Indretning opdelt efter type – hvilken er du?

Type-rummene tager udgangspunkt i menneskers individuelle behov og forhold, måske du støder på din type?

Den rejselystne
© Andrea Martiradonna

Zanotta har i samarbejde med Tecno indrettet forskellige rum, alt efter hvilken type du er. Mens udstillingen i Milano nydes, støder man måske på indretningen, der passer på denpersonlighedstype, man selv er.

Nutidens travle menneske bor tit i sin kuffert, eller bærer sine essentials med sig altid. Derfor skal indretningen i hjemmet være rolig, være et sted, hvor der er plads til selvreflektion, og hvor man virkelig kan holde fri fra den travle omverden.

Økologen
© Andrea Martiradonna

Denne type går meget op i at leve godt og spise sundt Der bringes meget natur ind i hjemmet, og der kæles for både stueplanter og blomster. Indretningen lader masser af naturligt lys ind, og skaber med åbne rum et fint flow i hjemmet.

Den mobile
© Andrea Martiradonna

Denne type er altid på farten, og bruger alternative og co2 venlige midler til at komme rundt, fx cykel, rulleskøjter, gåture eller offentlig transport. Den mobilitets afhængige har altid høretelefoner og smartphone med sig. Tilhørende er et hjem, som er tilpasset disse travle og bevægelige behov.

Teknologinørden
© Andrea Martiradonna

Denne person lever for teknologien, og kan ikke undvære den. Teknologien innoverer og simplificerer hverdagen for denne personlighedstype. Alt er forbundet, tilpasset hjemmet og klar til viderudvikling.