7 flotte og stilfulde barstole

Find din næste barstol i vores galleri med moderne og klassiske høje stole.

Hvorfor barstole?
© Sibast Furniture

En barstol skal man have. Der behøver ikke nødvendigvis at følge en bar med. Den høje stol kan også bruges til køkkenøen, samtalekøkkenet eller til hyggekrogen.

Det kan godt være, at barstolen har sin oprindelse i den engelske overklasse, men i dag er den så meget andet. Dels er barstolen blev folkelig og allemandseje, og dels er barstolen blevet en yndet legeplads for fremsynede designere.

Tag et kig her i galleriet og lad dig inspirere til din næste barstol.

Sibast No 7 bar

Fortid, nutid og fremtid smelter sammen i den elegante barstol på billedet herover. Polstret sæde og fine ben i eg, hvor det er op til den enkelte, om man ønsker et sæde i læder eller tekstil fra Kvadrat, og om egetræet skal være lakeret, sæbebehandlet, sort, olieret eller røget. Fra 6.795 kr., hos Rosborgshop.

Norman Copenhagen Form
© Normann Copenhagen

Barstolen Normann Copenhagen Form er en elegant og stilfuld barstol designet af Simon Legard. Barstolen fås med træben i eg, stål, valnød eller sortmalet træ og i højderne 65 eller 75 cm. Sædet fåes i forskellige farver. 1899 kr., hos designme.dk.

Bolia Beaver
© Bolia

Tidsløs, men alligvel moderne, Beaver High barstol. Fåes i hvidolieret eg, sortbejdset eg eller olieret eg. 3049 kr., Bolia.

&tradition IB Bar Stool
© &tradition

Barstol i massiv eg fra &tradition. Fåes sortlakeret, hvidolieret eller i røget eg. 3495 kr., hos designovation.dk.

Ferm Living Herman
© Ferm Living

Barstol Herman fra Ferm Living i minimalistisk stil. I solid malet egetræ, og finér som er påsat stellet, der udgøres af pulverlakeret metal. Findes i en low og en high model. 2699 kr., hos jacobsenplus.dk.

Mattiazzi Osso
© Mattiazzi

Osso barstolen er en del af en kollektion lavet af Ronan & Erwan Bouroullec for Mattiazzi. Fåes i naturlig eller malet eg. Ca. 5200 kr., hos Pleasewaittobeseated.dk.

Muuto Fiber
© Muuto

Muutos Fiber barstol er elegant og fylder ikke meget i rummet. Fåes i forskellige højder, materialer og farver. 2995 kr., hos Casanova.