreret lys eller LED, h 45 cm, diam. 70 cm, fra 1850 kr., ConceptLight.

Tapet, Gracia
© bobedre.dk

Tapet, Gracia i brændt orange, l 10 m x b 53 cm, 719 kr., Eijffinger/Mandrup Poulsen Tapeter.

Gulvvase i keramik
© bobedre.dk

Gulvvase i keramik h 46 cm, diam. 25 cm, fås i flere farver, str. og former, 375 kr., Speedtsberg.

Puf med tekstil
© bobedre.dk

Puf med tekstil af sammensyede, antikke indiske sarier, 3499 kr., Hay.

Vægopladning af din iPad
© bobedre.dk

Vægopladning af din iPad Væghængt iPad-holder, der fungerer som holdeplads for iPaden, når den skal oplades. Holderen fås både i denne feminine udgave i akryl, men der findes også en udgave i stål. Fra 275 kr., Iceblueline.

Pude, Kelim Collection
© bobedre.dk

Pude, Kelim Collection fremstillet efter fairtrade-principper af semi-antikke, tyrkiske tæpper, som bliver indsamlet og byttet for nye tæpper, 50 x 50 cm, 399 kr., Bolia.

Løber fremstillet i plast
© bobedre.dk

Løber fremstillet i plast fås i mange farver og design, 149 kr., Lifeline.

Til de små køkkenhjælpere
© bobedre.dk

Til de små køkkenhjælpere Lad de mindste hjælpe til med maden. På den lille kniv fungerer hundens ører som stopklods, så fingrene ikke glider ned på bladet, og spidsen på kniven er undladt. Hundekniv, 59 kr., Michaelvang.dk.

Peg Coat Stand
© bobedre.dk

Peg Coat Stand er Tom Dixons bud på en stumtjener - eller en totem for hatte og overtøj, som han kalder den. Fås i den nye butik.

Plaid, Soft Wool
© bobedre.dk

Plaid, Soft Wool i 60 % merinould og 40 % lammeuld, 130 x 180 cm, 649 kr., Klippan/Zik Zak.

Køleskabskaraffel med vippelåg
© bobedre.dk

Køleskabskaraffel med vippelåg og drypfri hældekrave, fås også med dragt i farverne sort, rød, lime, lilla, blå og gul, rummer 1,4 liter, 349 kr., fås også uden dragt til 299,75 kr., Eva Solo

Knagerække i lakeret metal
© bobedre.dk

Knagerække i lakeret metal h 44,6 x b 16,5 cm, 149 kr., Pluto/Base212.

Marc Newson
© bobedre.dk

Marc Newson er endnu en stjerne-designer, der har kastet sig ud i hvidevareverdenen med en ny serie for Smeg. Bløde linjer og brugervenlighed kendetegner gaskogepladerne og ovnene, der fås i seks farver. Fra hhv. 9645 kr. og 7495 kr., Smeg.

Farvestrålende tæpper
© bobedre.dk

Farvestrålende tæpper lyser op og stjæler fokus fra fx et flisegulv, man er ked af, men som er dyrt at lave om på. I familien Madsens entré er det appetitlige Pinnochio-tæppe kommet ind, men et fint alternativ kunne også være Claydies Dahlia-tæppe. Fra 1600 kr., Normann Copenhagen.

Simpel-bænk
© bobedre.dk

Simpel-bænk fra århusianske Rumstation, med puder i forskellige størrelser, der kan byttes rundt, som man lyster. L 130 x h 42 x b 36 cm, 10.800 kr., Rumstation.

Brikker, bakker og krus
© bobedre.dk

Brikker, bakker og krus i hårdtbrændt, glaseret porcelæn, designet af Ditte Fischer, fås i otte farver, lille brik, 11 x 11 cm, 175 kr., stor brik, 22 x 22 cm, 375 kr., bakke 26,5 x 40 cm, 1275 kr., krus, fås i syv farver, h 10 cm, 150 kr., Ditte Fischer Copenhagen.

Plaid, Comfort
© bobedre.dk

Plaid, Comfort i 100 % bambus, fås i flere farver, 140 x 200 cm, 399 kr., Södahl.

Lysestage, BLOB soft
© bobedre.dk

Lysestage, BLOB soft i glaseret porcelæn, designet af Cederfeld + Hansted, fås i flere farver og former, b 20,2 x l 26,6 x h 2,3 cm, 199 kr., CpH Cederfeld + Hansted.

Greta
© bobedre.dk

Greta fra italienske Ares er designet af Gietto. Den rummer både rå materialer som jern og beton samt en let og poetisk skærm i polypropylen. H 238 x l 260 x diam. 48 cm, 31.942 kr., Møller & Rothe.

Sofa i lag
© bobedre.dk

Sofa i lag Patricia Urquiola har gjort det igen: udtænkt endnu en smuk sofa med stramme horisontale linjer. Helhedsindtrykket af Rift-sofaen er dog både blødt og indbydende. Navnet er inspireret af Rift Valley. Moroso.it.

MP Mini
© bobedre.dk

MP Mini i stål og mdf skaber livlige farvespots. Design af Peter J. Lassen og Joakim Lassen. Fås i 44 farver i flere størrelser. Fra 3115 kr., Montana.

En hjælpende hånd
© bobedre.dk

En hjælpende hånd Pift dine sommerdrinks op med rørepinden High Five Low Five. Fås i æske med fem stk. i forskellige farver, 56 kr., Propaganda.

Det ligner pop art
© bobedre.dk

Det ligner pop art men er en stol designet af tyske Markus Benesch, der arbejder eksperimenterende med PE-skum. Stolen indgår i The Foomy Collection. Markusbeneschcreates.com.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

True Love
© bobedre.dk

True Love hedder udestolen på roterende fod designet af busk + hertzog. Udført i farvefast og 100 % nedbrydeligt polyethylen, stol, diam. 93 cm, 3195 kr., bord, 2525 kr., Globezero4.

Cantilever
© bobedre.dk

Cantilever er en serie trådmøbler designet af Alessandro Andreucci og Christian Hoisl for italienske EMU. Møblerne er både lette og komfortable.

Brugerdrevet design
© bobedre.dk

Brugerdrevet design Den nye hvilestol i-SIT bygger på et design for alle-princip, hvilket betyder, at stolen er et resultat af et brugerdrevet innovationsprojekt, der har involveret såvel unge som ældre brugere gennem hele designprocessen. Det er producenten Magnus Olesen, der står bag stolen, og designprocessen har været styret af Design Concern. Fra 25.000 kr., Magnus Olesen.

Helt ud i hjørnerne
© bobedre.dk

Helt ud i hjørnerne Functional Form er en ny serie gedigne køkkenredskaber fra Fiskars, som piskeriset her er en del af. Udført med fleksible tråde i rustfrit stål, beklædt med silicone. V-formen på de løse tråde gør, at du kommer helt ud i “hjørnerne” af gryden, 49,75 kr., Fiskars.

Elektrisk design
© bobedre.dk

Elektrisk design Den nye elektriske Bistro-serie giver dig alt, hvad du skal bruge af basismaskiner i køkkenet. Designet er i top, og der er tænkt over funktionaliteten mht. håndtering og rengøring af maskinerne. Der er hele otte nuancer at vælge mellem.

Sonic Chair
© bobedre.dk

Sonic Chair er ikke kun et siddemøbel. Den prisbelønnede halvkugle er et helt lille univers af lyd – et klangrum i ordets bogstaveligste forstand. Stolen er forsynet med højttalere, og man kan selvfølgelig koble sin iPod eller sin labtop til. Sonic Chair produceres af tyske Designatics Production. Designatics.de.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Air
© bobedre.dk

Air er navnet på en ny bord-lampe fra spanske Lzf. Designet har Ray Power stået bag, og Air består af ét stykke tyndt, foldet finér. Fås i otte farver. 1750 kr., Designstation.

360°
© bobedre.dk

360° i ABS-plast er skabt af Konstantin Grcic for Magis. Serien rummer også en stol, en skammel og et bord. Pris endnu ikke fastsat, AllyGroup.

Birdhouse
© bobedre.dk

Birdhouse fra Ilva er en ny reolserie i lakeret mdf. Fås med én låge (h 39,70 x b 20,70 x d 18 cm) til 179 kr. samt med tre låger (h 58 cm x b 39 x d 18 cm) til 449 kr. Findes i farverne orange, blå, lilla, pink, grøn og hvid. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Sofa, Place
© bobedre.dk

Sofa, Place Sofa designet af Jasper Morrison for Vitra, l 330 x h 70 x d 95 cm, 48.950 kr., Paustian. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Tofarvet silkeplaid
© bobedre.dk

Tofarvet silkeplaid 130 x 170 cm, 499 kr., Just Living.

Puf i kæmpestrik
© bobedre.dk

Puf i kæmpestrik h 30 cm, 499 kr., Ferm Living.

Pude, In Stereo
© bobedre.dk

Pude, In Stereo i 100 % bomuld med dunfyld, 40 x 60 cm, 199 kr., Södahl.

Tag en pause
© bobedre.dk

Tag en pause Pause er navnet på en ny puf fra Softline. Designet har Simon & Jahn stået for, og møblet kan bruges enkeltvis eller sættes sammen med andre i over- raskende kombinationer Pause er et fleksibelt møbel med aftageligt betræk i mange farver. L 65 x d 53 x h 42 cm. 1490 kr. pr. stk., Softline.

Længe ventet nyhed
© bobedre.dk

Længe ventet nyhed Thomas Pedersen modtog BO BEDREs Nyklassiker-pris 2009 for stolen Stingray (designet i 2002 og produceret af Fredericia Furniture), som på rekordtid har åbnets verdens øjne for det unge designtalent. Opfølgeren til succesen har være imødeset med spænding, og Concord, som er designet for Stouby, skuffer ikke. Thomas Pedersen formår med sikker hånd at formgive et design, så propotionerne fremstår meget harmoniske. Stolen sender hilsner til både Stingray og gamle designklassikere, men er på samme tid helt sin egen. Fås med læder eller tekstil fra 19.895 kr., Stouby.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Restaureret plaid
© bobedre.dk

Restaureret plaid Kilim 23, fra Malatya i Tyrkiet, 167 x 124 cm, 2799 kr., Hay.

Pude i 100 % uld
© bobedre.dk

Pude i 100 % uld 40 x 40 cm, 660 kr., fås også som metervare, Norrgavel.

Plaid, Soft Wool
© bobedre.dk

Plaid, Soft Wool i 60 % merinould og 40 % lammeuld, 130 x 180 cm, 649 kr., Klippan/Zik Zak.

Knagerække i lakeret metal
© bobedre.dk

Knagerække i lakeret metal h 44,6 x b 16,5 cm, 149 kr., Pluto/Base 212.

Møbler: Opfrisket klassiker
© bobedre.dk

Møbler: Opfrisket klassiker Vela har eksisteret siden 1935, men har primært solgt stole til den offentlige sektor. Nu er firmaet trådt ind på det private marked med blandt andet Samba-skamlen. Fås med fx Paul Smith-betræk fra Kvadrat. 2915 kr., Vela.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Opbevaringsbokse, Pantone Box
© bobedre.dk

Opbevaringsbokse, Pantone Box fås i seks farver, 199 kr., Excel.

Grand Cru-termokanden
© bobedre.dk

Grand Cru-termokanden er det nyeste skud på stammen i designserien med det enkle udtryk. Fås i fire efterårsfarver, 399,75 kr., Rosendahl.

Vanessa
© bobedre.dk

Vanessa fås hos IDEmøbler, og er et fint bud på en elegant gulvlampe, der ikke optager megen plads. Fås i hvid med orange arm. H 139 cm. 1485 kr., IDEmøbler.

Vasketøjsblomst
© bobedre.dk

Vasketøjsblomst Ninfea er navnet på en trendy vasketøjscontainer fra italienske Guzzini. Designet har Roberto Giacomucci stået for. Luften kan cirkulere mellem lamellerne, hvilket betyder, at vasketøjet ikke kommer til at lugte. Fås i tre farver samt i hvid. Fremstillet i polypropylen og rummer 63 l. Diam. 43 cm, h 65 cm, 895 kr., Conceptlight.

Unikke, antikke
© bobedre.dk

Unikke, antikke hånquiltede plaider fra Indien i et væld af farver – der findes kun ét eksemplar af hver, 140 x 200 cm, 999 kr., Hay.

Grand Cru-serien
© bobedre.dk

Grand Cru-serien har nu fået termokander. Fås i fire fine efterårs-farver og rummer 1 l. 399,75 kr., Rosendahl.

Place
© bobedre.dk

Place Denne sofa er britiske Jasper Morrisons bud på en tidløs og elegant lounge-modulsofa. Designet for Vitra. Fra 65.310 kr., Paustian.

Coussin
© bobedre.dk

Coussin Denne sofa er en nyhed fra LK Hjelle. Bag den bløde sag står den franske designer Inga Sempé, som har skabt en sofa, hvor armlænene fungerer som krammepuder. 29.913 kr., LK Hjelle.

Hjemmesko i 100%  ren, naturlig uld
© bobedre.dk

Hjemmesko i 100% ren, naturlig uld 499 kr., Glerups.

Glasskål i bølget glas
© bobedre.dk

Glasskål i bølget glas designet af Charlotte Buchardi, h 6 cm, diam. 13 cm, 375 kr. pr. stk., Butik for Borddækning.

Kelimmønstret pude, Casket
© bobedre.dk

Kelimmønstret pude, Casket i 100 % uld, b 40 x l 60 cm, 279 kr., Ilva.

Pendel, Puff
© bobedre.dk

Pendel, Puff i lakeret metal, h 25 cm, diam. 30 cm, 799 kr., Ilva.

Plaid i vævet uld og silke
© bobedre.dk

Plaid i vævet uld og silke Ocean Stripe, 130 x 180 cm, 1150 kr., Broste Copenhagen.

Sengetæppe i 100% bomuld
© bobedre.dk

Sengetæppe i 100% bomuld fås i flere str. og i seks farver, 240 x 260 cm, 2795 kr., Day Home.

Paradise tree
© bobedre.dk

Paradise tree er en ny farvefornøjelig stumtjener fra italienske Magis. Fremstillet i polypropylen og stål. Designet af finske Oiva Toikka. H 189 cm, diam 55 og 67,5 cm på bredeste sted. 3530 kr., AllyGroup.

Grande Costanza Open Air
© bobedre.dk

Grande Costanza Open Air fra italienske Luceplan er designet af Paolo Rizzatto. Udendørslampen med det indendørs look er fremstillet i rustfrit stål og plast. H 221 cm, diam. 70 cm. 5213 kr., Luceplan.

Puder med betræk
© bobedre.dk

Puder med betræk i tekstilerne Owl og Hearts fra Mow Living. Tekstilet er frem- stillet af 100 % økolgisk bomuld. Fås i fire størrelser fra 229 kr., Mow Living.

Henrik Boserup
© bobedre.dk

Henrik Boserup siger farvel til udstyrshysteriet og goddag til grillmad i sin simpleste form i sin nyeste kogebog Grill. 224 sider, værdi 250 kr., Lindhardt og Ringhof.

Puf, Button
© bobedre.dk

Puf, Button sammensyet af rester fra tilskæringer og betræk til produktionens andre møbler, så spild undgås, fås i to str., diam. 69 og 102 cm til hhv. 5975 kr. og 8575 kr., Mitab/D-Just. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Sofa, Frame
© bobedre.dk

Sofa, Frame der fås i mange str. fra lænestol op til fem personer, 13.700 kr. for topersonersmodel, Piiroinen/Thorsen Møbler.

Stol, Flower
© bobedre.dk

Stol, Flower i lakeret jern, h 78 x b 52 cm, fås i 24 farver, 1865 kr., Fermob/House of Lawson.

Bordlampe, Bendino
© bobedre.dk

Bordlampe, Bendino i pulverlakeret stål, h 25,5 cm, diam. 18,5 cm, fås i otte farver, 549 kr., DesignMe.

Lysestagen Skugga
© bobedre.dk

Lysestagen Skugga i pulverlakeret stål, designet af Alexander Lervik, h 10 cm, diam. 27 cm, 899 kr., Applicata.

God komfort
© bobedre.dk

God komfort Anders Nørgaard lægger stor vægt på, at hans stoledesign skal være komfortabelt, og det er også tilfældet med den lette stol Metro Lounge, som han har tegnet for det danske firma Dencon. B 72,5 x d 72 x siddehøjde 44 cm, 10.495 kr., Dencon.

Bog om tidens innovative
© bobedre.dk

Bog om tidens innovative design i Holland, False Flat, h 25 x b 17 cm, 599 kr., Hay.

Fyrfadsstage, Mokka
© bobedre.dk

Fyrfadsstage, Mokka designet af Erik Bagger, h 7,5 cm, 149,75 kr., Erik Bagger.

Let på tå
© bobedre.dk

Let på tå Standerlampen er på en gang supermoderne, men vil alligevel kunne indgå i mange forskellige stilarter, hvilket er et stort plus. Læg mærke til den lille smarte finesse: ringen, der holder de fire ben samlet, har samme farve som skærmen. Main er 160 cm høj og koster 2999 kr., BoConcept.

Pude syet i et 1 millimeter
© bobedre.dk

Pude syet i et 1 millimeter tyndt lag kork, fås i to størrelser, 45 x 45 cm, 599 kr., Base 212.

Horizon, designet af Arik Levy
© bobedre.dk

Horizon, designet af Arik Levy for Baleri, er en sofa, der taler til minimalisten. Hele stellet er lavet ud i ét og derefter polstret og betrukket med et tofarvet betræk, 84 x 226 cm, 27.250 kr., Fiorini Trading.

Club er en spritny sofa
© bobedre.dk

Club er en spritny sofa Sofa udviklet af Prospero Rasulo og Zanotta, 79 x 191 cm, 23.815 kr., Paustian.

Hånd- og hængelampe
© bobedre.dk

Hånd- og hængelampe May Day, h 53 cm, diam. 22 cm, 550 kr., Flos.

Pendel, Play Lamp
© bobedre.dk

Pendel, Play Lamp bøjeligt aluminiumsrør, så lampen kan variere i udtryk, designet af Jacob Manz, 950 kr., Den Mindste Designbutik.

Ball Clock af George Nelson, 1947
© bobedre.dk

Ball Clock af George Nelson, 1947 Det siges, at Ball Clock blev kreeret af arkitekt Buckminster Fuller og designerne Isamo Noguchi, Irving Harper og George Nelson en aften under tæt druk i 1947, men Irving Harper insisterer dog på, at det ene og alene var hans idé. Striden om tilblivelsen skyldes måske, at George Nelson foretrak, at design blev kendt under firmanavnet. 1973 kr., Vitra/Paustian.

Swop er en stilren
© bobedre.dk

Swop er en stilren og funktionel lampenyhed fra det danske designfirma Penlau. Med Swop kan du hurtigt ændre lys og stemning ved at skifte mellem de mange indre og ydre skærme. Prisen på lamperne starter ved 2600 kr. Folierne koster 400 kr. pr. stk., Penlau.

Verner Pantons berømte Flower Pot
© bobedre.dk

Verner Pantons berømte Flower Pot har bevæget sig udenfor, hvor dens runde former gør sig rigtig godt. Lampen giver et behageligt, blødt lys. Flower Pot, h 120 cm, skærm 23 x 16 cm, 2995 kr., Unique Interieur.

Forlæng sommeraftenerne
© bobedre.dk

Forlæng sommeraftenerne En markise over terrassen holder duggen på afstand og holder på solens varme. Og fås nu også med indbygget lys. Sienna, med lys, motor og fjernbetjening, fra Faber. Markiserne skræddersys efter mål. Nærmeste forhandler og priser oplyses på tlf. 43 96 88 99 eller se mere på faber.com.

Spisestuestol
© bobedre.dk

Spisestuestol Nett, h 81 x b 50 x d 53 cm, 1547 kr., Crassevig/Uni-z.

Møbler: Barber Osgerby
© bobedre.dk

Møbler: Barber Osgerby har for firmaet Quodes tegnet skænken med det karakteristiske understel. Satellite fås i flere farver og størrelser. D 55 x l 270 x h 78,5 cm, 26.500 kr., Aform. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Patricia Urquiolas reolsystem
© bobedre.dk

Patricia Urquiolas reolsystem Shift består i al enkelhed af vandrette hylder, vanger og skydelåger. Karakteristisk er imidlertid, at vangerne ikke er lige dybe, hvilket gør hele forskellen. Reolen produceres af B & B Italia og koster som vist 34.160 kr., 3 Falke Møbler.

Kamel
© bobedre.dk

Kamel h 33 x l 30 cm, i serien fås også krokodille og ugle, 695 kr., Palette Design.

Skål
© bobedre.dk

Skål af Pernilla Vea med Panton-mønstret Geometri, skål, 4 stk., 249,75 kr., Menu.

Den kuglerunde stol
© bobedre.dk

Den kuglerunde stol hedder Hillroad og er tegnet af Christophe Pillet. Det er hans nyeste stol, formet i polyurethan og betrukket med et særligt aftageligt nylonstof, der kryber helt ned på soklen. B 75 x d 67 x sh 38,5 cm, 13.670 kr., Zanotta/Hultmann Interior.

KOLLAPSER DEN?
© bobedre.dk

KOLLAPSER DEN? Nej, for designer Karl Rüdiger har med vilje givet hans stol, Mono, udadvendte ben for at give den styrke. Stolen er polstret med koldskum og fås enten med læder eller stofbetræk. B 85 x d 70 x sh 40 cm, stof, 1975 kr., læder, 3495 kr., Bolia.

Den største fare ved liggestolen
© bobedre.dk

Den største fare ved liggestolen Spoon er, at man falder i en dyb søvn, i det sekund man sætter sig i den. Den er formet i glasfiber og derefter polstret med koldskum og til sidst betrukket med blødt skind. B 70 x d 133 x sh 40 cm, 13.149 kr., Bonaldo/Skanbach.

Hjørnestol
© bobedre.dk

Hjørnestol Hjørnestol, Togo, designet af Michel Ducaroy, h 70 x b 87 x d 102 cm, 10.260 kr. Puf, 87 x 87 x h 34 cm, 6555 kr., Ligne Roset/Anton Dam.

Klokkestreng
© bobedre.dk

Klokkestreng Klokkestreng med mønstre printet på transparent tekstil designet af Kirsten Schou-Jørgensen, h 102 x b 21 cm, 695 kr., TextilGrafik.

Papillon
© bobedre.dk

Papillon Smuk pendel med vinger. Den store Papillon er velegnet over bord, mens Baby Papillon er fremragende som klynge med 2 eller 3 sammen. Lampen fås i hvid såvel som i orange og er fremstillet i 3mm akrylplade.

Siden 1968 har uno form
© bobedre.dk

Siden 1968 har uno form været et af Danmarks førende mærker indenfor inventar til køkken, bad og garderobe. uno form anvender udelukkende kompromisløse materialer, bl.a. træ, med en styrke og en oprindelse, som vi kan være stolte af. uno form tilbyder stor valgfrihed blandt 6 træsorter og 40 forskellige farver. De gode materialer giver uno form køkkenet en stor holdbarhed og det bliver ikke slidt, det får patina. Derfor bliver et uno form køkken kun smukkere af at blive brugt.

Siden 1968 har uno form
© bobedre.dk

Siden 1968 har uno form været et af Danmarks førende mærker indenfor inventar til køkken, bad og garderobe. uno form anvender udelukkende kompromisløse materialer, bl.a. træ, med en styrke og en oprindelse, som vi kan være stolte af. uno form tilbyder stor valgfrihed blandt 6 træsorter og 40 forskellige farver. De gode materialer giver uno form køkkenet en stor holdbarhed og det bliver ikke slidt, det får patina. Derfor bliver et uno form køkken kun smukkere af at blive brugt.

Olivia
© bobedre.dk

Olivia Stol fra italienske Rexite har en siddeskal af polypropylen, som bevirker, at ryglænet er en smule fjedrende. Fås i 11 forskellige farver. B 56 x d 53 x sh 46 cm, 1695 kr. Arnesco.

William Sawaya
© bobedre.dk

William Sawaya har alle dage været en enfant terrible blandt de hippe milanesiske møbeldesignere. Med denne stol, Maxima, har han formgivet en organisk og meget komfortabel stol. Den fås også i orange, hvid og sort. B 53 x d 56 x sh 45 cm. Pris oplyses ved henvendelse til Thorsen Møbler i Århus.

Noget fra det ydre rum
© bobedre.dk

Noget fra det ydre rum Faktisk kunne bordet ligne noget fra det ydre rum. Ganske vist er det formet i hånden ved hjælp af en laserstråle, men det er udført i noget så jordnært som en 6 mm tynd aluminiumsplade. Slutteligt er det autolakeret og håndpoleret, så det står med en helt spejlblank overflade. Fås i farverne hvid, sort, orange, rød, grøn, grå og blå. Det måler b 80 x l 140 x h 25 cm., 15.500 kr., Punktum.

Selskabstaske
© bobedre.dk

Selskabstaske Selskabstaske med afrikansk inspireret mønster, h 18 x b 30,5 x d 5,5 cm, 749 kr., Mettes Afrika/Urban Living.

Møbler: Orange kuber
© bobedre.dk

Møbler: Orange kuber Møbler, som reoler kan også være gode til at give farve i hjemmet. Reolssystem, Calidris Colour, teaktræsfinér og mdf i højglans, fås i syv farver, h 42 cm, b 77 cm, d 44 cm, 15.665 kr., Dansani. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Rummelige borde
© bobedre.dk

Rummelige borde Gode som sofaborde eller til børneværelset. Bord med aftagelig top, Panier, h 61 cm, kan stables, fås i otte farver, 1380 kr., Kartell.

Mr. Impossible
© bobedre.dk

Mr. Impossible hedder Philippe Starcks nye, organisk formede stol for Kartell. Ny teknologi er taget i brug for at danne de to skaller. Fås i et væld af farver.

Hitch Mylius
© bobedre.dk

Hitch Mylius Hitch Mylius hedder et nyt, engelsk firma i Danmark. Det producerer alt fra borde og stole til sofaer og senge, og især møblerne af designeren Simon Pengelly er fine. Her stolen HM85, der fås i diverse Kvadrat-stoffer, i læder og i en kombination af stof og læder. Priser fra 19.000 kr., Agenturet-Kbh. Aps.

Møbler: Stole til både ude og inde
© bobedre.dk

Møbler: Stole til både ude og inde Bare 2,8 kg vejer den nye ude-inde stol Plasma fra Engelbrechts. Den er tegnet af den roste designer Erik Magnussen, og har bl.a. vundet 1. præmie i den internationale Red dot award. Plasma er fremstillet i sprøjtestøbt glasforstærket nylon, der giver lang holdbarhed. Fra 1000 kr.

Fisk
© bobedre.dk

Fisk der lyser, når den kommer med i badekarret. L 19 cm, 149 kr., Contrast.

Tre krukker i kunststof
© bobedre.dk

Tre krukker i kunststof b 37,4 x d 13,2 x h 10,5 cm, designet af Hans Thyge, fås i hvid, sort, orange og transparent, 249,75 kr., Trip Trap.

Orange bærbar folde ud-madras
© bobedre.dk

Orange bærbar folde ud-madras med indbygget hovedpude, Smooff, h 8 x b 60 x l 200 cm, 1350 kr., Dyberg-Larsen.

Termoflaske
© bobedre.dk

Termoflaske med skruelågskop, 1 liter, h 26 cm, 249 kr., Contrast.

Haveforklæde
© bobedre.dk

Haveforklæde i plastic til at tage det værste skidt og med masser af praktiske lommer til grej. 89 kr., Hortensia.

Den spanske stjernedesigner
© bobedre.dk

Den spanske stjernedesigner Patricia Urquiola er kvinden bag Kettals nye havestol Maia. Stolen i håndknyttede, syntetiske fibre hviler på et fleksibelt aluminiumsstel og fås med hynder i flere farver i det vejrbestandige materiale 3D-thermo. 10.498 kr., Lysberg, Hansen & Therp.

Fyrfadsstager
© bobedre.dk

Fyrfadsstager i glade farver til ophæng i træerne. Diam. 13 cm, 29 kr. pr. stk., Ikea.

Arne Jacobsen - Svanen
© bobedre.dk

Arne Jacobsen - Svanen Svanen, som er fra 1958, er en stol, hvor ryg- og siddestykket og armlænene er lavet ud af ét stykke, som både er polstret og betrukket på samme tid. Disse stykker er sat på en søjle-drejefod. Svanen findes både i læder og i stof. En stol der blandt andet kan ses i lobbyen hos Nationalbanken.

Håndtuftet
© bobedre.dk

Håndtuftet tæppe af Karim Rashid. Fås i flere farver og størrelser. Det viste måler 170 x 240 cm. 15.999 kr., Applicata.

Stribet plaid
© bobedre.dk

Stribet plaid Funny, i blød 100 % uld, 160 x 220 cm, 2156 kr., Missoni/Anton Dam.

Badelagen
© bobedre.dk

Badelagen i bomuldsfrotté, 140 x 220 cm, 750 kr., Missoni/Living Plus.

Mønstret pude
© bobedre.dk

Mønstret pude med betræk i to lag, bomuld og chiffon, der giver tredimensionel effekt. 30 x 30 cm, 725 kr., begge fra Missoni/ Anton Dam.