Byd efteråret indenfor med disse skønne designnyheder

Efteråret er en tid med støvede grønne og blålige toner mixet med varme efterårsfarver. Invitér hyggen med ind med disse stærke designnyheder.

Smuk rustfarve
© Normann Copenhagen

Serveringsbakken fra Normann Copenhagen er som skabt til denne tid på året med sin smukke rødlige efterårsfarve. Med sit flotte luftige flet kan bakken både bruges til opbevaring og dekoration. Den er designet af Simon Legald, måler 35 cm. i diameter, og står til 649 kr., Normann Copenhagen.

Sengetøj med elegant udtryk
© Södahl

Dette lækre sengetøj fra Södahl er lavet af 100 % bomuld-satinvævning. Det diskrete motiv i den flotte støvede farve giver stoffet et eksklusivt udseende. For dem som søger et sofistikeret og elegant udtryk, er dette sengetøj perfekt. Udover den grønlige farve findes sengetøjet også i hvid, grå og en lys bordeaux rød og står til 549,95 kr., Södahl.

Abe skøn!
© Kay Bojesen

Vi er forelskede i de to nye aber fra Kay Bojesen. Det er en skøn efterårsnyhed, som med sine to nye farver passer ind i et hvert skandinavisk hjem. Aben på billedet er i røget eg, men den findes også i den lysere model i eg og ahorn. Begge måler 20 cm. i højden og koster 899,95 kr., Kay Bojesen.

Sofa hygge

En blød sofa at sidde i er essentielt, når efterårskulden for alvor indtræffer. Sofaen fra Fritz Hansen er designet af Jaime Hayon, som med sit skulpturelle og kurvede design har fremstillet en sofa perfekt til de danske hjem. Den måler 155 cm x 93,5 cm x 79 cm, og for at få fingrene i den, skal man frem med den store pengepung: 25.000 kr., Fritz Hansen.

Støvet blå i en smuk form
© Eva Solo

Efteråret byder tit forkølelse op til dans, dog kan man forsøge at holde det nede med en dejlig varm kop kaffe. Og hvilken bedre måde at opbevare den på findes der, end med denne elegante blå sag fra Eva Solo? Termokanden måler 29 cm. i højden, og har en diameter på 15,5 cm. Den drypfrie termokande står til 499,95 kr., Eva Solo.

Pendellampe i støvet efterårsgrøn
© Fermliving

Denne smukke montering findes i forskellige farver, og udgør hjertet af COLLECT Lighting-serien. Pendellampen kan sammensættes med en lampeskærm fra samme serie, eller blot stå for sig selv med en dekorativ pære for et mere enkelt udtryk. Monteringen koster 699 kr., Fermliving.

Ikonisk mønster har fået ny farve
© Royal Copenhagen

Blandt de klassiske blå og hvide krus har Royal Copenhagen netop lanceret disse krus med den smukke dybe røde farve. De er smukke på sofabordet, men kan med fordel også sammensættes med det øvrige porcelæn i serien og sammen skabe en prangende bordopdækning. De kan indeholde 25 cl., og købes samlet til 599 kr., Royal Copenhagen.

Dybblå krammepude
© CRÉTON MAISON

Pift din sofa op med bløde puder. Denne fine nyhed fra CRÉTON MAISON fås i både mørk grå, brun, navy, rosa og grøn. Puden måler 45 cm. x 45 cm., og er lavet af 100 % bomuld – så den er dejlig blød at ligge på i sofaen. Prisen lyder på: 249,95 kr., CRÉTON MAISON.