Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Klassisk og tidløs reol

Montana-modulerne har længe været populære i indretningen. Vi har kigget nærmere på, hvordan I indretter med de klassiske og fleksible moduler.

© linda87a

I denne uge har vi set på, hvordan vores følgere på Instagram anvender de klassiske, tidløse og fleksible Montana-moduler i hjemmets indretning.

Montana reolsystemet er designet af Peter J. Lassen i 1982. Systemet består af 42 grundmoduler, der kan kombineres og anvendes efter ønske og behov. Modulerne findes i - stort set - alle regnbuens farver, og kun fantasien sætter grænser.

I jeres hjem anvendes Montana-modulerne til mange ting og på mange forskellige måder; vi fandt både åbne og lukkede, høje og lave, store og små systemer.

Hvis du vil dele din designklassiker, kan du anvende hashtagget #bobedresklassiker.

Følger du os ikke allerede, kan du finde vores Instagramprofil under @bobedredk. Du kan desuden altid dele dine billeder ved at anvende hashtagget #bobedre.

Relaterede Artikler