IKEAs sommernyheder lader inde og ude smelte sammen

Flere af produkterne er designet til at kunne anvendes både indendørs og udendørs.

© IKEA

Inde og ude smelter sammen

IKEAs sommernyheder byder på enkle møbler, florlette tekstiler og farverige accessories. Blandt nyhederne finder du fløjlsbløde tekstiler, grønne planter og fine lyskæder, der på hver deres måde bidrager til at gøre sommerens stunder mindeværdige og skabe den helt rette stemning.

Flere af produkterne er designet til at kunne anvendes både indendørs og udendørs, herunder blandt andet bordet SJÄLLAND, der med sit lette design nemt kan flyttes fra terrassen til stuen eller SOLVINDEN lamperne, der skaber liv og hygge i såvel soveværelset som på altanen.

Dermed kan man med den nye kollektion nemt flytte middagsselskabet indenfor, når sommerregnen tager fat eller rykke børnenes leg udenfor, når solen igen viser sine lunefulde stråler.

© IKEA

Mindeværdige stunder

Grillaftener på terrassen, eftermiddagskaffe på altanen og tidlige morgener i sengen med vinduet på klem. Sommeren byder på mange glædelige øjeblikke, som kun bliver bedre af at dele dem med andre. IKEAs sommerkollektion er derfor en hyldest til de stunder, vi har sammen, når sommeren er over os.

– Formålet med kollektionen er at skabe mindeværdige stunder sammen, og dette uanset om det foregår i haven, på altanen eller hjemme i stuen, fortæller Sidsel Andersen, som er PR Leader hos IKEA Danmark.

Sommerkollektionen er tilgængelig i IKEAs butikker fra d. 28. Februar.

© IKEA
© IKEA
© IKEA