Ønskelisten: 5 drømmegaver til badeværelset

Drømmer du også om nyt til badeværelset? Vi har samlet 5 smukke og innovative design, der uden tvivl vil gøre dit badeværelse til en skøn og stilfuld oase.

Vi glemmer ofte badeværelset, når vi ønsker os lækre ting til hjemmet. Tænk over, hvor meget tid du bruger på badeværelset - så hvorfor ikke gøre det til en lækker oase, der indbyder til afslapning? Med lækre accessories og de nyeste innovative designs kræver det ikke så meget at forvandle badeværelset fra et kedeligt og intetsigende rum til et lækkert wellness-rum.

Vi har samlet fem ultimative julegaveønsker, som kan peppe badeværelset op og give det et helt personligt touch.

1. Opdateret klassiker

Det er slut med kedeligt design på de nødvendige klassikere på badeværelset. Opgrader dit badeværelse og gør det ekstra personligt med en Geberit Sigma betjeningsplade, som findes i flere farver. Har du allerede en Geberit indbygningscisterne, kan du nemt udskifte den synlige betjeningsplade på væggen til en, der matcher din stil. Gør udtrykket lyst og minimalistisk helt i hvidt, eller vælg detaljer i forskellige metaller for et eksklusivt look. Se alle mulighederne her.

Geberit Sigma20 betjeningsplade

2. Spejl med karakter

Spejlet kan gøre meget for badeværelset både stilmæssigt og praktisk - om så det skal være romantisk, moderne eller industrielt. Ønsk dig et i messing for et cool og international spa-look.

3. Det stilfulde luksustoilet

Lad teknik og design gå op i en højere enhed og gør dit badeværelse til en storspiller inden for luksus. Prøv det stilfulde og innovative toilet Geberit AquaClean Sela, der med sin automatiske douchefunktion nænsomt og behageligt vasker dig efter toiletbesøg.

4. Hygge på badeværelset

Skab ekstra god hygge og zen-stemning på badeværelset med lækre accessories som duftlys og bløde håndklæder. Gå efter afdæmpede naturfarver og lad dine materialevalg gå igen i rummet for en gennemført og afslappende atmosfære.

5. Skøn duft

Intet signalerer luksus som et velduftende badeværelse og med det innovative wc-system Geberit DuoFresh sikrer du nemt og smukt friskhed på badeværelset. En knap på den stilrene betjeningsplade aktiverer lugtudsugningssystemet, der renser luften ved hjælp af et aktivt kulfilter, hvorefter luften slippes ud igen. Løsningen nøjes ikke bare med at skjule ubehagelig lugt som for eksempel en luftfrisker eller at sprede den i hele badeværelset som et traditionelt ventilationsanlæg.