© iStockphoto

Hvor i verden har du råd til at bo?

Et nyt globalt website fortæller dig præcis hvor i verden, du har råd til at bo. Så kan du roligt gå i gang med at drømme dig væk til varmere himmelstrøg.

Vi har alle en drøm om, hvor i verden vi gerne vil bo, hvis vi helt selv kunne bestemme. Nu kan et nyt globalt website faktisk hjælpe dig med at finde ud af, hvor du har råd til at bo med lige netop dit budget. Så kan du straks tjekke, om drømmene kan blive til virkelighed økonomisk.

Uanset om du har femtusinde eller hundredetusinde kroner at leve for om måneden, kan websitet The Earth Await guide dig til din finansielle drømmeby.

Din drømmeby er kun et par klik væk

Hvis du gerne vil vide, hvor i verden du ville kunne flytte hen allerede i morgen, er svaret lige om hjørnet. Alt du skal gøre, er at indtaste dit månedlige budget og et par få detaljer omkring dine behov og din livstil på websitet, så får du straks vist en liste med byer verden over, som passer til lige netop dig.

På sitet har du muligheden for at indskrænke din søgning ved selv at tilføje et ønsket kontinent, hvor meget forurening du kan leve med og hvor høj en kriminalitetsrate, der må være.

Med en avanceret søgning kan du endda tilføje flere filtre såsom et foretrukket sprog, minimum internethastighed og hvilken temperatur, du ønsker.

Så lige meget om du har planer om at hoppe på flyet allerede i morgen eller bare gerne vil have nysgerrigheden stillet, kan The World Await være en underholdende affære.

Besøg The World Await her.