De 10 mest populære rejsemål ifølge Pinterest

Drømmer du også om en getaway fra det våde danske sommervejr? Få inspiration til rejsen her, hvor du får de 10 mest populære rejsemål ifølge Pinterest.

De mest pinnede sommerrejsemål i 2016
© iStock: gehringj

De fleste mennesker har i øjeblikket sol, sommer og ferie i tankerne, hvilket også er tilfældet for brugerne på Pinterest. Siden starten af 2016 har Pinterest sporet de mest pinnede sommerrejsemål og samlet dem alle på en opslagstavle. På tavlen finder du blandt andet nogle af verdens smukkeste vandfald og mest fascinerende naturscenerier, som befinder sig på steder som Gran Canyon, New Zealand og Italien.

Scroll ned for at se hele listen og de fantastiske billeder.

Lago Di Braies, Italien
© iStock: gehringj

Fra bredden af Lago Di Braies får du en fantastisk udsigt over den smukke sø og de utrolige bjergtoppe i Dolomitterne. Vi er sikre på, at det ikke kun er brugerne på Pinterest, der ville sætte dette rejsemål på sin top 10.

Bigar Cascade Falls, Rumænien
© dreamynature2014.blogspot.dk

Brugerne på Pinterest er helt vilde efter at besøge det idylliske og naturskønne Bigar Cascade Falls i Rumænien. Dette er forståeligt, da området ligner noget, der taget ud af et eventyr.

Trolltunga, Norge
© iStock: javarman3

Det er nemt at se, hvorfor Trolltunga i Norge er blandt de 10 mest pinnede rejsemål i 2016. På toppen venter nemlig et af Norges smukkeste scenerier med udsigt over sneklædte bjerge og krystalklare floder.

Pink Sand Beach, Bahamas
© istock: BenDower

Det krystalblå vand og lyserøde sand ved Pink Sand Beach på Bahamas gør stranden til en af verdens smukkeste strande - og samtidig en af de mest populære rejsemål i 2016 ifølge Pinterest.

Jacob's Well, Texas, USA
© thecityandus.com

Er vi de eneste, der ville elske en dukkert i det kølige, rene, klare vand i Jakob's Well? Det tror vi ikke.

Brønden, der er omkring 37 meter dyb, er dog ikke kun et dejligt sted at køle ned i det varme Texas vejr. Området også en fryd for øjet, hvilket har gjort brønden til et af de mest pinnede rejsemål i 2016.

Havasu Canyon Falls, Arizona, USA
© Getty: Putt Sakdhnagool

Området omkirng Havasu vandfaldet i Grand Canyon minder mest af alt om en tropisk oase. Det er derfor ikke overraskende, at stedet er et af de mest populærre på Pinterest.

Se også BO BEDREs søstergalleri: De 12 smukkeste vandfald i verden.

Færøerne
© Getty: Adam Burton
Frisk luft, høje fjelde, solrige dale, fascinerende tåge, græssende får, bjergtagende udsigt og en unik mulighed for at se det utrolige nordlys. Dette er bare nogle af grundene til, at Færøerne er blandt de mest populære rejsemål på Pinterest i 2016.
Azorerne, Cliff Diving, Portugal
© redbullcliffdiving.com

Den portugisiske øgruppe, Azorerne, er en af de mest pinnede steder på Pinterest. På øerne er det muligt at se vulkaner, varme kilder samt tage på hval- og delfinsafari. Derudover kan du se verdensmesterskaberne i Red Bull Cliff Diving på den lille ø Franca do Campo. Øgruppen er dermed det perfekte rejsemål for de eventyrlystne.

Plitvice Lakes National Park, Kroatien
© ©iStock: stjepann

Denne nationalpark er et naturparadis uden lige og er selvfølgelig blandt de mest populære rejsemål i 2016 ifølge Pinterest. Den består nemlig af hele 16 smaragdgrønne søer, som er beliggende på 16 forskellige niveauer, der danner vandfald fra bjergtoppe til dalens bund.

Waitomo Glowworm Caves, New Zealand
© waitomo.com

Waitomo Glowworm Caves er et "must see", hvis du skal til New Zealand. I grotterne kan du se ormene lyse op som en stjernehimmel, hvilket er et syn uden lige. Selvfølgelig er dette sted blandt de mest populære rejsemål i 2016.