Finderskeepers sætter fokus på kunst

Glæd dig til en ny særudstilling.

© Liv Kastrup
© Liv Kastrup

Er du vild med kunst?

Alle kender efterhånden det store designmarked FindersKeepers. Og denne gang kan du glæde dig til en ny særudstilling: We Love Art.

Denne gang sætter FindersKeepers nemlig fokus på kunst, hvor du kan få inspiration til, hvordan du bruger kunst i indretningen til at skabe et personligt udtryk. Og med 40 forskellige kunstnere og designere, der alle udstiller deres værker, vil der være rig mulighed for at blive inspireret til din egen, personlige gallerivæg:

– Vi tror på, at kunst har potentialet til at være mere end bare udsmykning. Med kunst kan vi bringe personlige historier ind i de rum, vi befinder os i og derigennem få muligheden for at udtrykke os og skabe vores helt eget personlige udtryk. Med særudstillingen ’We love art’ ønsker vi at inspirere til at bruge kunst i dit hjem... Kunst er for alle, uddyber FindersKeepers’ markeds- og eventchef, Kamilla Schultz.

Udover udstillingen vil du som altid kunne finde en masse andet lækker interiør til dit hjem, og få stillet din tørst og sult ved de mange street food boder foran Øksnehallen.

Praktisk

Hvor: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København
Hvornår: Lørdag & søndag d. 8.-9. juni kl. 11:00-17:00

Læs mere om det store designmarked samt priser her.

© Liv Kastrup
© Liv Kastrup