Her er 10 måder, hvor color-blocking virkelig fungerer

Ved color-blocking er det kun fatansien, der sætter grænser. Men der er dog én regel, som man skal overholde.

Kombinér to farver

Her har man brugt color-blocking med to farver på væggen, hvor den nederste farve automatisk fremstår som høje paneler. Det giver rummet et herskabeligt og elegant udtryk.

Man kan både bruge den hvide farve som kontrastfarven, men også sagtens sætte to lidt stærkere farver op mod hinanden. Det giver to vidt forskellige udtryk, men begge måder er med til at gøre rummet mere personligt.

Trapper

En trappe kan blive gjort endnu mere spændende at kigge på, hvis man bruger color-blocking. Metoden kan få dybderne i rummet i spil, og ved hjælp af trappen kan du få skabt smukke kontraster til rummet.

Hvis du har en mere fritstående trappe kan du bruge en solid farve under trappen. På den måde får du via color-blocking fremhævet trappens flotte måde at sno sig på.

Geometrisk

Color-blocking har uendelige muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Her har man brugt geometriske former, som får væggen til at ligne et helt kunstværk og giver liv til rummet.

Igen kan man kombinere farverne, som man vil. Du kan holde rummet i dæmpede farver, så det giver mere ro eller bruge skarpere kontraster, som for alvor får væggen til at skille sig ud.