Guide: Sådan indretter du dit vitrineskab

Vitrineskabe trender over alt i øjeblikket. De populære skabe fungerer både som praktisk opbevaringsplads, men også som udstillingshylde. Få den komplette guide til indretningen af dit vitrineskab her.

© Hübsch

Visse ting hører til i den lukkede kommode

Pas på med at sammenligne eller erstatte den lukkede kommode med vitrineskabet, for der er en væsentlig forskel: Man kan se ind i dit vitrineskabet.

Det er alstå ikke i vitrineskabet, du opbevarer alle telefonledningerne og rengøringsartiklerne. Disse ting hører til i de lukkede skabe og kommoder.

© Louise Roe

Enkelt, let og luftigt

Vær opmærksom på ikke at overfylde dit vitrineskab. Ud over at det fungerer som opbevaringsplads, er det også en form for udstillingshylde, og her er det vigtigt, at indretningen er enkel, let og luftig.

Pas derfor på med at indrette det med for mange store genstande og kombiner hellere mindre og større ting i forskellige former. Sørg også for, at der er god luft imellem tingene, så ikke skabet ser proppet ud.

© Nordal

Det perfekte sted til dine fine køkkenting

Den flotte tekande af keramik, dine Royal Copenhagen tallerkner, de store ovale fade eller måske dine vinglas. Alt sammen ville passe perfekt ind i vitrineskabet, der netop egner sig rigtig godt til at opbevare alle dine flotte køkkenting, som ellers er gemt bag køkkenlågerne. Og tænk engang hvor meget plads du så pludselig får i køkkenskabene.

Endelig et sted til dine vaser

Du kender det sikkert. Vores vaser ender alt for ofte med at blive gemt væk bagerst i bryggersskabet, oven på køkkenskabene eller måske i et hjørne i stuen. Brug vitrineskabet og lad vaserne komme til sin ret, når ikke de bruges til de friske blomster.

© Nordal

Udstil dine favoritbøger

Vitrineskabet kan også rumme dine favoritbøger eller magasiner.

Du kan både placere dem stående og liggende i skabet, alt efter hvad der passer bedst til de øvrige ting.