Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Indret opad for at udnytte alle kvadratmeter

En rumhøj reol er en af løsningerne på mangel af opbevaringsplads i en villalejlighed.

© gettyimages

Kære Lone.

Du kommer med så mange gode forslag på bloggen, så nu prøver vi om du kan hjælpe os videre med vores projekt.

Vi bor i villalejlighed på første salen i en 50´er villa. Vi har en lys stue hvor loftet går til kip i den ene side men den er svær for os at indrette på grund af en pejs i det ene (høje) hjørne og en ganglinje fra køkken og gang til altan, som vi prøver ikke at møblere hen over.

Vi mangler reolplads og opbevaring i det hele taget og en større spiseplads, da vi tit har gæster.

Vi håber meget at du har tid til at kikke på det.

Vh Lotte og Kim.

plantegning stue

© Lone Barslund

Hej Lotte og Kim.

Jeres høje endevæg er totalt velegnet til at bygge en rumhøj reol på, så I understreger lofthøjden og får skabt et markant og iøjnefaldende møbel i rummet.

Allerflottest vil det være hvis I kan flytte pejsen til midt på væggen med reoler på begge sider. Pejsen bygges ind i en rumhøj, pudset væg, der giver tyngde i midten som kontrast til reolerne på begge sider.

Reolerne bygges af krydsfinér- eller MDF plader, der grundes og males.

I stedet for sofa med chaiselong og lænestol, kan I vælge en hjørnesofa, der vil definere opholdspladsen i rummet ved at vende den lange led ud imod stue og ganglinje.

Jeres spiseplads kan blive en hel del større hvis I vender bordet. En fast bænk med sæde- og ryghynde sparer plads i forhold til stole, så I kan få plads til 10, med ekstra stole for bordenderne.

Imellem bænken og væg til køkken kan I fint placere et skab eller lukket reol til alle de ting, der ikke skal stå fremme,- mapper og alt det andet lettere rodede grej, vi alle har.

Bedste hilsener Lone

plantegning stue

© Lone Barslund

plantegning reol

© Lone Barslund

© Lone Barslund

Relaterede Artikler