Mørkegrøn luksus på væggene

2017 bliver året, hvor flere af os vælger at eksperimentere med vores farvevalg til boligens vægge – især er mørkegrøn kommet på banen. Her får du inspiration til at indrette dig med farven fra Nordsjö maling, så du er garanteret et professionelt resultat.

Mørkegrønt er det helt store, når vi taler om vægmaling til boligen. Farven refererer til skoven og vækker en følelse af ro og genkendelighed i os, som gør rummet behageligt at opholde sig ud. Samtidig skaber dens dybde en intim stemning med et strejf af luksus og dekadence – perfekt til stuen og soveværelset. Her får du tips til megatrenden med maling fra Nordsjö, som er let at påføre, langtidsholdbar og sikrer et smukt og professionelt resultat.

  • Understreg harmonien i dit farvevalg

Lad grønne nuancer gå igen andre steder i rummet med møbler, nips, tekstiler eller billedkunst, så du skaber sammenhæng og balance. Miks med to til tre andre farver – gå efter de jordnære og naturlige farver.

  • Vælg en vægmaling med mat finish

Helt matte og refleksfri flader fremhæver på en flot måde kuløren i vægmalingen og er samtidig med til at sikre en behagelig atmosfære. Dét opnår du med Nordsjö Ambiance Xtramatt.

  • Understreg harmonien i dit materialevalg

Grønne planter, stentøj, et uldtæppe og eksempelvis en puf eller stol i kernelæder (som bare bliver smukkere med alderen) er materialer, der betoner en naturlig ambience og er perfekte at mikse ind i en grøn stue eller et grønt soveværelse.

OM NORDSJÖ

Uanset om du ønsker luksuriøse matte stuevægge eller er på udkig efter slidstærke matte køkkenvægge, så har Nordsjö farven til dig. Med den rigtige farve fra Nordsjö på det rigtige sted, kan du få smukke vægge overalt, der samtidig tåler lidt mere.

Se også trin-for-trin videoen herunder, der viser dig, hvor nemt det er at male dine vægge med maling fra Nordsjö: