Få det optimale ud af gennemgangsrummet

Bente og Anders har problemer med et lille gennemgangsrum, som ikke bliver udnyttet ordentligt. Få indretningsekspertens løsning her.

Hej Lone.

Vores lejlighed består af entré, bad, køkkenalrum og soveværelse til den ene side og stue, gennemgangsrum og arbejdsværelse til den anden.

Problemet er det lille gennemgangsrum, der ligger imellem stue og arbejdsværelse og som derfor ikke bliver udnyttet ordentligt. Tillige er der en skøn altan som vi derfor glemmer at bruge. På grund af de tre døre og åbningen kan vi ikke finde plads til en ønsket reol, da vi har mange bøger.

Vi håber at du kan komme med et godt forslag til os.

Venlig hilsen Bente og Anders K.

Kære Bente og Anders.

Det er ikke noget stort rum, men det kan sagtens gå hen og blive lejlighedens bedste, hvis I får mulighed for at indrette det, så I kan sidde der og nyde alt det grønne på altanen.

Hvis I flytter radiatoren hen under vinduet ( radiatoren kan kobles på radiatorstrengen i stuen i stedet for) og blænder døren til entreen, så er første step taget for at få plads til den eftertragtede, lange bogreol. Næste step er så at fjerne døren og det korte vægstykke ind til stuen, så væggen nu fremstår i den fulde længde.

På den måde kan I få en kombineret altan-have- og biblioteksstue med bøger, planter og en hyggelig briks til læsning og måske gæsteovernatning.

Venligst Lone