Brun

Smukt og praktisk udendørstæppe
© bobedre.dk

Smukt og praktisk udendørstæppe Lines, i polyester, fås i to farvevarianter og to str., l 200 x b 80 cm, 1499 kr., l 240 x b 170 cm, 3999 kr., Bolia.

Træskammel
© bobedre.dk

Træskammel til at hvile sig på eller lægge fra på. H 40 cm, diam. 30 cm. Pris 995 kr., BoConcept.

Opbevaringsbokse i akacietræ
© bobedre.dk

Opbevaringsbokse i akacietræ I tre størrelser til hhv. 199 kr., 279 kr. og 379 kr., BoConcept.

Puffer i 100 % bomuld
© bobedre.dk

Puffer i 100 % bomuld fås i to farver: lysegrå og gråbrun, måler 80 x 80 x 40 cm, 2999 kr. pr. stk., By Nord.

Mulvarpefarvet plaid
© bobedre.dk

Mulvarpefarvet plaid med zigzagstribe, 130 x 170 cm, 100 % akryl, 249 kr., H&M Home.

Zaama er navnet
© bobedre.dk

Zaama er navnet på de smukke, beduinvævede strandtæpper/sengetæpper/duge. De måler 175 x 275 cm og koster ca. 900 kr. Her farven taupe, fås også i orange, blå og beige. Fra SLOWFASHIONhouse.

Leaf Table
© bobedre.dk

Leaf Table Designet af Lievore Altherr Molina for Arper. Sideborde med naturlige, organiske former i træ og metal.

Manzù
© bobedre.dk

Manzù Designet af Pio Manzù for Alias. Relancering af en lænestol skabt af en af de største italienske bildesignere i 1960’erne.

Ginger
© bobedre.dk

Ginger Designet af Roberto Lazzeroni for Poltrona Frau. Stol og bord i maskulint sadellæder, som lugter langt væk af 1960’erne og eksklusivt herreværelse.

Vækkeur
© bobedre.dk

Vækkeur der vækker med lyden af fuglesang med tre forskellige lydindstillinger, fås i tre farver, 349 kr., Superstudio.

Sofabord, Seven
© bobedre.dk

Sofabord, Seven designet af Jean-Marie Massaud for B&B Italia.

Svævende skrivebord
© bobedre.dk

Svævende skrivebord Skrivebordet hedder Hover og er udført i olieret eg og børstet stål. Det er designet af Kristoffer Kjær, og bordet indgår i den efterhånden omfattende Hover Collection, som også består af en daybed, et sofabord, en lænestol og en bænk. Fra 12.500 kr., Hover Collection.

Bord i mangotræ
© bobedre.dk

Bord i mangotræ Smukt, håndlavet bord, designet af Ayush Kasliwal. Fremstillet i mangotræ, som er hurtigtvoksende og skånsomt for miljøet og på flere områder minder om bambus.H 52,5 x diam. 46 cm, 2300 kr., Mater.

Butterfly
© bobedre.dk

Butterfly er inspireret af vingerne på en sommerfugl. Den er designet af Autoban for De La Espada. Fra 6980 kr., CPH Square.

Wafer
© bobedre.dk

Wafer i træ med ryg og sæde i øko-læder. Designet af Monica Armani for italienske Molteni & C. Fra 3250 kr., 3 Falke Møbler.

Butterfly
© bobedre.dk

Butterfly skabt af Henrik Lehm. Fås fx i valnød. H 74 x b 100 x l 180 cm, 15.996 kr., Naver Collection.

Ella Chair
© bobedre.dk

Ella Chair designet af Damian Williamson for italienske Zanotta. Ben i aluminium, betræk i læder. Fra 4440 kr., Hultmann Interior.

Sweet Chair
© bobedre.dk

Sweet Chair i amerikansk valnød fra italienske Gervasoni. Designet af Paola Navone. Fra 5600 kr., Sibast.

Skræller, urtekniv og dåseåbner
© bobedre.dk

Skræller, urtekniv og dåseåbner Skræller og urtekniv i rosentræ samt dåseåbner, bl.a. designet af Jens Quistgaard i 1950, Raadvad.

Hoptimisten
© bobedre.dk

Hoptimisten Hoptimisten, designet af Hans Gustav Ehrenreich i 1968, Hoptimist Aps.

Aben
© bobedre.dk

Aben Aben, designet af Kay Bojesen i 1951, Rosendahl.

Bird
© bobedre.dk

Bird Bird, designet af Kristian Vedel i 1959, Architectmade.

Fionia bakke
© bobedre.dk

Fionia bakke Fionia bakke, designet af Jens Quistgaard i begyndelsen af 90'erne. Trip Trap.

Klassisk skænk, Modo
© bobedre.dk

Klassisk skænk, Modo i lakeret valnød med ben i rustfrit stål, fås i flere træsorter, 8298 kr., Skovby.

Lille sofa, model 4600
© bobedre.dk

Lille sofa, model 4600 designet af Finn Juhl i 1946, fuldpolstret med ben i teak, b 132 cm, fra 39.890 kr., Onecollection.

Et skrin
© bobedre.dk

Et skrin til dine smykker, ur og andet, du har på natbordet. Udført i træ betrukket med læder, 299 kr., Broste.

Skufferne er gemt
© bobedre.dk

Skufferne er gemt bag lågen i varmt træ i det lille kombinerede sengebord og kommode, Nyvoll, med hvid glasplade på toppen, 50 x 45 cm, 599 kr., Ikea.

Et stort spejl
© bobedre.dk

Et stort spejl giver større rumfornemmelse og er praktisk, hvis du har din garderobe i soveværelset. Her er det modellen Pure Nature med ramme i finsk genbrugstræ, 95 x 210 cm, 5800 kr., House Doctor.

Varmlødet valnøddetræ
© bobedre.dk

Varmlødet valnøddetræ på lågerne af garderobeskabet Cell med hvidlakeret ramme i mdf. Kommer med indretningsmodul bestående af bøjlestang og løse hylder, h 140 x b 80 x d 35 cm, 4139 kr., Bolia.

Sofabord, Living Island
© bobedre.dk

Sofabord, Living Island i træ med hvidlakeret overflade, består af to “øer”, der kan bruges samlet eller hver for sig, l 102 x b 73 x h 36 cm og l 123 x b 96 x h 36 cm, 24.235 kr., Smarin/CPH Square Space.

Ur, Canteen
© bobedre.dk

Ur, Canteen i valnøddetræ dækket af tykt glas, snor i læder til ophæng på messingkrog, designet af Dennis Cheng, diam. 50 cm, 1889 kr., Umbra/ZikZak.

4-spring stolen
© bobedre.dk

4-spring stolen 4-spring er en anelse større end den vante kantinestol. Stolen kan hænges direkte på bordpladen eller under bordet. Stolen findes i finer eller laminat og fås både med eller uden polstring og armlæn.

Planter på terrassen
© bobedre.dk

Planter på terrassen giver et skønt frodigt og saftigt grønt link til indretningen. Hvis du ikke, som i denne forvandling, har plads til europapaller med hjul som plantepodier, så er disse plantetasker geniale. De kan nemt flyttes rundt og fås i mange størrelser og varianter. 899 kr., Bacsac/Nomess.

Fire kufferter
© bobedre.dk

Fire kufferter – så lidt skal der til for at lave et møbel, hvis det står til de hollandske designere fra Nieuweheren. Nieuweheren.com.

Det er håndværket
© bobedre.dk

Det er håndværket der fascinerer den hollandske designer Tom Frencken, der blandt andet er aktuel med stolene Legs. De er et godt eksempel på designerens lyst til at eksperimentere med proportioner. Tomfrencken.nl.

Køkkenrulleholder
© bobedre.dk

Køkkenrulleholder i finsk fyrretræ med smuk sølvagtig nuance, 219 kr., byPiippola.

Bambus er både bæredygtigt
© bobedre.dk

Bambus er både bæredygtigt og et meget hårdt materiale, der gør det velegnet til skærebrætter, 36 cm, 249 kr., 45 cm, 399 kr., ovalt skærebræt, 399 kr. og serveringsbakke, 399 kr., Rosendahl.

Få et lille stykke af skoven
© bobedre.dk

Få et lille stykke af skoven inden for murene med Kviks helt nye køkken, Foresta, der også genopliver rammekøkkenet med de nye låger i massiv natureg. Stilrene i kombination med en hvid bordplade, men samtidig med en varm lød og et hyggeligt udtryk. Som vist 27.039 kr. ekskl. vask, armatur og hvidevarer, Kvik.

Sofabord til den hyggelige stund, Stockton
© bobedre.dk

Sofabord til den hyggelige stund, Stockton i brun og vedligeholdelsesfrit polyrattan, del af serie, l 105 x b 52 cm, 1299 kr. inkl. glasplade (ikke på foto), Ilva.

Øko-alarm
© bobedre.dk

Øko-alarm Lille, håndlavet øko-radio med alarmfunktion fra producenten Wooden Radio. Furni Alba Me hedder den, og det smukke design består af et trækabinet med silliconeknapper. De canadiske designere Mike Giles og Devon Barette står bag den lille nyhed, som koster 800 kr., Wooden Radio.

Når det hele klapper
© bobedre.dk

Når det hele klapper Møbeldesigneren Hans Thyge Raunkjær har skabt den nye møbelserie Forum, som blandt andet tæller dette klapbord. Bordet er produceret af snedkervirksomheden Brødrene Andersen. Bordet består af en tyk bordpladekant med runde hjørner og linoleum eller laminat på toppen. Detaljeringen med træ og stål er kompleks, men ser enkel og naturlig ud. Fra l 160 x b 80 cm, 7175 kr., Brødrene Andersen.

Natur og teknik
© bobedre.dk

Natur og teknik Moonbird skal, som navnet antyder, mime en fugl, det står under månens skær. Den skulpturelle skrivebordslampe er designet af Yukio Hashimoto for japanske Yamagiwa. Lampen benytter den nyeste LED-teknologi. Den er belagt med træfinér og fås i eg, valnød og wengé. 12.097 kr., Gateway Japan.

Den fleksible
© bobedre.dk

Den fleksible Ny garderobeserie, som fås i forskellige træsorter og giver et utal af indretningsmuligheder. Fra 45.000 kr. afhængig af indretning og materialevalg, Uno form.

Den miksede, Point
© bobedre.dk

Den miksede, Point i valnød med top og greb i corian. Designet af Nissen og Gehl. Fra 9589 kr., Naver Collection.

Den solide, Trunk
© bobedre.dk

Den solide, Trunk i træ og aluminium fra tyske Schönbuch ligner en hul træstamme, hvor 30 par sko kan pakkes forsvarligt væk. Designet af Michael Schwebius. Fra 29.200 kr., Design Embassy.

Den modulære, Montana Wardrobe
© bobedre.dk

Den modulære, Montana Wardrobe er en nyskabelse inden for Montana-universet. Består af fem moduler, der kan kombineres og bygges sammen efter behov. Fx skab med låge fra 5083 kr., Montana.

Den designnørdede
© bobedre.dk

Den designnørdede Ny serie fra Italienske Cassina. Møblet er designet af Le Corbusier og stod oprindeligt i den berømte arkitekts tegnestue. Det viste møbel koster 28.130 kr., Design Embassy.

Den minimalistiske, Vitrum
© bobedre.dk

Den minimalistiske, Vitrum er designet af Andrea Lucatello for italienske Miniforms. Skænk i valnød med ramme og ben i glas, 27.000 kr., J.K International.

Chaiselongue af Arne Vodder
© bobedre.dk

Chaiselongue af Arne Vodder Chaiselongue designet af Arne Vodder med stel af teak- og bøg beklædt med flettede gjorde af patineret kernelæder. Produceret af Bovirke.

Credenza af Arne Vodder
© bobedre.dk

Credenza af Arne Vodder Credenza designet af Arne Vodder er en fritstående skænk af palisander med ben af forkromet stål. Den har vendbare skydelåger, som på den ene side er palisander og den anden henholdsvis gul og hvid.

Reol med jalousiunderskab, designet af Arne Vodder
© bobedre.dk

Reol med jalousiunderskab, designet af Arne Vodder Arne Vodder reol med jalousiunderskab fremstillet i teak og bøg. Blev produceret hos Bovirke.

Bakker i træ
© bobedre.dk

Bakker i træ designet af Rolf Sinnemark for Design House Stockholm, fås også i hvid og sort, stor bakke, 870 kr., Illums Bolighus.

Duftlys, fremstillet af soja
© bobedre.dk

Duftlys, fremstillet af soja og rapsolie med 100 % æteriske olier, blyfri væge, fås i flere forskellige varianter, brændetid: mindst 40 timer, 299 kr., Karmameju.

Fyrfadsstage, The Candleholder no. 1
© bobedre.dk

Fyrfadsstage, The Candleholder no. 1 i FSC-godkendt træ, designet af Helena Rohner, fås i to str. og også i lyst træ, 8 x 15 cm, 269 kr., Munio.

Skulptur, snurretop
© bobedre.dk

Skulptur, snurretop i akacietræ, fås i to modeller, h 20 cm, 299 kr., BoConcept.

Dækkeservietter, Tyst
© bobedre.dk

Dækkeservietter, Tyst i kork og med motiv i lakfarve, designet af S. Edholm/L. Ullenius, l 42 x b 32 cm, 39 kr. for fire stk., Ikea.

Lysestager, Oak Sisters
© bobedre.dk

Lysestager, Oak Sisters i syret egetræ, fås også i lyst træ, fra 179 kr. pr. stk., Base212.

Enkelt og klassisk
© bobedre.dk

Enkelt og klassisk Det nye Nordicsalatsæt er rent og nordisk design i teaktræ og stål. Sættet er en del af Trip Traps nye serie, der også rummer grillbestik og den enkle runde porcelænsskål. Nordic Salatbestik, 299 kr., Nordic Salatskål, 399 kr., Trip Trap.

Pude, Moth
© bobedre.dk

Pude, Moth i bomuld med printet motiv, 40 x 40 cm, 199 kr., Ilva.

Træfad i eg
© bobedre.dk

Træfad i eg designet af Trine Fournais, l 39 x b 39 x h 9 cm, 499 kr., Gazzel.

Skyer i stuen
© bobedre.dk

Skyer i stuen Designeren Sanne Bernhammer har skabt en ny serie borde. Den viste model hedder Cloud. Bordet fås i to højder og størrelser med overflader i enten læder, laminat eller stål. Fra 6900 kr., By Kaktus Kopenhagen.

Lyd, der pynter
© bobedre.dk

Lyd, der pynter Gemt bag det smukke trækabinet gemmer der sig den såkaldte EmbracingSound™, som er en særlig stereo- og surround-teknologi. Den nye kompakte Geneva M har også FM-radio og linjeindgang, så lyden fra tv’et kan tilsluttes. H 19,7 x b 36,6 x d 24 cm, fra 6999 kr., Geneva.

Finn Juhl-sofa med filmhovedrolle ...
© bobedre.dk

Finn Juhl-sofa med filmhovedrolle ... Onecollection har doneret et helt særligt eksemplar af Finn Juhls lille loveseater-sofa, model 4600. Den spiller nemlig en central rolle i den kommende film om Dirch Passer. Sofaen designet i 1946 er et typisk eksempel på Finn Juhls organiske og skulpturelle udtryk.

The Chair i wengé
© bobedre.dk

The Chair i wengé PP Møbler har doneret en specialudgave af Hans J. Wegners The Chair i wengé med polstret sæde. Stolen er nummereret med tallet 50 og er den sidste i rækken fra en speciallavet serie af stolene i denne træsort. Stolen fra 1950 er bl.a. berømt for sin optræden i en tv-duel mellem John F. Kennedy og Richard Nixon.

Colonial Chair af Ole Wanscher
© bobedre.dk

Colonial Chair af Ole Wanscher P.J. Furniture har doneret en Colonial Chair i palisander, designet af Ole Wanscher i 1949. Colonial Chair har plads på mange museer ude i verden, bl.a. MOMA i New York.

Bird
© bobedre.dk

Bird Design Kristian Vedel, 1959, Architectmade.

Gubi Chair 1
© bobedre.dk

Gubi Chair 1 Design Komplot Design, 2003, Gubi.

Corona-stolen, designet i 1964
© bobedre.dk

Corona-stolen, designet i 1964 Corona minder om den menneskelige anatomi med sine overdimensionerede og fritstående ribben. I 1964 var stolen lidt for avanceret for sin tid. Salget startede tungt, og den blev først ekstremt populær i 1990’erne. 33.579 kr., Erik Jørgensen.

NAP
© bobedre.dk

NAP Design Kasper Salto, 2010, Fritz Hansen.

PK 22
© bobedre.dk

PK 22 Design Poul Kjærholm, 1955, Fritz Hansen.

Den spanske stol
© bobedre.dk

Den spanske stol Design Børge Mogensen, 1958, Fredericia Furniture.

Sax-lampen
© bobedre.dk

Sax-lampen Design Erik Hansen, 1952, Le Klint.

Aben
© bobedre.dk

Aben Design Kay Bojesen, 1951, Kay Bojesen Denmark.

Ægypterbordet
© bobedre.dk

Ægypterbordet Mogens Lassen tegnede "Ægypterbordet", et rundt sofabord med foldeunderstel og messingbeslag i 1940. Det fremstilles i mahogni eller europæisk kirsebær og fås i to størrelser. Ægypterbordet blev tegnet i 1940 af Mogens Lassen. Det fremstilles i mahogni eller europæisk kirsebær og produceres af Rud Rasmussens Snedkerier.

Mogens Lassen Taburet
© bobedre.dk

Mogens Lassen Taburet Taburet er en af de få møbler udført af Mogens Lassen. Den blev tegnet i 1942. Udføres i massiv mahogni af Søborg Møbler.

Behageligt enkelt
© bobedre.dk

Behageligt enkelt Hybrid mellem den funky sækkestol fra 1960’erne og en lænestol. Hide Chair er designet af Matthew Hilton for De La Espada. Stolen er fremstillet af ét stykke læder, der er foldet omkring en ramme af træfinér. CPH Square.

Stramme linjer
© bobedre.dk

Stramme linjer Endnu en stol, hvor formsproget er inspireret af den japanske origami. Form og flader overlapper uden nogen åbenlys orden. Tight er skabt af Nicola Gallizia for italienske Molteni & C., fra 19.320 kr., 3 Falke Møbler.

Viva Mexico
© bobedre.dk

Viva Mexico Monterrey-stolen har taget navn efter den mexikanske by med de smukke bjerge i baggrunden. Den er designet af Christophe Pillet for Arketipo. Med betræk i tekstil er prisen 15.000 kr. Puffen fås fra 3700 kr., J.K. International.

Panton-swung
© bobedre.dk

Panton-swung Der er dømt 1970’er-nostalgi, efter at Verpan har valgt at relancere Verner Pantons berømte 1-2-3-serie fra 1974. Den viste loungestol har det velkendte swung, som Verner Panton holdt så meget af. Fra 9995 kr., Verpan.

Håndværkstraditioner
© bobedre.dk

Håndværkstraditioner Hollandske Vanhoffontwerpen har skabt Chair 01 for De La Espada, der priser modernismen i begyndelsen af det tyvende århundrede – dengang designere var håndværkere, der kendte de materialer, de arbejdede med. CPH Square.

Arkitektens hyldest
© bobedre.dk

Arkitektens hyldest Willy er oprindelig designet i 1937 af Guglielmo Ulrich. Italienske Poltrona Frau har nu relanceret den som en hyldest til den afdøde arkitekt og designer. Fås i næsten 100 forskellige farver. 28.800 kr., Haslund Interior.

Mere kork
© bobedre.dk

Mere kork Først kom de fine vin- og skænkepropper, og nu er Wine & Bar-serien i kork blevet udvidet med drypstopper, folieskærer, øloplukker og proptrækker. Det er franske Aurélien Barbry, som har designet vinserien i et naturligt og uformelt design, fra 100-130 kr. pr. del, Normann Copenhagen.

Gravhunden Pind (1935)
© bobedre.dk

Gravhunden Pind (1935) i valnød.

Den bæredygtige spa-serie
© bobedre.dk

Den bæredygtige spa-serie Kalahari har taget navn efter den afrikanske ørken, hvorfra mange af ingredienserne også er hentet – fx baobabtræ, kalaharimelon, marulafrugt og Jericho Rose. Fra 75 kr. til 495 kr., Kalahari.

Hold styr på vasketøjet
© bobedre.dk

Hold styr på vasketøjet i den praktiske vasketøjspose fra Bodums Nero-serie. Udført i et neopren-lignende materiale, har to solide håndtag og magnetlukning for oven for nem transport til vaskemaskinen. Rummer 75 l og fås i fem farver, 499 kr., Bodum.

Snedkerhåndværk og smuk lavasten
© bobedre.dk

Snedkerhåndværk og smuk lavasten Københavns Møbelsnedkeri og Made a Mano er gået sammen om at skabe en ny serie æstetiske bademøbler. Her er det et vaskeskab i hjemme-røget egetræ med to skuffer, hvoraf den ene er formet som en hestesko for at udnytte pladsen på siderne af afløbet fra vasken. Vaskemøbel, 18.000 kr., med håndvask i lavasten, Nuda, 21.000 kr.

Bord på tåspidser
© bobedre.dk

Bord på tåspidser Nissen og Gehl står bag en ny serie sofa- og sideborde. Serien hedder Point med henvisning til de spidse ben, der er afsluttet med rustfrit stål. Udføres i eg, ask, valnød eller laminat. Fås i flere størrelser og udformninger fra 3600 kr., Naver Collection.

Skammel eller bord?
© bobedre.dk

Skammel eller bord? Toan Nguyens Bellows Collection fra Walter Knoll udstråler både elegance og skødesløs boheme. Forklaringen er den usædvanlige måde at bruge læderet på. Walterknoll.de.

Stolen Spun
© bobedre.dk

Stolen Spun tegnet og udtænkt af den engelske designer Thomas Heatherwick for Magis. En ægte snurretop lige til at sætte sig i – hvis man tør. Magisdesign.com.

Bord i bambus
© bobedre.dk

Bord i bambus som både kan være spisebord og foldes sammen til et sofabord. Designet af Tom Rossau. 16.500 kr., Tom Rossau.

Pude
© bobedre.dk

Pude 399 kr., Kenzo.

Bakke i coracao de negro-træ
© bobedre.dk

Bakke i coracao de negro-træ der bliver mørkere med tiden, designet af Helena Rohner, l 60 x b 30 x h 2,5 cm, 1399 kr., Munio/Stilleben.

Bordur, Suspend Clock
© bobedre.dk

Bordur, Suspend Clock i valnøddetræ med glasklokke, h 21 cm, diam. 12 cm, 579 kr., Umbra/Zik Zak.

Bakkebord/sidebord, Luna Tray
© bobedre.dk

Bakkebord/sidebord, Luna Tray i eg eller valnød, h 55 x d 43 x b 44 cm, 6797 kr., CPH Square.

Pude printet med retro-inspireret bladmotiv
© bobedre.dk

Pude printet med retro-inspireret bladmotiv i 100 % bomuldskanvas, fyld af andefjer, 40 x 60 cm, 550 kr., Plank Design/SLOWFASHIONhouse.

Svanemærkede taburetter,  Stool,
© bobedre.dk

Svanemærkede taburetter, Stool, i olieret massiv eg, h 22 x b 35 x d 20 cm, 849 kr., Collect Furniture.

Bæredygtigheden snor sig
© bobedre.dk

Bæredygtigheden snor sig i denne skål fra FairTrade Designers. Skålen er håndskåret i Ghana i FSC-certificeret træ. Worm5, 1600 kr., FairTrade Designers.

Loungestol i bæredygtigt bambus
© bobedre.dk

Loungestol i bæredygtigt bambus h 66 x b 64,5 x d 73 cm, 4999 kr., Designdelicatessen.

Bord med skjult udtræk
© bobedre.dk

Bord med skjult udtræk Butterfly er designer Henrik Lehms nyeste bud på et spisebord. Det skulpturelle understel er kombineret med fikse features som fx et nyt integreret udtræks-system, der kan skjules, når det ikke anvendes. Fås fx i valnød, h 74 x b 100 x l 180 cm, 15.996 kr., Naver Collection.

Kurve og kasser
© bobedre.dk

Kurve og kasser til legetøj, magasiner og ekstra tæpper er gode at have og kan nemt flyttes rundt efter behov og sættes af vejen. Denne fine, flettede kurv i rattan falder fint i tråd med stuens farver og naturlige materialer i træ og skind. Fås i sæt med to stk. på h 34 cm og h 37 cm, 1250 kr., Tine K.

Terningerne er kastet
© bobedre.dk

Terningerne er kastet Den kvadratiske puf med det mundrette navn Bob er fra Cattelan. Et på alle måder enkelt og ukompliceret møbel. Bag designet står Paolo Cattelan. Cattelanitalia.com

Den er skødesløs
© bobedre.dk

Den er skødesløs og indbydende blød. Lapigra-stolen har polster fyldt med små plastkugler, som føjer sig efter kroppen. Det er Monica Graffeo, der har designet for Zilio A&C. Zilioaldo.it.

Det er måske mere en skulptur
© bobedre.dk

Det er måske mere en skulptur end møbel, hvilket er meget typisk for Aqua Creations møbler og ikke mindst lamper. Her er det den håndlavede Anna-Bench, der består af dunfyldte bobler med knapper af kobberbelagt messing. Aquagallery.com

Juletræ i metal
© bobedre.dk

Juletræ i metal Hang Tree, fås også med glimmer, h 12 cm, 30 kr., h 18 cm, 35 kr., Tine K Home.

Hjerter i birkebark
© bobedre.dk

Hjerter i birkebark 8 x 8 cm, 89 kr. for pakke med 15 stk., Nordal.

Rustik stjerne i fyrretræ
© bobedre.dk

Rustik stjerne i fyrretræ Woody, h 8 cm, 19 kr., Broste.

Bøgeblade i malet zink
© bobedre.dk

Bøgeblade i malet zink lille, h 15 cm, 65 kr., stort, h 20 cm, 99 kr., Walther & Co.

Spil på dækkeservietter
© bobedre.dk

Spil på dækkeservietter b 30 x l 45 cm, 249 kr. for et sæt med to, Base212.

Bakke, Cork Tray
© bobedre.dk

Bakke, Cork Tray til dekoration eller servering, b 30 x l 45 cm, 199 kr., Ferm Living.

Fotoramme
© bobedre.dk

Fotoramme h 30 x b 23 cm, 340 kr., Goose Office.

Korkgulv
© bobedre.dk

Korkgulv med vedligeholdelsesfri overflade, med kliklås-system, fås i mange varianter, 60 x 40 cm, tykkelse 1,2 cm, cirka 400 kr. pr. m², Wicanders/Charles Gulve Engros.

Holder til opbevaring
© bobedre.dk

Holder til opbevaring af fx visitkort, h 9 x b 15 cm, 125 kr., Designdelicatessen.

Plaid, Classic
© bobedre.dk

Plaid, Classic i 50 % alpaca og 50 % uld, fås også i tre andre farver, 140 x 200 cm, 650 kr., Elvang.

Fad, Familia Warm
© bobedre.dk

Fad, Familia Warm i stentøj, designet af Ole Jensen, fås i to str., lille: h 7 x l 24,5 x b 22 cm, 299 kr., stor: h 7 x l 34 x b 29,5 cm, 499 kr., Normann Copenhagen.

Tekande i keramik
© bobedre.dk

Tekande i keramik h 16 cm, 769 kr., Adonde/Base212.

Amerikansk håndværk
© bobedre.dk

Amerikansk håndværk Der er kælet for detaljerne i hakkebrættet udført i flot forarbejdet birketræ fra Alaska og amerikansk valnøddetræ. Og knivbladet i amerikansk, rustfrit stål er nøje tilpasset fordybningen. Brættet måler 20 x 20 cm, 380 kr. inkl. kniv, Dansk Hjemmeproduktion.

Inspireret af skorsten
© bobedre.dk

Inspireret af skorsten Den elegante, italienske lampeproducent Foscarini har netop præsenteret en ny bordlampe i polykarbonat. Formen er inspireret af den karakteristiske skorsten, som man ser på skibe. Lampen er designet af Ionna Vautrin, som kalder den Binic. H 20 cm, 1060 kr., CasaShop.

Lysestager af bark
© bobedre.dk

Lysestager af bark til bloklys, kan også stå udenfor, fås i tre str., lille, h 8 cm, diam. 7 cm, 50 kr., mellem, h 15 cm, diam. 16 cm, 205 kr., stor, h 26 cm, diam. 14 cm, 255 kr., Danas Have.

Juletræ i massiv eg
© bobedre.dk

Juletræ i massiv eg designet af Raumgestalt, fås i enten oliebehandlet eller røget eg (lys eller mørk), består af 18 stave i forskellige længder med huller i enderne til julepynt samt syv mellemstykker, h 60 cm, diam. 50 cm, 1595 kr., Nicolaj.

Juleophæng i mangotræ
© bobedre.dk

Juleophæng i mangotræ fås i flere forskellige variationer, 75 kr. pr. stk., Day Home.

Kranse i grankogler
© bobedre.dk

Kranse i grankogler eller grene, diam. 40 cm, 340 kr. for koglekransen og 300 kr. for grenkransen, House Doctor.

Enkelsidet velourbånd
© bobedre.dk

Enkelsidet velourbånd i 100 % polyamid, fås i flere tykkelser og mange farver, fra 0,5-60 kr. pr. meter, Handler Textiler.

Nyt og innovativt design
© bobedre.dk

Nyt og innovativt design finder du fx på hollandske wannekes.com.

Find masser af gaveideer
© bobedre.dk

Find masser af gaveideer til hjemmet på moods.dk. Fx det lille smykketræ Woodie i lakeret træ til 289 kr.

The Saddler Chair
© bobedre.dk

The Saddler Chair fra østrigske Pudelskern har et strengt minimalistisk udtryk, som brydes af de bløde bobler i læderet. Der er tale om et excentrisk møbel, hvor der er tænkt over hver lille detalje. Pudelskern.at.

Cotto fra Edra
© bobedre.dk

Cotto fra Edra er designet af de brasilianske brødre Fernando og Humberto Campana. Bordet består af et stel af rustfrit stål og en tyk aluminiumsbordplade belagt med store terrakottaplader. Edra.com.

Tæpper kan være rene kunstværker
© bobedre.dk

Tæpper kan være rene kunstværker Eksempelvis den hollandske designer Yvette Laduks fine The Woody Wood Rug, der ligner en skive af en træstamme. Yldesign.nl.

Tom Rossaus
© bobedre.dk

Tom Rossaus TR12-pendel har tidligere kunne fås i birkefiner og hvid plast. Nu er den kommet i en række nye farver. Diam. 30 cm, 1190 kr., Tom Rossau.

Satsuma
© bobedre.dk

Satsuma står som en lysende skulptur. Den er fremstillet i træfinér og er designet af Jonas Damon for Areaware. Diam. 40 cm, 1899 kr., Superstudio.

The Wise One
© bobedre.dk

The Wise One får et varmt skær, når lyset skinner igennem det tynde asketræ. Lampen er designet af Ieva Kal?ja. Diam. 40 cm, 5895 kr., Image Collection.

Tehætte, Sweater
© bobedre.dk

Tehætte, Sweater i 100 % cashlama, med bindebånd, h 24 cm, diam. 48 cm, 675 kr., Aymara/SLOWFASHIONhouse.

Pude i gedeskind
© bobedre.dk

Pude i gedeskind 70 x 30 cm, 950 kr., Rue Verte Plus.

Opbevaringskurv, håndstrikket
© bobedre.dk

Opbevaringskurv, håndstrikket i 100 % bomuldsreb, h 40 cm, diam. 35 cm, 799 kr., Ferm Living.

Vægur i drivtømmer
© bobedre.dk

Vægur i drivtømmer 16 x 16 cm, 325 kr., Madam Stoltz.

Bordlampe i mangotræ
© bobedre.dk

Bordlampe i mangotræ og skærm i velour, h 53 cm, diam. 25 cm, 550 kr., Madam Stoltz.

Lysestage i mangotræ
© bobedre.dk

Lysestage i mangotræ h 30 cm, 225 kr., Madam Stoltz.

Tørklæder i 100 % babyalpaka-uld
© bobedre.dk

Tørklæder i 100 % babyalpaka-uld fås i flere farvekombinationer, 30 x 200 cm, 580 kr., Elvang.

Træfigurer, Hoptimisterne Bimble og Bumble
© bobedre.dk

Træfigurer, Hoptimisterne Bimble og Bumble nu i FSC-certificeret egetræ, lille Baby Bimble, h 6,5 cm, diam. 4,8 cm, 399 kr., stor Bumble, h 13,5 cm, diam. 9,8 cm, 799 kr., Hoptimist.

Æsker, Skattekister
© bobedre.dk

Æsker, Skattekister i massiv oliebehandlet valnød med sort filt i bunden, designet af Raumgestalt, fås i fire str., fra h 9 x b 11,5 x l 11, 5 cm til h 9 x b 23 x l 34,5 cm, 499-1099 kr., Nicolaj.

Armbånd, Day Leather Gauntlet
© bobedre.dk

Armbånd, Day Leather Gauntlet i 100 % læder, fås i de viste farver, 395 kr., Day Birger et Mikkelsen.

Blomsterkrukke/plantetaske
© bobedre.dk

Blomsterkrukke/plantetaske Bacsac, fremstillet i 100 % genbrugs-materiale, designet af SacBac, UV-behandlet, sørger for iltning og afleder overskydende vand, tåler frost, fås i mange forskellige str., fra diam. 15 cm op til diam. 58 cm, fra 129 kr., Designdelicatessen.

Gyngestol, Gullholmen
© bobedre.dk

Gyngestol, Gullholmen remstillet af bananfibre, som kan genbruges, designet af Maria Vinka, b 62 x d 68 x h 75 cm, 399 kr., Ikea.

Skærebræt, Endeavour
© bobedre.dk

Skærebræt, Endeavour fremstillet af 100 % biologisk nedbrydeligt bambus, designet af Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, fås i to str., 50 x 30 x 4 cm/27 x 24 x 5 cm, 299/399 kr., Designdelicatessen.

Fad og skål, Integrate
© bobedre.dk

Fad og skål, Integrate fremstillet af genbrugstræ fra Ghana, designet af FairTrade Designers, diam. på fad 45 cm, 1750 kr., Crafts Collection 14/Danish Crafts.

Fyrfadsstage, Reclaimed Wood
© bobedre.dk

Fyrfadsstage, Reclaimed Wood unikt udført i genbrugstræ fra gamle amerikanske huse, fås til et, to eller tre fyrfadslys, l hhv. 15, 30 og 40 cm, fra 125 kr., Hill Street.

Tøjstativ, Extrude
© bobedre.dk

Tøjstativ, Extrude fremstillet i Nicaragua af FSC-certificeret tropisk ædeltræ, designet af Jonas Pedersen, fås i tre forskellige træsorter: jatoba, nanciton og royal mahogani, h 182 x b 100 x 45 cm, 1495 kr., just-business.dk.

Wine & Bar
© bobedre.dk

Wine & Bar er en ny, smuk serie vinpropper i kork designet af Aurélien Barbry. 150 kr. for et sæt med tre forskellige, Normann Copenhagen.

Skærebrætter, Prosciutto
© bobedre.dk

Skærebrætter, Prosciutto designet af Andrea Brugi og Samina Langholz, hver bræt er unikt, fremstillet af gammelt oliventræ fra Toscana, cirka 750 kr., SLOWFASHIONhouse.

Æsker med håndtegnet
© bobedre.dk

Æsker med håndtegnet lasergraveret fugletræ, lille æske i egetræ, 14 x 14 cm, 1200 kr., medium æske i letrøget eg, 16 x 16 cm, 1500 kr., stor æske i mørkrøget eg, 18 x 18 cm, 2000 kr., Københavns Møbelsnedkeri

Stol med muligheder
© bobedre.dk

Stol med muligheder Den nye Karma-loungestol designet af C.F. Møller Architects er en nyhed med et enkelt udtryk, som gemmer på et væld af detaljer. Du kan kombinere to forskellige typer læder eller tekstil og vælge mellem meder eller drejestel. 13.092 kr. i læder og 9868 kr. i uld, Eilersen.