© Flügger, Farrow & Ball, Sadolin Farver, ZenOut Home

Her er de mest cool farvetrends til din bolig

Baby ... Det er et kodeordene i efterårets og vinterens farvetrends til boligen. Og hvis du synes, at det lyder en tand for sukkersødt, så ser her!

Sæsonens farvetrends er et skridt i en mere modig retning - uden at det bliver for hidsigt eller dominerende. I flere år har boligens vægge været hvide og forskellige variationer over temaet hvidt, men nu er der kommet en ny palet på banen, som kan fungere flot med det helt lyse og skandinaviske.

Læs også: Den smukkeste, franske villa med douce farver på væggene

Derfor kan vi berolige alle, som stadig husker 90'ernes sienna, koboltblå og okseblodsfarvede rum - héle rum, som oven i købet blev malet med svamp. Meget sjældent vellykket i nordiske hjem. Men det vender ikke tilbage, noget helt andet er på vej, og der er langt mere nedtonet og i tråd med indretningsstilen.
Vi ser en række støvede, behagelige toner vinde frem, fx farver som Cotton Candy, Blue Macaron, Distant Sunlight og My Reatreat fra firmaerne Flügger og Sadolin.
Se nogle af de smukkeste her.

Herover: Flüggers Cosy Cover er en helt ny og skøn version af det lyserøde univers, som vi ser overalt nu. Nogle vil kalde den 'baby', og det er da også en helt sart og fin tone, men den er også støvet og kan sagtens gå i rum som fx badeværelser.

Herover: Farrow & Ball er et engelsk mærke, som er meget delikat og først med det nyeste. Her er ses en af deres nye moodboards med farver som fx Pink Ground - igen en mere tør og behagelig måde at bruge lyserød. Farrow & Ball fås hos Tapet-Café i Danmark.

Sadolin tager de helt lækre betegnelser i brug til den nye farvekollektion. Hvad siger du fx til Cotton Candy, Pear Green og Salty Liquorice, som ses i rummet herover?

Herover: Fra Flüggers My Retreat-serie, støvet, blød og cremet blå.

Designers Guilds boligtekstiler kombinerer mange af de fantastiske farver i blomstermønstre. Designers Guild/ZenOut Home

Hvorfor Farrow & Ball kalder vægfarven her Breakfast Green, ligger ikke fast, men den er smuk og afbalanceret og en af vores yndlingsnuancer i 2015.

Herover: Syrligt gule nuancer fra Designers Guild/ZenOut Home og Flügger.

Blueberry Crush på væggen fra Sadolins nye farveskala. Firmaet har flere mørke toner at kombinere de lyse med, fx Chocolate Syrup.

De færreste vil nok gå all in som vist her, men Designers Guilds farvekombinationer kommer hele den trendy palet rundt, og det er fantastisk inspiration, hvis man er kørt fast i hvid. ZenOut Home forhandler Designers Guild.