hvidt badeværelse med store panoramavinduer og badekar i træ
© design-milk.com

7 vidunderlige badeværelser

Er det tid til at opdatere badeværelset? Her er inspiration fra nogle af de flotteste – og vildeste – badeværelser, vi har set længe.

Badeværelset bliver let overset og glemt, når vi indretter vores hjem, men også badeværelset kan være overdådigt og fantasifuldt i sit udtryk. Her er 7 ekstravagante badeværelser at hente inspiration fra.

New Yorker-inspireret

Vi forbinder hurtigt det store glas og det sorte jern med New York. Og New York er blandt andet kendt for dette industrielle design. Et rustikt badeværelse i en ægte New Yorker ånd bliver man sent træt af, og dette skønne badeværelse med stor glasfacade og udkig til resten af hjemmet er super ekstravagant og unikt.

LÆS OGSÅ: 5 planter til badeværelset – Perfekte til fugt og mørke.

Mellemøstlig æstetik

Med inspiration hentet fra det varme Mellemøsten kan man let lade kreativiteten udfolde sig i smukke indretninger. Her har man indrettet badeværelset med fokus på detaljerne, og de skønne orientalske lamper bringer Mellemøsten hjem til dig.

På majestætisk vis

Hvem drømmer ikke om en pejs på badeværelset? Her kan man virkelig komme ned i gear med et varmt skumbad til lyden af det knitrende brænde. Her er plads til fordybelse og velvære, og det fine marmor giver badeværelset et majestætisk udtryk.

1001 nats badeværelse

De buede dørkarme sender tankerne til syden. Drømmer du om at gå i bad på tyrkisk vis, må dette badeværelse lige være sagen. Et lyst og åbent badeværelse med fine og fantasifulde udformninger a la 1001 nats eventyr.

Turkis drøm

Farvespillet mellem den turkise farve og den varme kobber-farve giver et spændende og blødt udtryk. De to farver komplimenterer hinanden og er en fryd for øjet. Den turkise mosaik virker beroligende, og det kobber-farvede badekar mangler blot mælk, før du på ægte Kleopatra-vis kan nyde en søndag i eksklusive omgivelser.

Badeværelse i en grotte

Forsvind væk i en grotte og nyd timevis af badetimer i fred. De mørke sten giver fornemmelsen af at være i en grotte eller en underjordisk sø. Her er plads til ro i det lille gemmested under lamperne, der lyser over dig som små stjerner.

Midt i naturen

Eksklusivt bad i ét med den omkringliggende natur. Tag et bad med udsigt til den skønne natur og bliv helt afslappet. Badeværelset er inspireret af nordisk minimalisme, lyse flader og råt træ. Et badeværelse med et drømmende udtryk.