Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lena kunne ikke finde pæn opbevaring til børneværelset - nu har hun skabt den selv

De fine stabelkasser både pynter og skaber orden.

Design Rocket

© Design Rocket

"Livet er for kort til grimme ting"

Hvis du har børn, så ved du det: der er langt mellem de flotte indretningsløsninger til børneværelset. Netop dét blev grundlaget for den danske designvirksomhed Design Rocket.

– Vores design opstår ud fra vores egne behov. Bamse Boet blev til fordi vi manglede noget praktisk opbevaring til vores datter, stabelkasserne fordi vi ikke kunne finde noget opbevaring i lækre farver og holdbare bæredygtige materialer, fortæller Lena Vilstrup-Sørensen, der sammen med sin mand Lars står bag Design Rocket.

Hun ønsker, at deres design skal inspirere til leg og sprede glæde og farve på børneværelset - og i hjemmet generelt. Stabelkasserne kan nemlig også skabe orden på hjemmekontoret eller være en fin samler for olier og eddiker på køkkenbordet.

– Vi vil skabe holdbare møbler, som spreder glæde og farve i hjemmet. Vi vil skabe praktiske og holdbare løsninger til hjemmet i enkelt klassisk design, som samtidig er smukke og æstetiske, for livet er for kort til grimme ting, siger Lena.

Alle møbler er håndlavede og bæredygtige i FSC-certificeret træ. Alt produceres ud fra efterspørgslen for at minimere lagerbeholdning og overproduktion.

Se Design Rockets børnemøbler her.

Design Rocket stablekasser

© Design Rocket

Håndplukket til dig