7 nyheder til dig med en lille entré

Gør plads i din entré med disse lækre nyheder.

© Woud

I en mindre entré er det praktisk at hænge sine ting op. Eller smide det op. Denne knagerække kan nemlig både bruges til ophæng af jakker, men også til at smide sit halstørklæde og handsker op på.

Knaegt knagerække, 1849,00 kr., Woud.

© Hay

Vi er mange, der er enige om, at et spejl er must-have i entréen. Denne model fra Hay er perfekt til den mindre entré, da den ikke fylder for meget - og med sit enkle design kræver den heller ikke meget opmærksomhed.

Spejl, 299,00 kr., Hay.

© Frost

En stumtjener er oplagt at have stående bag døren i den lille entre. Den er funktionel, og skøn at se på, når den ikke er dækket med overtøj.

Stumtjener, 3849,00 kr., Frost.

© Frama

En ophængt hylde i enkelt design arter sig perfekt til den lille entré, da man i små rum ofte indretter simpelt og minimalistisk – for ikke at få et rodet udtryk.

Hylde, 800,00 kr., Frama.

© Anne Black

En krog direkte på væggen er et godt alternativ til en knagerække. Krogene fra Anne Black findes i mange forskellige farver, og kan flot mixes. For et stilrent look kan de bruges i samme farve, og hænges på en lige række, men for at skabe lidt spil på væggen kan farverne også kombineres og hænges forskudt.

Kroge, fra 75,00 kr., Anne Black.

© Skagerak

I entréen er der næsten altid behov for, at kunne opbevare småting: Alt fra nøgle til solbriller. Derfor er dette ophængte reolsystem fra Skagerak perfekt til den lille rum.

Ophængt reolsystem, 1695,00 kr., Skagerak.

© Ferm Living

Pift entréen op med et tøjstativ, der både er funktionelt og skulpturelt – men som ikke fylder alverden. Stativet kommer oven i købet med forlængende stænger, så du kan tilpasse placeringen efter dine behov.

Tøjstativ, 1499,00 kr., Ferm Living.