© Slettvoll - Med en daybed som Rocket fra Slettvoll får du både komfort og funktionalitet i én. Brug den som sofa eller til en velfortjent pause i løbet af dagen.

Guide: Indret med stilfulde møbelklassikere, der holder

Hvordan vælger man den rette sofa eller lænestol? Vi guider til elegante møbler, som holder gennem mange år.

© Slettvoll - Elliot-sofaen med divan indbyder til den ultimative afslapning og hygge med familien. Brug puder i kontrastfarver til at skabe stemning og give rummet farve.

Gør sofaen til stuens centrum

En sofa er ikke bare en sofa. Den markerer stilen i din stue og er ofte et samlingspunkt for familien. Når du skal vælge den rette sofa, er det vigtigt at overveje materialevalg, form og farve. Skal sofaen udstråle bløde former, der lægger op til hygge eller skal de rene, stringente linjer være i højsædet? Overvej størrelsen på sofaen, så den passer til hverdagens behov samt typen af stoffet og strukturen.

© Slettvoll - Brug farver på møblerne og enkle accessories til at skabe varme og kontrast til neutrale vægge.

Læn dig tilbage

Den rette læsestol kan fuldende enhver stue. Find et egnet sted – gerne et hjørne – i stuen og skab et rum i rummet, hvor man kan trække sig tilbage med en bog og finde ro. Overvej materiale og form ud fra, hvordan det skal komplementere det samlede udtryk i stuen. Passer det til den stil, du gerne vil opnå?

© Slettvoll - Med den elegante Piet-stol får du rene linjer i designet samtidig med komfort.
© Slettvoll - Lænestolen Twin er kvadratisk og kan bruges både for sig selv eller som et sæt af to til at skabe en lille sofa.

Vælg spisebord med omtanke

Rundt, firkantet, æstetisk eller funktionelt? Der er mange valg at overveje, når man skal vælge det spisebord, der bliver centrum for hverdagen og skal rumme alt fra middagsselskaber til lektietid med børnene. Det skal være funktionelt og passe til hjemmet mange år frem i tiden. Hav fokus på materialer og vælg et udtryk, der passer til resten af indretningen. Men intet spisebord uden spisebordsstole. Sørg for at vælge stole, der matcher bordet – både i forhold til stil og komfort.

© Slettvoll - Skab ro med mørke materialer. Spisebordet Devon fås i tre forskellige farver. Her vist med stolen Irving i mat, sort træ.
© Slettvoll - Et rundt spisebord lægger op til nærvær og samtale. Brug mørkt træ på både spisebord og stole for at skabe et ekslusivt udtryk. Her er vist spisebordet Devon kombineret med stolen Irving. Bordet kan udvides med hele tre plader, så det går fra en diameter på Ø135 meter til 315 meter og kan derfor både rumme mindre og større selskaber.
© Slettvoll - Se kollektionen helt tæt på i Slettvolls butik på Østerbro i København, hvor du også kan få rådgivning om indretning.