11 fantastiske fund i naturmaterialer

Få naturen ind i din bolig: det er både smukt og emmer af hygge.

knager træ Bolia japansk minimalisme
© Bolia

Opgrader entréen

Giv entréen et strejf af japansk minimalisme med disse matlakeret knager i ask. Knagerne har et organisk udtryk grundet deres noprede flade, som kommer til sin fulde ret når sollyset rammer dem. Det vil uden tvivl klæde entréen med en blanding af de mørke og lyse knager.

Kyoto Knag - Lille - Sort, 248 kr., Bolia

glas vase farvet blå
© About Form and Function

Dekorative vaser

Smukke blomster skal komplementeres af ligeså smukke vaser. Disse håndlavede glasvaser er designet til små buketter eller enkelte stilke og findes i et hav af farver. Lav et lille stilleben, hvor du sammensætter et par af vaserne. Det er en subtil måde at bringe farve ind i hjemmet.

Flower Tube - Blue, 349 kr., About Form and Function

Stue Ferm Living marmorbord
© Ferm Living

Elegant marmor

Marmor har længe været populært i boligindretningen. Det flotte mønster og dets tunghed har en elegance over sig. Uanset om det er et møbel eller en lille lysestage giver naturmaterialet et elegant udtryk til rummet.

Marble table - Black - Large, 4.499 kr., Ferm Living

Bomuld pudebetræk H&M
© H&M Home

Dekorative puder

Med dette broderet pudebetræk i 100% bomuld skaber du et twist i soveværelset, uden at det vil virke forstyrrende på grund af dens rolige farver og symmetriske mønster.

Broderet pudebetræk, 179 kr., H&M Home

rispapir lampe & Tradition
© & Tradition

Asian møder Skandinavien

Rispapirlamper er noget af det hotteste for tiden, når det kommer til belysning. De har et let udtryk, og deres bløde lys emmer af hygge. & Tradition har skabt nogle af de fineste lamper, der nyfortolker de gamle lanterner fra Asien.

Formakami - JH5, &Tradition.

Plakat bæredygtigt blomster
© Uffe Buchard, Michael Rygaard, Paper Collective

Farverige plakater

Modeekspert Uffe Buchard har kastet sig over blomsterdekorationer, som har udmøntet sig i en bog, hvor blomsterbukettens visuelle og æstetiske udtryk hyldes. 8 af bogen motiver fås som plakater, og ønsker du et hjem, hvor der gerne må være farve, så er plakaterne lige noget for dig. Plakaterne printes på FSC-certificeret papir og er samtidig Svanemærket.

Blomst 01 - 30x40 cm, ca. 299 kr., Paper Collective.

fletkurv søgræs Nordal
© Nordal

Fletkurv i søgræs

Dekorativ fletkurv i søgræs med håndtag, der gør den praktisk. Hav den stående i stuen eller soveværelset til diverse opbevaring - for eksempel til tæpper. Eller lad den stå i entreen, hvor handsker og huer kan gemmes væk.

COZY, 249 kr., Nordal.

bænk akacietræ H&M entré
© H&M Home

Bænk i akacietræ

Denne bænk er lavet af det smukkeste akacietræ med et flettet sæde, som gør den endnu mere dekorativ i hjemmet. Den er praktisk at have stående og så vil den med garanti peppe
entréen op.

Lille bænk, 799 kr., H&M Home

beton krukke med trælåg
© Hübsch

Beton hitter i indretningen

Giv køkkenet et råt og industrielt look med denne krukke fra Hübsch. Den passer perfekt ind i en nordisk stil, hvor betonens ru overflade kontrasterer på fineste vis det lyse trælåg.

Betonkrukke, 148 kr., Hübsch. Forhandles hos KAiKU.

papirspose potteplante
© UASHMAMA

Urtepotteskjuler med tekstur

En lidt utraditionel urtepotteskjuler, grundet dets materiale, men som ikke desto mindre vil pynte i stuen. Posen er lavet af vaskbart kraftigt papir, hvorfor den kan tåle at have planter stående. Den er dog ikke vandtæt, så hav en bakke i bunden.

Paper Bag - Lille, ca. 112 kr., UASHMAMA

lænestol rattan Sika Design stue
© Sika Design

Lænestol i rattan

Møbler lavet af naturmaterialer såsom bambus og rattan har længe været populært i indretningen, og er det stadig. Denne lænestol tilfører stuen en hyggelig stemning, og så er den også komfortabel at sidde i.

Monet, 2.995 kr., Sika Design.