12 vaser, som ikke behøver blomster for at pynte

Smukke blomster er jo altid skønt – men disse vaser behøver dem faktisk ikke.

Friske blomster i smukke vaser

Der er intet som friske blomster, som kan puste lidt liv ind i hjemmet. Dertil skal en smuk blomstervase, som kan præsentere blomsterne pænt.

Vi har her samlet nogle favoritter, som helt sikkert vil pynte i indretningen både med og uden blomster.

Lyngby Curve vase
© Lyngby Porcelæn

Curve Vase fra Lyngby

En smuk porcelænsvase som denne vil passe perfekt i vindueskarmen eller på et stort spisebord.

Vasen findes også i andre farver end den sarte lyserøde, som ses på billedet. Prisen ligger mellem 299,95 kr - 499,95 kr.

Du kan købe vasen lige her.

Muuto, Kink vase
© Muuto

Sart blå vase

Her er en lidt anderledes og større blomstervase fra Muuto, som er 26,3 cm høj.

Brug eventuelt den lyseblå vase på en reol som en smuk skulptur. Vasen er lavet af pigmenteret porcelæn og findes også i hvid, og koster 1.495 kr.

Du kan finde vasen her.

Knabstrup Keramik vase
© Knabstrup Keramik

En klassiker fra Knabstrup Keramik

Denne vase er fremstillet i keramik, og findes i flere forskellige størrelser og farver. En minimalistisk vase der vil passe ind i de fleste hjem. Prisen ligger mellem 199,95 kr. - 999,95 kr.

Du kan finde vasen her.

Ferm living
© Ferm living

Mundblæst og farvet glas

Vasen fra Ferm Living er af mundblæst glas, og prydes af et mønster af monokrome pletter, som gør vasen helt unik. Du kan få denne smukke glasvase i seks forskellige farver og prisen på vasen er 399 kr.

Du kan finde vasen her.

Kähler vase Kontur
© Rosendahl

Jubilæumsvase fra Kähler

Denne skulpturelle vase fås i mange forskellige organiske former og rolige farver. Den er perfekt til både store blomsterbuketter eller enkelte grene fra haven. Prisen ligger fra 299 kr. - 499 kr.

Lyngby Porcelæn
© Lyngby Porcelæn

En dyb grøn glasvase

Denne ikoniske mundblæste glasvase findes i mange skønne farver. Vasen har lodrette riller, og et elegant og enkelt udtryk.

Den kan fås i flere højder og du finder den på 25 cm her

Iittala Ruutu vase
© Iittala

Ruutu vase fra Iittala

En meget elegant og simpel mundblæst glasvase. Den er både pæn alene eller sammen med flere vaser. Den findes i adskillige farver og størrelser.

Du kan finde vasen lige her.

En vase egnet til store og luftige buketter

En lidt anderledes vase med ben lavet af messing. Benene løfter vasen op og giver den et mere elegant udtryk. Vasen findes i tre forskellige højder, 28 cm, 45 cm og 60 cm, samt tre farver.

Du kan finde vasen her.

George Jensen, Bloom Botanica
© George Jensen

George Jensen, Bloom Botanica

Vasen her er inspireret af det særlige øjeblik, hvor en blomsterknop springer ud. En smuk vase, der vil pynte hjemmet med eller uden friske blomster. Vasen kommer i tre størrelser og er lavet i rustfritstål.

Du kan finde den klassiske blomstervase her.

© Louise Roe

Louise Roe, Balloon Vase

Balloon vasen er et hit i 2021! Den er lavet i keramik og ligger til 1999 kr. Det organiske udsende gør vasen virkelig smuk – selv uden blomster i.

Du kan finde vasen lige her.

HAY, Juice blue
© HAY

Smuk glasvase fra Hay

Denne legende vase med lodrette striber findes i 3 skønne farver. Den er lavet i glas og kan købes i to forskellige størrelser.

Stil for eksempel den stribet vase på dit skrivebord og giv rummet lidt farve med eller uden blomster i. Vasen ligger til 1.199 kr.

Du kan finde den stribede vase her.

Iittala, Aalto vase
© Iittala

Den ikoniske Aalto-vase

En smuk mundblæst vase, der er inspireret af de mange søer, som Finland besidder. Deraf kommer navnet Aalto, der på finsk betyder bølge. Den findes i mange farver og størrelser. Vasen med en højde på 9,5 cm står til 499,95 kr.

Du kan finde Aalto vasen lige her.

LÆS OGSÅ