11 skønne indskudsborde

Indskudsborde er i høj kurs i såvel store som små hjem. Både fordi de er lette at føje til den øvrige indretning, og fordi de er praktiske, mobile og funktionelle.

Cluster Tables-indskudsborde
Indskudsborde er et møbel med mange muligheder og funktioner. De egner sig perfekt som pladsbesparelse i små hjem, hvor man hurtigt kan skyde bordene ind og ud efter behov. Lige så attraktive er indskudsborde for designelskeren, blandt andet på grund af den artistiske konstruktion med det kinesiske æskeprincip. DE FLOTTE Cluster Tables-indskudsborde byder på mange kombinationsmuligheder. Et sæt med tre borde fra 3499 kr., Ferm Living v/ Sternshop.dk.

Skulpturelt sidebord
MINIMATO er navnet på det skulpturelle sidebord fra Moormann. Fås i flere farver fra 2659 kr.,Designdelicatessen.

Enkelt Bondo-bord
BONDO-BORDET fra Inno indgår i en større bordkollektion, designet af finske Harri Korhonen. Bordet kan både fungere som sidebord og sofabord. Med sin slanke udformning kan det også tjene som et bord, man ligesom sidebord kan skyde ind og og stille væk, når man har brug for det. Indskudsbordet/sidebordet fås i mange størrelser, farver og materialer. Fra 2600 kr., agneta.dk.

Sidebord af Tom Dixon
ENGELSKE Tom Dixon udvider sin Pylon-kollektion med et sidebord i kobberbelagt stål og glas. 15.500 kr., Roomstore.

Elegant Champagne-bord
© Trip Trap
DET SUPERSPINKLE og elegante Champagne-bord er designet af TAF til Snedkernes Efterårsudstilling og produceret af Trip Trap by Skagerak. Dette bord er også en en dynamisk letvægter, der kan anvendes lige som et indskudsbord. Prototype.

Lounge Table fra Gubi
MATÉGOT Lounge Table fra Gubi er et af Mathieu Matégots klassiske design fra 60’erne. 3995 kr., Gubi.

Indskudsbord i bourgognekulør
STAY TABLE designet af Jonas Wagell i en flot bourgognekulør. 1449 kr., Normann Copenhagen.

Spot-bord for finske Källemo
STAFFAN HOLM har designet Spot-bordet for finske Källemo. Fås i natur eller bejdset ask. 4745 kr., Room21.dk.

Asymmetrisk og elegant indskudsbord
LINE OG MARIE FRIER, Frier & Frier står bag de snedkerfremstillede Antilopeborde, der produceres i to størrelser. Priser fra 12.500 kr., Frieraarhus.dk.

Bord i brunt marmor og messing
MESSING er et superaktuelt materiale. Som her på TS Table designet af GamFratesi, hvor det er i samspil med brunt marmor. 2995 kr., Gubi.

Indskudsborde fra By Lassen
TWIN-bordene er nærmest grafiske statements. Indskudsbordene findes i cool grey/sort, messing/misty green og hvid/eg. 1999 kr., By Lassen.

Bakkebord fra Won
CROSS-BORDET er et fikst lille bakkebord fra det danske møbelbrand Won. 1738 kr., Olsson Møbler.

Vittsjö indskudsbord fra Ikea

De store bolighuse har også deres version af inskudsbordet. Et af Ikeas indskudsborde hedder Vittsjö. Bordet har pletafvisende bordplade af hærdet glas. Den vejledende udsalgspris er kr. 369,-