Her ligger soveværelset lige ud til vandet

Udsigten er vestvendt, så her fra kan man nyde solnedgangen hver eneste dag året rundt.

Velværerum med unik udsigt

Naturen er hevet helt indenfor i det luksuriøse velværerum bestående af bad og soveværelse. Store panoramavinduer åbner op mod den store sø, som ligger lige udenfor. Når man ligger i sengen, får man således en følelse af at befinde sig på et skib, fordi man bare ser direkte ud over vandet. Udsigten er vestvendt, og derfor er der solnedgang hver eneste dag året rundt. Hver dag er udsigten, lyset, farverne forskellige.

Den markante træbeklædning fra Living Art sørger for en god akustik i soveværelset. Sengebordet i valnødfiner er fra Bo Concept, lampen er fra Gubi/BestLite, sengeløber og puder er fra Living Art, sengetøjet er fra Georg Jensen Damask og sengen er fra Auping.

© Foto: Pia Winther, Styling: Glotti Press

Midt i naturens eget farvespektrum

Parret, som bor i hjemmet, ejer virksomheden Living Art og har selv stået for indretningen. De har hængt lette gardiner op, så de skærmer for det skarpe lys, men bevarer udsigten, og mørkegrønne velourgardiner kan gøre rummet helt mørkt, når der er behov for det. Bag sengegavlen har parret sat akustikpaneler op i egetræ, som sikrer, at rummet er helt roligt. Derudover har de indrettet med sengeborde i valnød og et brunligt silketæppe, som samler rummet og understøtter følelsen af at være midt i naturens eget farvespektrum.

© Foto: Pia Winther, Styling: Glotti Press

En følelse af luksus hver eneste dag

Parret, som bor i huset, elsker at rejse og opleve nye byer, lande, hoteller og restauranter, og derfor tegnede de deres soveværelse og bad, så de hver dag ville føle, at de vågnede i en luksussuite på et godt hotel. På deres badeværelse, som ligger i forlængelse af soveværelset, har de derfor sørget for alle moderne faciliteter, som dampbad, to brusere, separat toilet, badekar med udsigt, lækre tæpper og kvalitetshåndklæder.

© Foto: Pia Winther, Styling: Glotti Press

Naturen omfavner

De er ikke gået på kompromis noget sted, og frem for at følge en bestemt stil eller trend er de gået efter gode materialer og tekstiler, som bakker op om oplevelsen af at blive omfavnet af naturen.

© Foto: Pia Winther, Styling Glotti Press
© Foto: Pia Winther, Styling: Glotti Press

Indrettet som en luksussuite

Parret elsker at rejse og ønskede derfor at indrette soveværelse og bad som en luksussuite på et godt hotel. I badeværelset finder man således både dampbad, to brusere, badekar med udsigt og kvalitetshåndklæder fra Georg Jensen Damask. Bad og håndvask er udformet af Copenhagen Bath i samarbejde med parret, armaturer er af Philippe Starck og fliserne er fra Italien.

© Foto: Pia Winther, Styling: Glotti Press

En behagelig og rolig atmosfære

Udsigt over vandet får man, uanset om man tager et langt varmt karbad eller ligger og slapper af i den store dobbeltseng. Naturen bliver således en aktiv del af rummet og skaber en behagelig, rolig atmosfære.

© Foto: Pia Winther, Styling: Glotti Press