© Paustian

6 fascinerende rumdelere

En rumdeler kan redefinere rummets atmosfære og stil. Her kommer 6 bud på, hvordan du kan forny dine rum.

Den finske pioner

Alvar Aalto designer i 1936 den to meter lange rumdeler og skærmvæg - Screen 100. Der er fuld forståelse for at orkestrere organiske formationer. Screen 100 består af fyrretræsstave, som bliver holdt sammen med wire.

Den vejledende pris er 14.730 kr.

En plisseret rumdeler

Rumdeleren ”Minima Moralia” er designet af Christophe De La Fontaine. Målene er 80 x 20 x 180 cm. Pulverlakerede stål og plisseret stof udgør materialeelementerne i rumdelerens komposition.

Den vejledende pris er 22.800 kr.

© DANTE-Goods And Bads

Den svævende skillevæg

Montana er producenten bag Verner Pantons trådreol. Den udsender på mange måder industrielle signaler. Den går som et soloprojekt, men fungerer bedst i samlet flok. Materialet er udført i 5 mm forkromet eller lakeret stål.

Den vejledende pris er 1.085 kr.

© Montana

Gør-det-selv reolen

Reolen ”Slice” fra &tradition kommer i tre forskellige størrelser: KB1: Small, KB2: Medium og KB3: Large. Et design af KiBiSi. Hovedparten i Slice er plader af krydsfinér, som bliver sat sammen af spor, der er skåret ud i træet.

Den vejledende pris er 16.995 kr.

© &Tradition

Gror der mos på en skillevæg?

2rethink tilbyder at indgå en åben dialog omkring udformningen af det ønskede produkt. Her bliver især ordet bæredygtighed ikke forbigået på gangen.

Mos på begge sider, hvilken rammetype og farve på fødderne kan trænge sig på, hvis man har en stor spørgelysten.

Mosvæggen kommer i tre forskellige størrelser og i forskellige variationer af mostyper.

Den vejledende pris er 9.995 kr.

© 2rethink furniture

Virksomhedsindretning er en vigtig disciplin

Hvis du har en virksomhed eller kender nogen som har, så er GrapeDesign et oplagt sted at få fornyet sin rumopfattelse. GrapeDesign specialiserer sig med indretning af virksomheder. Lad indretningen sætte rammerne for din virksomheds virke. På billedet sætter en justerbar skærmvæg i kraftpapir skillelinjen i rummet.

Du kan udforske de forskellige skærmvægge her.

© GrapeDesign