Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Ny væg-farvekollektion fra Farrow & Ball

Udforsk den helt nye palet, som er blevet til i samarbejde med ikonisk museum.

© Farrow & Ball - Lake Red no. W92

© Farrow & Ball - Ash Grey no. W9

Colour by Natur

Farrow & Ball har for første gang samarbejdet med det anerkendte Natural History Museum, og det er endt ud i den nye palet med 16 farvetoner: Colour of Nature.

De nye farver er inspireret af “Werner’s Nomenclature of Colour”, en farveguide anvendt af Charles Darwin på hans rejse med The Beagle. Formålet med den nye farvekollektion er at bringe naturens sande farve ind i hjemmet, derfor omfatter farvetonerne blandt andet: ædelstenslignende orange og røde farver, naturlige og fyldige grønne og en række bløde neutrale farver.

Om den nye palette udtaler Charlotte Cosby, chef for den kreative afdeling hos Farrow & Ball:

– Det er første gang, vi har skabt en ny palet som en udvidelse af vores omhyggeligt udarbejdede farvekort, så det er meget spændende for os. Med ekspertisen fra Natural History Museum håber vi på at kunne inspirere menneskers hjem på tværs af kloden på den bedst mulige måde med miljøvenlige farver inspireret af naturen.

Find alle de fine farver her.

© Farrow & Ball - Duck Green no. W55

© Farrow & Ball - Deep Reddish Brown no. W101

Relaterede Artikler