Her er Eva Solos første møbelkollektion

"Vi laver møbler, fordi vi har lyst."

Eva Solo Furniture
© Eva Solo Furniture

Fra et fokus på køkken til resten af hjemmet

Vi har alle på et eller andet tidspunkt stiftet bekendtskab med Eva Solo – men ofte i forhold til køkken- eller spisebordsindretning. Nu vil de efter to generationer med dette fokus springe ud i en helt ny produktkategori. Nemlig møbler og belysning.

I den nye møbelkollektion videreføres det gode design, som vi kender fra Eva Solo. Dette er hjulpet på vej af bland andet designduoen Tools og ARDE design studio.

Den nye lancering af møbler sker af én grund: Fordi de har lyst:

– Et møbel er funktionelt, når det på alle planer føles rigtigt - hverken mere eller mindre. Ægte og langtidsholdbart design skabes nemlig med passion. Det handler mere om kærlighed end kold beregning. Det er derfor, at vi med stolthed kan sige: Vi laver møbler, fordi vi har lyst, forklarer Jan Engelbrecht, CEO hos Eva Solo A/S.

Den første møbelkollektion

I denne første kollektion er det som nævnt de danske designere Tools® og ARDE design studio, der står bag det minimalistiske formsprog. I samarbejde med de to design-huse består Eva Solo Furniture nu blandt andet af spisebordsstole, sofaer og lamper. Du kan se hele deres kollektion her.

Eva Solo Furniture
© Eva Solo Furniture
Eva Solo møbler stol dør
© Eva Solo