Gode ideer til pigeværelse i rækkehus efterlyses

Det nye, dejlige rækkehus er næsten færdigindrettet, men familien mangler inspiration til det sidste værelse - den 8-årige datters.

Kære Bo Bedre,

Vi er for ca 8 måneder flyttet ind i et skønt rækkehus i Charlottenlund. Vi er efterhånden kommet på plads og har fået os indrettet, så det passer til både vores stil, temperament, men også til husets lidt skæve vinkler.

Det eneste rum, der stadig volder os problemer er vores 8-årige datters værelse. Det er, som om det ikke rigtig fungerer at få indrettet. Hun er meget på sit værelse og leger med Lego eller sidder og tegner eller har gang i nogle kreative projekter.

Jeg har vedhæftet nogle billeder samt en plantegning og håber på, at I kan komme med nogle kreative ideér til, hvordan vi gør hendes værelse mere hyggeligt og knapt så rodet.

Vi ønsker at bevare seng, klædeskab og kommode (se mål på plantegningen)

Med venlig hilsen Christina Schmidt

Kære Christina,

Det lyder, som om det vil være fornuftigt at tilgodese pigens kreative interesser, så hun får bedre plads ved et større bord samt mere reolplads til materialer, bøger osv.

De små fine bogkasser rummer ikke meget og bidrager måske endda til det rodede udtryk, som du nævner, hvor en høj reol med diverse kasser og æsker vil være meget mere anvendelig. Kasserne kan I bruge ved siden af sengen i stedet, med plads til hyggeting, bamsen og de bøger, hun læser i.

Jeg ville flytte sengen og placere den som vist, for at få lidt mere ro og privatliv, og på samme tid deles værelset op i den rolige side og en aktiv side ved vinduet med den nye reol i hjørnet og en ny lang bordplade. Bordpladen kan bestilles på mål enten som laminat eller MDF plade som I selv maler. Der bores huller i pladen langs med bagvæggen så radiatorvarmen kan komme op og den understøttes med to ben på forsiden.

Kommoden stilles til højre for døren med spejl og bordlampe.

Endelig kan I som vist dreje klædeskabet og få mere plads i det skæve hjørne til en række knager til tasker og jakker og skabet vil også være med til at skærme lidt af mod sengehjørnet, hvilket I kan forstærke ved at sætte en farve af på vægstykket bagved sengen.

Jeg håber, I får lavet et rigtig hyggeligt og kreativt værelse.

Venlig hilsen Lone