Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

10 grunde til at droppe hvide vægge

Farver påvirker dit humør, og med lidt maling på væggene, kan du hurtigt skabe lige netop dén stemning som du ønsker. Få her inspiration til, hvordan du på smukkeste vis kan bryde med de hvide vægge i dit hjem.

© stylizimoblog & stylecaster

Farver påvirker dit humør, og farver på væggene giver en helt særlig stemning og udtryk i dit hjem. Farver kan give en større rumfornemmelse, de kan skabe blikfang, og de kan skabe ro og hygge... Mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser.

Når du maler, er det vigtigt at du vælger vægfarven med omhu, så du opnår den rette effekt i rummet; farver er i høj grad med til at skabe følelserne og atmosfæren i rummet, og det er derfor vigtigt at få rummet til at harmonere. Få her den bedste inspiration til, hvordan du former dit rum med farver.

Skab smukke kontraster og tilføj personlighed til dit hjem ved at bryde med de hvide vægge. Se her 10 åbenlyse grunde til, at du bør droppe hvide vægge.

Relaterede Artikler