Lena kunne ikke finde pæn opbevaring til børneværelset - nu har hun skabt den selv

De fine stabelkasser både pynter og skaber orden.

Design Rocket
© Design Rocket

"Livet er for kort til grimme ting"

Hvis du har børn, så ved du det: der er langt mellem de flotte indretningsløsninger til børneværelset. Netop dét blev grundlaget for den danske designvirksomhed Design Rocket.

– Vores design opstår ud fra vores egne behov. Bamse Boet blev til fordi vi manglede noget praktisk opbevaring til vores datter, stabelkasserne fordi vi ikke kunne finde noget opbevaring i lækre farver og holdbare bæredygtige materialer, fortæller Lena Vilstrup-Sørensen, der sammen med sin mand Lars står bag Design Rocket.

Hun ønsker, at deres design skal inspirere til leg og sprede glæde og farve på børneværelset - og i hjemmet generelt. Stabelkasserne kan nemlig også skabe orden på hjemmekontoret eller være en fin samler for olier og eddiker på køkkenbordet.

– Vi vil skabe holdbare møbler, som spreder glæde og farve i hjemmet. Vi vil skabe praktiske og holdbare løsninger til hjemmet i enkelt klassisk design, som samtidig er smukke og æstetiske, for livet er for kort til grimme ting, siger Lena.

Alle møbler er håndlavede og bæredygtige i FSC-certificeret træ. Alt produceres ud fra efterspørgslen for at minimere lagerbeholdning og overproduktion.

Se Design Rockets børnemøbler her.

Design Rocket stablekasser
© Design Rocket
Design Rocket
© Design Rocket
Design Rocket
© Design Rocket