14 miljøvenlige brændeovne

Avancerede forbrændingsprincipper og en evig stræben efter at skåne miljøet mest muligt danner grundlag for tilblivelsen af hver enkelt Aduro brændeovn.

Ved at tilføje sideruder og få sprossen mellem glasset i lågen og glasset i siden så minimal som mulig er glasarealet blevet utrolig stort. Kigget ind til den levende ild har hele vejen været et afgørende parameter - derfor sørger et ef- fektivt rudeskyl for, at soden ikke sætter sig på front- eller sideglas. Et tidløst og elegant møbel til det moderne hjem.

Aduro 9 air
Aduro 9 fås også i en variant med ekstern lufttilførsel. Denne variant er særlig velegnet til meget tætte huse.

Opvarmer 30-140 m2 • 6 kW • Røgafgang top/bag. Mål (HxBxd) 95,8 x 50 x 44,7 cm.

Læs mereAduro.dk og køb den hos Silvan.dk

Aduro 13
 
© Aduro

Denne charmerende støbejernsovn med sideglas passer perfekt ind, hvor pladsen er trang. Det beskedne dybdemål og næsten svævende brændkammer giver ovnen et let look. Ovnens ydre er fremstillet i støbejern, der giver mulighed for bløde rundinger og fine detaljer. Grebet er integreret i ovnen, og det giver ovnen en flot plan front.

Det er ikke kun designet, der er iøjnefaldende på denne ovn. Her får man også en ovn med super forbrænding. Aduro 13 har en unik lav emission af partikler - 1,16 g/kg træ, hvilket er blandt de allerbedste i verden. Opvarmer 30-120 m2 • 5 kW • Røgafgang top/bag. Mål (HxBxd) 87 x 48 x 34,5 cm. Læs mere på Aduro.dk og køb den hos silvan.dk

Aduro 12 
© Aduro

Kubistisk brændeovn med stort hjørneglas, der giver et flot indkig til flam- merne fra flere vinkler. Aduro 12 er den ideelle hjørnemodel, da røgrøret kan vinkles ud til begge sider. Ovnen fås med et tillægsmodul, Aduro wood rack, til opbevaring af træ - dermed passer ovnen bedst på en lige væg. En ny topplade sikrer, at modulet bliver fuldt integreret med ovnen.

Ekstern lufttilførsel Aduro 12 har ekstern lufttilførsel, hvor luften til forbrændingen tilføres udefra og direkte ind i brændeovnen. Selve luftindtaget bliver skjult ved at installere det bag på eller under ovnen. Det oplagte valg, hvis man bor i et meget tæt hus.
Opvarmer 30-140 m2 • 6 kW • Røgafgang top/bag. Mål (HxBxd) 101,5 x 41,8 x 41,8 / 101,5 x 67,8 x 41,8 cm. Læs mere på Aduro.dk og køb den hos silvan.dk

Aduro 14
© PR

Aduro 14 kombinerer pladejern og støbejern i et skarpt, enkelt og kubistisk design. De glatte flader og skarpe hjørner, som pladejern egner sig godt til, står i flot kontrast til den rå og rusikke støbejernslåge. For at sikre et harmonisk og stramt udtryk er der integreret et rummeligt opbevaringsrum med låge, som er ideel til opbevaring af pejsetilbehør og brænde. Ovnen udmærker sig desuden ved sit rummelige brændkammer, enkle betjening og super forbrænding.

Opvarmer 30-140 m2 • 6,5 kW • Røgafgang top. Mål (HxBxd) 90 x 51,1 x 37 cm.

Læs mereAduro.dk

Aduro 9-3 
© Aduro

Piedestalen løfter brændkammeret op og får flammerne i centrum. De to sideglas giver et ekstra flot indkig til ilden og sikrer samtidig et let og elegant look. Ganske enkelt en skulptur i rummet.

Opvarmer 30-140 m2 • 6 kW • Røgafgang top/bag. Mål (HxBxd) 104 x 50 x 49 cm.
Læs mere på Aduro.dk eller køb den hos silvan.dk

Aduro 9-4
© Aduro

Aduro 9-4 er den første væghængte brændeovn i Aduro serien. Denne ovn er blevet et elegant svævende møbel, der fremhæver ilden på smukkeste vis.

Aduro 9-4 er udviklet med det samme effektive brændkammer som de øvrige brændeovne i Aduro-serien, og takket være den unikke Aduro-tronic automatik er ovnen let at fyre i og betjene.

Opvarmer 30-140 m2 • 6 kW • røgafgang top/bag. Mål (HxBxd) 72,2 x 50 x 46 cm. Læs mere på Aduro.dk og køb den hos silvan.dk

Aduro 6
© PR

Aduro 6 er en funktionel brændeovn, der er utrolig velegnet til at opvarme mange kvadratmeter. Det store brændkammer gør det muligt at fyre med brændestykker på op til 41 cm længde. Aduro 6 er udført i et enkelt design med bløde rundinger og lækre detaljer. Ovnen har låge, top og skuffe i støbejern. Aduro 6 er udstyret med Aduro-tronic automatik som standard.

Opvarmer 30-140 m2 • 7 kW • Røgafgang top/bag. Mål (HxBxd) 79,4 x 56 x 49,1 cm.

Læs mereAduro.dk og køb den hos Silvan.dk

Aduro 7
© Aduro

Aduro 7 er en stilren konvektionsovn med sideruder, der gør det muligt at få et ekstra kig til flammerne. Aduro 7 bliver med de mange glasflader rummets naturlige blikfang og samlingspunkt. De bløde kurver, enkle detaljer og flotte finish giver ovnen et tidløst udtryk. Ovnen er skabt med kvalitetsdetaljer som formstøbt vermiculite i brændkammeret, bundrist i støbejern, flotte afrundinger og skjulte hængsler, som er et plus for både øjet og holdbarheden. Aduro 7 er udviklet med det samme effektive brændkammer som de øvrige brændeovne i Aduro-serien. Ovnen er let at fyre i og betjene - takket være den unikke automatik Aduro-tronic.

Opvarmer 30-140 m2 • 7 kW • Røgafgang top/bag. Mål (HxBxd) 98,5 x 49,7 x 43,1 cm.
Læs mere på Aduro.dk og køb den hos silvan.dk

Aduro 5-1
© Aduro

Stilren pejseindsats med en hel plan front og stor glaslåge, der giver et flot indkig til flammerne. Betjeningsgreb er flot integrerede, så indsatsen fremstår som en hel plan flade. Isoleringen af brændkam- meret er udført i formstøbt vermiculite passende til ovnens stilrene design.

Egnet til indbygning i både eksisterende og nyopførte pejse. Lad dig tryllebinde af flammerne i denne flotte pejseindsats. Opvarmer 30-140 m2 • 7 kW • Røgafgang top/bag. Mål (HxBxd) 57,4 x 63,5 x 46 cm. Læs mere på Aduro.dk og køb den hos silvan.dk

Aduro 4
© PR

Aduro 4 er en enkel og stilfuld brændeovn med fine detaljer og flot finish. Ovnen vækker opmærksomhed med sin egenartede form og store glasrude, der giver frit udsyn til de dansende flammer. Det rummelige brændkammer har plads til brændestykker på op til 41 cm længde. Aduro 4 er ganske enkelt kendetegnet ved sin charme og det smarte look, der giver ovnen karakter. En rigtig hyggespreder, der passer ind i både det moderne og det klassiske hjem. Er udstyret med den patentanmeldte automatik Aduro-tronic.

Opvarmer 30-140 m2 • 7 kW • Røgafgang top/bag. Mål (HxBxd) 70,6 x 69,9/58,2 x 44,7 cm.

Læs mereAduro.dk og køb den hos Silvan.dk

Aduro 1-2
© PR

Aduro 1-2 er indbegrebet af knitrende hygge og kan med sine rene
linjer passe ind i ethvert hjem. Den runde form giver en rolig og harmonisk ovn, der er en naturlig forlængelse af skorstenens forløb. Det buede glas giver fuldt udbytte af flammespillet.

Brændkammeret er regulært og kan tage brændestykker på 36 cm. Ovnen har stor buet glasrude, skjulte hængsler og askeskuffen er skjult bag lågen, hvilket fuldender designet. Lågen er forstærket med buk og hjørnesvejsninger, og der er støbejernsbund i brændkammeret.

Opvarmer 30-140 m2 • 6 kW • Røgafgang top / aduro 1-1sk røgafgang top/bag. Mål (HxBxd) 90 x 50 x 45 / aduro 1-1sk 104,5 x 50 x 45 cm.

Læs mereAduro.dk

Aduro 9-1 
© Aduro

Det buede glas og de bløde, organiske linjer drager blikket og fører det direkte ind i et bål af ild. Isoleringspladerne er formet med relief, der understreger de vertikale linjer og får brændkammeret til at syne højere. De bløde og organiske linjer giver samtidig ovnen en lethed.

Opvarmer 30-140 m2 • 6 kW • Røgafgang top/bag. Mål (HxBxd) 95,8 x 50 x 44,7 cm.
Læs mere på Aduro.dk og køb den hos silvan.dk

Aduro 9-2
© Aduro

En høj og slank brændeovn, der er særlig velegnet i et hjørne. Den buede glaslåge giver en fantastisk fornemmelse af ilden fra alle sider i rummet. Aduro 9-2 fremstår som en søjle i rummet med sin enkelhed og afrundede former. Ovnen byder på kvaliteter som skjulte hængsler, opbevaringsrum under brændkammeret og formstøbt vermiculite i brændkammeret. Et effektivt rudeskyl sørger for frit indblik til ilden.

Bagudgang: Aduro 9-2 er særlig velegnet til placering i et hjørne, da røgrøret kan drejes/vinkles ud til begge sider.

Opvarmer 30-140 m2 • 6 kW • Røgafgang top/bag. Mål (HxBxd) 115,6 x 50 x 50 cm.
Læs mere på Aduro.dk og køb den hos silvan.dk

Aduro 12
© Aduro

NYHED! Kubistisk brændeovn med stort hjørneglas, der giver et flot indkig til flammerne fra flere vinkler. Aduro 12 er den ideelle hjørnemodel, da røgrøret kan vinkles ud til begge sider. Ovnen fås med et tillægsmodul, Aduro wood rack, til opbevaring af træ - dermed passer ovnen bedst på en lige væg.

Ekstern lufttilførsel Aduro 12 har mulighed for ekstern lufttilførsel, hvor luften til forbrændingen tilføres udefra og direkte ind i brændeovnen. Selve luftindtaget bliver skjult ved at installere det bag på eller under ovnen. Det oplagte valg, hvis man bor i et meget tæt hus.
Læs mere på Aduro.dk og køb den hos silvan.dk