Ny farvepallet fra Farrow & Ball
© Farrow & Ball

Farrow & Ball afslører 11 nye farvetoner

For første gang siden 2018 introducerer Farrow & Ball nye farver til deres signaturpalet.

Fra kraftig rød til delikat blå

Med deres mange års erfaring i at udvikle og nytænke designløsninger indenfor farver og håndlavede tapeter er Farrow & Ball sikre eksperter indenfor området. Vi har derfor ventet i spænding på, hvornår Farrow & Ball ville præsentere nye farvetoner.

Nu udvider farveeksperterne deres signaturpalet med elleve nye farvetoner. Farverne rangerer lige fra en kraftig rød til en blød og meget delikat blå, som vi har ventet længe på.

Stue malet i Farrow and Balls nye farvetoner
© Farrow & Ball
Soveværelse malet i nuancer fra Farrow and Ball farvepalet
© Farrow & Ball

En inspirerende kombination af varme kontraster

– Kunne der findes et bedre tidspunkt til at introducere nye farver? Vi føler os alle klar til at blive genfødt, kæle for vores hjem og vise vores personlige stil. Vi er vilde med de her elleve nye nuancer, som tager deres udgangspunkt i vores eksisterende palet, og som har den straks genkendelige elegance, som vi er kendt for. De spænder fra lyse, let anvendelige toner til dramatiske, mørke nuancer, som gør vores palet endnu mere relevant, når vi vil hylde vores hjemlige rammer og åbne dem op for andre, siger Joa Studholme, Colour Curator hos Farrow & Ball, som har skabt farverne i samarbejde med Charlotte Cosby, Head of Creative.

– Jeg har fået en svaghed for mange af de nye farver, især Beverly, som, ligesom sin navnefælle, er beroligende, ukompliceret og fuld af dybde. Vi brugte den i et køkken med Sevedge, og jeg havde straks lyst til at flytte ind, fortæller Charlotte Cosby, Head of Creative.

Køkkenfarver fra Farrow & Ball
© Farrow & Ball

Inspireret af glædelige øjeblikke

De nye farver er et vejledende farvekort, som kan bruges hele vejen gennem indretningen. Farverne er nemlig inspireret af glædelige og forfriskende øjeblikke, der kan hjælpe dig med at slappe følelsesmæssigt af og skabe energi i hjemmet.

De er kendetegnet ved deres fylde, dybde og ekstraordinære reaktion på lys, der gør dem så genkendelige og typiske for Farrow & Ball. Vi kan ikke vente med at komme i gang med malerpenslen.

farvepalet anvendt i køkken
© Farrow & Ball
Farrow & Ball signaturfarver 2022
© Farrow & Ball
Farrow & Ball signaturfarver 2022
© Farrow & Ball
Farrow & Ball signaturfarver 2022
© Farrow & Ball

LÆS OGSÅ