© Ifö

Mørke skabe og 3 andre tendenser der hygger på badeværelset

Med små ændringer på badeværelset kan du indrette et moderne rum med en afslappende atmosfære.

Det er meget populært lige nu at indrette boligen med naturlige materialer, mørke nuancer og grafiske detaljer – også på vores badeværelser.

Se, hvordan du kan indrette dit badeværelse, så du får et funktionelt rum med en rolig og hyggelig stemning, hvor du kan trække dig tilbage og tage en velfortjent pause.

1. Grafiske tekstiler

Vaflede og bløde håndklæder i naturlige farver leder tankerne hen på en afslappende spa - men prøv at kaste dig ud i håndklæder med grafisk mønster i stedet for de klassiske ensfarvede. Det er en flot detalje på badeværelset, som er meget moderne lige nu. Miks gerne forskellige håndklæder og mønstre, men hold dem i samme farvenuancer for en gennemført stil.

Gør også som på luksushotellerne - rul håndklæderne pænt sammen og læg dem i en kurv. Det giver en lækker stemning, og de rene håndklæder er lige ved hånden, når du skal bruge dem.

2. Mørke nuancer på skabene

Tendensen med skabslåger i naturligt træ og mørkere farver kender du måske allerede fra køkkenet - nu rykker den også ind på badeværelset.

Badeværelset får en fredfyldt atmosfære, når du inviterer naturens farver og materialer indenfor på de store overflader. Gå efter afdæmpede farver og smukke træsorter, der giver et afslappet og eksklusivt udtryk.

Du kan også være modig og mikse højskabe, underskabe og overskabe i forskellige nuancer, der giver et moderne og personligt udtryk i rummet.

© Ifö

Ifö har med deres serie Sense gjort det let at indrette med funktionelt skandinavisk design på badeværelset. Skabene findes i fem smukke farver og mange størrelser, så de kan bruges både på små og store badeværelser. Badeværelsesmøblerne leveres samlet fra fabrikken - også skuffer og låger. De skal blot hænges op på de medfølgende vægskinner, så det er ekstra nemt og hurtigt at montere og justere på væggen__.

3. Stemningsskabende lys

Glem alt om én, skarp lyskilde på badeværelset og prøv i stedet at indrette med flere forskellige lamper for at give den helt rigtige stemning.

Vælg skabe og skuffer med integreret lys, der giver en rar atmosfære, samtidig med, at du har godt lys til rent faktisk at kunne se, hvad du laver.

© Ifö

Skabe og skuffer med integreret lys løfter dit badeværelse til et helt nyt niveau. I Sense-serien fra Ifökan du vælge mellem mange typer af skabe med stilrent LED-belysning, der skaber stemning, samtidig med at du kan se, hvad du laver.

4. Smuk og funktionel opbevaring

Det giver ikke en særlig hyggelig stemning, hvis badeværelset roder. Tænk over god opbevaring i skabe og skuffer, hvor du nemt kan holde orden på dine ting og gemme det væk, som du ikke har lyst til at have stående fremme.

© Ifö

Det bliver nemt at holde orden med badeværelsesmøblerne fra Ifö Sense. De praktiske løsninger i gennemført design giver en optimal udnyttelse af pladsen - også i små rum. Sense-skabene er med praktiske soft-close-skuffer og skabene findes med den nye push-open-teknik, hvor et blødt tryk er nok til at åbne skabet.