H&M Home lancerer ny, håndlavet kollektion

Naturmaterialer og smukt håndværk er nøgleord i den nye kollektion.

Hjemmelavede produkter i naturmaterialer fra H&M Home
© H&M Home

Naturlige, håndlavede produkter

Den eksklusive, limited-edition kollektion fra H&M Home består af håndlavede produkter til hjemmet lavet i rene naturmaterialer såsom hør, akacietræ, terrakotta, bananfibre, rattan, mundblæst glas og Himalayas nælde.

De naturlige materialer gør, at kollektionen udelukkende er holdt i afdæmpede jordfarver og klart glas, hvilket passer perfekt til tidens trends.

Håndlavede vaser fra H&M Home
© H&M Home

Værdsæt det unikke

Teknikker inden for vævning, glaspustning, strikning og keramik er gået gennem mange generationer og minder os alle om at sænke farten og værdsætte det unikke, og det er netop det, der er fokus i den nye kollektion.

De naturlige materialer og håndlavede detaljer gør, at hvert produkt i kollektionen er helt sit eget.

Mundblæste glas og karafler fra H&M Home
© H&M Home
Pudebetræk og plaid i naturmateriale fra H&M Home
© H&M Home

En hjemlig følelse

Skab en hjemlig og afslappet følelse med flettede kurve, håndlavede pudebetræk farvet med plantefarve og håndvævede lanterner lavet med bananfibre og rattan. De mange produkter har naturlige variationer, hvilket giver dem et unikt udtryk.

Du kan også pynte sommerbordet med mundblæste vandglas, matchende karafler og håndmalede vaser i natur-terrakotta, og samtidig servere maden på de nye, FSC-certificerede skærebrætter i akacietræ.

Kollektionen er at finde i udvalgte butikker samt online her.