7 nyheder til dig med en lille entré

Gør plads i din entré – hæng dit rod op.

Lækkert og usynligt design

© Woud

I en mindre entré er det rart, at kunne hænge sine ting op, så man er fri for store møbler, der optager alt gulvpladsen. Denne elegante hylde kan flot opbevare alle de små ting, man har liggende i entreen. Et godt sted at lægge sine nøgler, et par handsker, eller fine pynte ting. Designet er meget simpelt med tynde hylder og smalt ophæng – så selvom designet er flot, bliver den næsten usynlig, og skaber luft i den lille entre.

Hylde med ophæng, 1899,99 kr., Woud.

Et sikkert valg

© Montana

Montana har altid været kendt for at designe smukke opbevaringsløsninger, og dette hylde-modul er ingen undtagelse. Under den ophængte hylde er der monteret en bøjlestang, så du i ét opbevaringsmøbel både kan opbevare dine jakker og hatte samme sted. Videre er hyldens top også et oplagt sted, at opbevare mindre, dekorerende kasser – både af praktiske og æstetiske årsager.

H: 24 cm, B: 69,6 cm, D: 30 cm, Montana.

Diskret og stilrent

© Menu

Smukke bøjler er essentielt, hvis du i din entré opbevarer dine flotte jakker, der helst ikke skal blive krøllet. Den nyeste tilføjelse til Menus bøjler er modellen i hvid pulverlakeret stål. De hvide stilrene bøjler er designet af Theresa Arns, og passer ind i ethvert hjem.

Ava Hanger, Menu.

Lodret knagrække

© Loca

Hvis man ikke har en bred væg i entreen, hvor der er plads til en vandrethængende knagerække, hvorfor så ikke vælge en lodret?

Denne væghængte stumtjener er i yderst moderne skandinavisk design. Den passer flot ind i den lille entré, da både designet og det hvid lakeret bøgetræ er enkelt og diskret.

Knax, LoCa.

Spændende kroge

© Ferm Living

En krog direkte på væggen er et godt alternativ til en knagerække. Krogene fra Ferm Living findes i mange forskellige former og farver, og kan flot mixes. For et stilrent look kan de bruges i samme farve, og hænges på en lige række, men for at skabe lidt spil på væggen kan farverne også kombineres og hænges forskudt.

Kroge, Fermliving.

Lækkert med læder

© By Lassen

By Lassen står bag de små fine læderstropper, som så flot hænger på bøjlestangen. Det bløde læder giver en flot kontrast, og kan bruges til at hænge tasker, nøgler eller tørklæder smukt op.

Læderstropper, 429,00 kr., By Lassen.

En gammel kending

© By Wirth

En god gammel knagerække er altid brugbar i entreen. Denne version fra By Wirth er af egetræ, og findes i 3 forskellige nuancer. Knagerækken er hængt op i to læderstropper, som er fastgjort til træet, så den ikke drejer under jakkernes vægt. Både flot og diskret design, særligt i lyse farver, er godt egnet til den lille entré.

Knagerække, By Wirth.

Relaterede Artikler